Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prezent na 50-tkę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:14
    Mam problem i chciałbym Panie prosić o pomoc. Chciałbym żonie zrobić prezent
    na 50 - tkę. Jest kobietą elegancką, "na stanowisku" w administracji.
    Myślałem o nowym futrze, biżuterii. Chciałem kupić pióro z tzw. górnej półki,
    ale najbliższy przyjaciel odradza mi. Nie mogę pojechać z nią w tym czasie na
    wycieczkę, a sama nie chce. Chciałbym żeby było niekonwencjonalnie. Czym
    mógłbym Jej zrobić przyjemnośc w tym dniu?
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Prezent na 50-tkę 28.01.05, 11:21
        pioro raczej nie, jezeli lubi futra to jak najbardziej trafiony prezent,
        odpowiednia bizuteria tez ok np pierscinek z brylantem, ladna kolia, perly np
        popielate duze ....+ fantastyczna kolacja w dobrym hotelu z noclegiem
        • Gość: dobry... Re: Prezent na 50-tkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:28
          a gdzie w Warszawie kupię ładne karakuły?
          • tralalumpek Re: Prezent na 50-tkę 28.01.05, 11:31
            nie karakuly, norki raczej...
            nie wiem jakie ma futra: dlugie, krotkie, kolor ....
            nie wiem gdzie w w-wie , nie jestem z tego miasta
      • Gość: dobrymąż Re: Prezent na 50-tkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:52
        P O M O C Y !!!
        • Gość: aghny_b Re: Prezent na 50-tkę IP: *.238.100.122.adsl.inetia.pl 28.01.05, 14:33
          Bywa na tym forum Wielka Dama, z byłej :P Stolicy Mody i mysle, ze Ona mogła by
          Panu pomóc i doradzić, i jeszcze zakupic po korzystnej cenie...

• Gość: Dobry Re: Prezent na 50-tkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:51
            Ale jak na tę Wielką Dame trafić?!
            • Gość: aghny_b Re: Prezent na 50-tkę IP: *.238.100.122.adsl.inetia.pl 28.01.05, 14:56
              Gość portalu: Dobry napisał(a):

> Ale jak na tę Wielką Dame trafić?!

pojawia sie i znika...ale warto poczekać, bo każde spotkanie z Nią jest niezwykle
              ekscytujące...
              albo poszukac można w wątkach i napisać bezpośrednio, a za taką atencje na pewno
              sie odwdzięczy?!
              • Gość: Dobry Re: Prezent na 50-tkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:21
                Szukałem Jej przez wyszukiwarkę i nic.
                • Gość: do dobrego męża Re: Prezent na 50-tkę IP: *.icpnet.pl 28.01.05, 16:47
                  Myślę,że jakiś pierścionek z brylantem albo kolia będą bardzo dobrym prezentem.
                  I do tego romantyczna kolacja we dwoje. A tak wogóle to najważniejsza jest
                  miłość i żadne prezenty tego nie zastąpią. A ja osobiście to najbardziej lubię
                  dostawać prezenty niematerialne! :-D
      • Gość: szwaczka Re: Prezent na 50-tkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:03
        Oto moje propozycje na prezent dla żony:
        -karnet na siłownie, do salonu piękności
        -tarka do pięt
        -drogie perfumy (już pan powinien znać gusta żony)

Albo inna propozycja z górnej półki, wymagająca troszku poświęceń.
        Oddać się w ręce kosmetyczki, wie pan taka aksamitna skóra itp. Zadbane ręce i
        paznokcie, łokcie bez żadnych stwardniałych naskórków, fryzura u drogiego
        fryzjera pasująca do wieku i wygladu, odpowiednio dobrana, ciało odświezone
        przez pobyt w saunie i u masazysty, ekxtraordynaryjny niebanalny strój i
        uśmiech na twarzy a`la holiłudzki bożek. Z informacją "Ja jestem
        najpiękniejszym prezentem jaki dostałaś od losu". Powinna być zadowolona, a
        jesli nie, to niech to panu do myslenia :)
        • miska_malcova Re: Prezent na 50-tkę 28.01.05, 19:38
          tarka do pięt jest dobrym prezentem na każą okolicznośc :-D
      • bonzee nowy samochod (n/txt) 28.01.05, 17:19
      • Gość: adela Re: Prezent na 50-tkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:31
        Moim zdaniem, bizuteria bedzie wspaniałym prezentem. Chyba, ze zona wolalaby
        np. psa rzadkiej rasy, albo weekend w tropikach (choc to ostatnie źle sia teraz
        kojarzy)
      • zettrzy Re: Prezent na 50-tkę 28.01.05, 18:36
        nasza recepcjonistka (lat 48) zawsze sie zwierza ze na 50 urodziny chcialaby
        Mercedesa
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka