Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:38
    W pracy, w szkole...
    piszcie:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: nadobna Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.codetel.net.do 06.06.05, 20:43
        sPODNICA bENNETON NA BIODRACH JEANSOWA A OD BIODER DO KOLANA Z TAKIEGO
        PRZESWITUJACEGO DELIKATNEGO MATERIALU W KWIATY.DO TEGO TURKUSOWE BIKINI I
        JAPONKI.
        WLOSY-WARKOCZYKI NA CALEJ GLOWIE ZWIAZANY W JEDEN GRUBY WARKOCZ TAK NA
        BOKU.GUMKA -ROZOWY KWIAT.
        • Gość: Zaba-zabowata Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:11
          -Dzinsowa, przcerecierana spodniczka przed kolano Ralph Lauren
          -Granatowa bluzka z krotkim rekawkiem Benetton
          -Granatowa bluza Esprit
          -Granatowo-biale buty Prada
          -Rajstopy Marks&Spencer
          -Perfumy Burberry Brit Red

Lubie kiedy kolory do siebie pasuja.
      • papryczka_ag Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 20:43
        zielone bojówki minge + czarny półgolf miu miu
        czarna kurtka + czarny bezrękawnik
        szalik bo chora jestem
      • easier_to_fly Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 20:46
        -Czarna spódnica z Trolla, za kolana
        -czarny golfik na krótki rękaw
        -czarna dżokejka
        -ciemne okulary
        -włosy w koński ogon
        -czarno-białe buty od Ryłko
        ...co nie oznacza, że ubieram się tylko w czarne rzeczy :P
        • Gość: Trinity Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.kaptech.net 09.06.05, 12:03
          -granatowe + sprane podwiniete jeansy Zara
          -fioletowy szydelkowy top wiazany na szyi (gole plecy) Morgan
          -brazowe klapki-drewniaki André
          -brazowa skorzana torebka Gianfranco Ferré
          -brazowe okulary Carrera
          • Gość: John Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 09:28
            dżinsy podwinięte są bardzo uniwersalne dla biednych lub oszczędnych kobiet.
      • Gość: gość portalu Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:46
        Czarna marynarka sztruksowa,pod nią biała koszula, spodnie jeansowe,czarny
        pasek,czarne buty na wysokim obcasie.
        • ikona23 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 20:48
          Dzisiaj wyglądałam przez okno :) Dzinsy biodrówki, adidasy, bluzeczka na
          ramiączkach i na to koszulka i torba sportowa. No
          • Gość: John Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 09:30
            Taka zgrabna dziewczyna jak ty a wstydzi się założyć spódnice.
            Dlaczego masz kompleksy?
      • Gość: goldi Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 20:51
        Wstałam z syndromem wczorajszego dnia, lekkim,więc co po reka założyłam na
        siebie-czarne proste biodrowki,blekitna koszulke z lodkowym dekoltem spod
        ktorej wystawaly rozowe ramiczka:( i jakaś dzinsowa kurteczke marszczona z
        h&m,pumy i....wyszlam.Po drodze wlosy w wezel gordyjski(po przyjsciu sie
        okazalo)i grzywa natwarzy+okulary,o dziwo ladne:)DUZE.Powinni mnie wyrzucic z
        (pierwszej!)pracy z aniechlujstwo.Koszulka miala dziurke z przodu.Parfiumnelam
        sie jeszcze so magic i rozmasowalam opuchniecia pod oczami. FINITO
      • jaleo Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 20:53
        Szary jedwabny cienki sweterek z dosc niskim trojkatnym dekoltem, pod tym
        wystajaca biala podkoszulka z M&S. Do tego spodnica Rene Derby do kostek w
        kolorze hmm... powiedzmy: opalizujacy ciemny fiolet, taka
        troche "deconstructed" tzn. z marszczeniami tu i owdzie. Na nogach buty w
        podobnym kolorze do spodnicy, na bardzo wysokim kolumnowym obcasie i platformie.
        • jaleo Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 20:56
          jaleo napisała:

> Do tego spodnica Rene Derby

Mialo byc Rene Derhy oczywiscie, zle metke przeczytalam ;-) Nie mam pojecia,
          kto to jest, jakis francuski wynalazek ;-)
      • lucy215 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:02
        tragicznie. cały dzień siedzę w domu i się uczę.
        bordowy dres+czerwona koszulka.
        klapki.
        na twarzy maść cynkowa na pryszcze zaaplikowana punktowo co daje efekt ospy.

na spacerze z psem-dzinsy, koszulka, sandały.
        pies miał duży gryby łańcuch na szyi i smych koloru brązowego.
        żeby nie zrobić psu obciachu zmyłam maść cynkową.

taka pogoda nie nastraja mnie pozytywnie i nie mam ochoty na strojenie się :|
        • lucy215 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:03
          łańcuch oczywiście gruby a smycz brązowa :p
          juz mi się mieni przed oczami ;)
          czas na przerwę.
        • Gość: asia Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:15
          czego sie uczylas, czegos fajnego ? :)
      • funghettino Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:04
        niebieska bluzka wiazana na szyi i na plecach + krotka zielona spodniczka
        lniana wygnieciona niemilosiernie + czarne sandaly na koturnie + niebieska
        plociana torba + duze okulary przeciwsloneczne + 2 kucyki.malo wykwintnie ale
        to jedyny sposob aby przetrwac upal
        • Gość: myszka333 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 212.76.39.* 06.06.05, 21:10
          Baletki, granatowe dżinsy,biały top a na to brązowa podkoszulka.Różowy,rozpinany
          sweterek.Duża czarna torba.I ogólne niewyspanie.A i bransoletki.
        • vanillaice Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:22
          Błękitne spodnie - Top Secret
          Niebieski T- shirt - Top Secret
          Granatowa bluza rozpinana - Vero Moda ( nowy nabytek z lumpeksu )
          Biała, pikowana kamizelka House of Color
          Niebiesko-granatowo-białe adidasy
          Niebieski plecak - avon
          Ciemne okulary - Terranova
          Koński ogon
      • kochanica-francuza Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:08
        t-shirt wanadoo czarny
        sztruksy czarne marki "Kiepska Krawcowa" (uszyła za szerokie,za krótkie i bez
        szlufek! - są już po poprawkach)
        kurtka granatowa Cacti
        skarpetki Galeria Centrum marka własna
        buty "bagiety" czarne ,nie wiem jakiej firmy
        torba Eastpak,którą pokazywałam na forum
        włosy krótkie
      • Gość: nadinka Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.06.05, 21:08
        biale spodnie, czarna obcisla koszula z krotkim rekawem, czarny rozpinany
        sweterek, sandaly
        • wiki24 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:42
          turkusową podkoszulkę a`la nocną, na to granatowa kurtke dżinsową,białą
          spódnice za kolana z marszczeniami,błękitne buty i torebkę.Włosy nieuczesane
          • Gość: jjjj Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.n17.waw.pl 06.06.05, 22:02
            A ja dzis poszlam do pracy w dresie w paski, bo mi sie nie chcialo:) I w butach
            converse, starych. I w bialym podkoszulku cotton firld. I w krotkiej a
            szerokiej ciemnoczerwonej bluzie:)))) Na szczescie prace mam taka, ze nic tam
            nie dziwi, moge chodzic w pizamie:)))))
      • vic_vic Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 21:56
        cały dzień, jak zwykle w poniedziałek biegałam w pracy i po, więc wygodnie:
        -koszulka z krótkimi rękawami żółto-popielata (nike)
        -popielate spodnie materiałowe o sportowym kroju (quiosque)
        -popielaty żakiet z kapturem (marki nie pamiętam)
        -beżowo-popielate pumy
        -torba lniano-skórzana
        -stringi kolorowe jakiejśtam marki
        -stanik kremowy (chantelle chyba)
        -skarpetki z tesco szaro-cośtam
        -biżuteria: srebrny komplet kolczyki i pierścionek - kwiatki z jasnożółtej masy
        perłowej (apart)
        wsjo
        • maadz Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 22:03
          a ja caly dzien pizamka z h&m w kolorowe paski bo jestem chora :> hehe chyba
          nikt nie ma tak oryginalnego stroju... a przed chwilą wziełąm kąpiel i
          zmienilam pizamke na inną z h&m we wzór ze snoopym :D
          • Gość: myszka333 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 212.76.39.* 06.06.05, 22:18
            To życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!:)
        • ludzka_budowla dzis. 06.06.05, 22:08

granatowe jeansy
          czerwone pumy
          bluzka z krotkim rekawem (z dekoldem takim samym z tylu jak i z przodu)- czarna
          na to czarna bluza
          wlosy w kucyk.
          no i czerwona torba.

elegancja nie grzeszylam,ale i ochoty na to nie mialam. a co!
          • Gość: John Re: dzis. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 09:30
            dżinsy są bardzo eleganckie, zwłaszcza na wsi
            • kochanica-francuza Re: dzis. 20.06.05, 20:48
              Gość portalu: John napisał(a):

> dżinsy są bardzo eleganckie, zwłaszcza na wsi
              Coś się tak dżinsów uczepił?
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 22:02
        błekitna bluza ze stojka, granatowe dzinsy, adidasy, torba przez ramie
      • bez_mapy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 22:09
        Białe, cienkie jeansy z rozszerzanymi do dołu nogawkami + hippisowska tunika
        (biała w kolorowe kwiaty). Do tego czerwona, krótka skórzana kurtka, biała
        torebka i białe, zamszowe półkozaczki.
        • paula.damska Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 08.06.05, 14:56
          Dziś w pracy miałam na sobie bordową spódniczkę przed kolanko dopasowaną
          bardzo, bordowy golf bez rękawów. Na nogach cieliste pońchochy na pasku (jak
          jest ciepło ale jeszcze nie gorąco to zakładam pończochy bo jest trochę
          chłodniej i wygodniej). Buty to czarne szpilki, do tego dodatki w postaci
          bordowej torebeczki i delikatnych klipsów. Włosy zwiniętę w koński ogon, tylko
          troszkę loczków puszczonych na grzywce. Fajnię się czuję w tym zestawie.
      • Gość: gosik79 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.chello.pl 06.06.05, 22:17
        standardowo - ciemogranatowe proste wąskie dzinsy, czarne płaskie buty (ostatnio
        po kilku latach noszenia tylko i wyłącznie obcasów,bo mam 160cm, odkrywam
        komfort plaskich butów), czerwoną bluzkę z dekoltem wiązanym jak gorset srebrnym
        łańcuszkiem, czarna kurtka do pasa z H&M ze srebrnymi zamkami, czarna torebka
        jamnik. włosy proste rozpuszczone z niesymetryczną grzywką opadającą na twarz,
        nieodłaczny makijaz "przydymione oko".
      • Gość: m Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.saska.krakow.pl 06.06.05, 22:19
        biało-czarna bluzka na ramiączkach z house, z gębą goscia, który ma przypominać
        che, ale wygląda jak mój sąsiad
        dżinsowa krótka kurtka
        dzinsy 3/4 z big stara
        balerinki z venezii białe w delikatne kwiaty
      • Gość: metia Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 06.06.05, 22:20
        Bezowa koszula w cienkie, miodowe paseczki, na to brazowy bezrekawnik i brazowa
        marynarka, ktora w ramach zapiecia ma kokardke do zawiazywania. Oprocz tego
        ciemnogranatowe dzinsy, baletki w kolorze ecru i wielka brazowa torba. W sumie
        calosc dosc elegancka (nawet mimo dzinsow), bo mialam miec ustny egzamin na
        studiach. Tylko ze jak juz przyszlam na ten egzamin, to sie okazalo ze pan
        doktor sie rozchorowal. Na ospe wietrzna (!!!)... No i tak musialam biegac w
        eleganckich ciuchach caly dzien :)
      • Gość: gosiaqus Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 82.160.7.* 06.06.05, 22:20
        a ja dziś miałam mało weny, a z domu wyjść słownie dwa, rano sprawy biurokratyczne, popoludniu kurs na prawo jazdy, więc:
        rano- grafitowo-granatowe, mieniące się lekko sztruksy, liliowy t-shirt z jakimś nadrukiem- najbardziej bylejaki, bluza szara, torba fioletowa- powalający zestaw
        po południu te same sztruksy, pomidorowa koszulka, obcisła, mocno czerwona bluza, granatowa torba i czerwone conversy, a i okulary przeciwsłoneczne. ale jutro się bardziej postaram :)
      • tralalumpek Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 22:39
        caly dzien w pracy a zatem:
        - mokasyny zamszowe bezowe
        - kostium suche kakao/spodnie marynarka
        - bluzka jerseyowa kakao, bez rekawowo z "serkiem"
        - apaszka kakaowo-bezowo-biala
        - ciuniutki lancuszek z bialego zlota z 5mm wisiorkiem jako bizuteria
      • Gość: lola cały dzień bez ubranka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:46
        nagusieńka...Miśku gorące buziaki dla ciebie:*
      • zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 23:01
        fenomenalnie, jak zwykle!
      • pianazludzen Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 06.06.05, 23:03
        turkusowa bluzka koszulowa - beżowe sztruksy - beżowe conversy - niezwiązane włosy

wydaje mi się że niespecjalnie, a zebrałam zadzwyczajnie dużo męskich uśmiechów
        :) (i to nie pobłażania) ;)

• polcia-kapelusik Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 07:48
        A ja :rozowa koszula burberry,szare spodnie tommy-w kant,czarne buty na
        szpilce,torebka burberry,wlosy-kucyk z rozowa gumka.Do tego czarna skora sisley
        bo zimno:(
        • Gość: goldi Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:58
          W dniu 6.06.2005?Bo takie pytanie było:)O dzisiejszym też piszemy?:)
          • polcia-kapelusik Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 08:07
            Ja tam napisalam o wczorajszym;)ale o dzisiejszym tez moge-bladorozowa koszula
            w paski joop,jeansy bennetton i rozowy zarzucony na ramiona sweter tez
            benettona,kremowo-blekitne cizemki moschino,wciaz czarna skora sisleya bo dalej
            zimno i zamszowa torba-brudny roz
          • Gość: Majka Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 157.25.9.* 07.06.05, 08:11
            Szare spodnie w kant biodrówki (firma nie pamiętam, musiałabym teraz ściągnąć i
            zobaczyć), czarny żakiet - Zara, buty czarne - Benetton, bluzka na krótki
            rękaw, błękit blady - Dior, perfumy Dior (pewnie już ich nie czuć, albo ja nie
            czuję)... miłej pracy :))
            • Gość: goldi Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:36
              Strój poranny.Koszulka nie wiem, taka biała w dziurki,kwiatki hippie
              trochę,beżowe spodnie Zara,balerinki Zara,kurteczka bawelnina krótka
              Benneton.nie wiem co mi odbiło-kolczyki wkrętki z szafirkami(nie noszę
              nigdy:),bransoletka,kompklecik Intimissimi(ale go zmienię po przyjściu bo
              beżowy - ten ze "spódniczką" na stringach,spódniczkę zdjęłam bo widać i są
              BRZYDKIE:)So Magic Lancome x 4psiki:)
              Codziennie tak piszemy?HEHEHE
              • Gość: funghettino Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.pool82190.interbusiness.it 07.06.05, 12:31
                no dobra to ja tez pisze dzisiaj (kolejny dzien upalu i biegania po bankach
                pocztach, uczelniach i mieszkaniach do wynajecia, ufff):
                buty te same do wczoraj czarne drewniaki (replay)
                dzinsy szerooookie biodrowki ciemne(playlife)
                pasek skorzany brazowy duza klamra(solar)
                koszulka na ramiczka w dziwnym odcieniu zielonego z niewielka koronka
                gdzieniegdzie(morgan)
                zielony cienki szaliczek na szyi powiewajacy(zara)
                branzoletki z turkusami
                torba niebieska duza pocienna jak zwykle
                wlosy poprzypinane "lapkami" czanymi- nielad artystyczny
                okulary sloneczne
                milego dnia zycze wszystki szczegolnie tym w deszczu i chlodzie :)
      • vic_vic Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 08:31
        właśnie szykuję się do pracy i jak spojrzę za okno to odechciewa mi się
        wszelkich starań o dobry wygląd. dzisiaj będę miała na sobie szare spodnie z
        kantem (cholera drugi dzień szarości, coś mi odbiło), koszula jasny brudny róż
        z satynowymi mankietami i kołnierzem, jasne mokasyny, jasna skórzana torebka,
        długi lekko frakowaty żakiet - grafit z szarym tenisem. w uszach jasnoróżowe
        małe perełki, pierścionek z różową perłą i chyba parasol do łapy. Również miłej
        pracy życzę :)
        • Gość: Madzia Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.kwbturow.com.pl 07.06.05, 09:03
          A ja butu japonki, białe spodnie i czarny sweterek,
        • papryczka_ag Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 09:08
          Ja dzis mam ciężki dzień więc jestem w ulubionej czerni.
          Szerokie czarne spodnie Cop.Copine, czarna koszulka Quiosque, na to przejrzysta
          czarna tunika marszczona na szwach. Buty wyjatkowo prawie sportowe - też czarne.
      • tralalumpek Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 09:16
        jeszcze granatowa jedwabna pizama, szorty i "gora" , jedyny makijaz to
        pomalowane paznokcie u nog i rak :)
        • Gość: papryczka Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 212.160.106.* 07.06.05, 09:21
          Ale Ci dobrze... na którą chodzisz do pracy i dlaczego później niż ja??? :((((((
          A ja tak tęsknię za swoją piżamką...
          • Gość: goldi Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:26
            Ja też!SPAĆ!!!!SPAĆ!!!
            • Gość: papryczka Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 212.160.106.* 07.06.05, 09:48
              Właśnie piję trzecia kawę i nic nie pomaga.
              • Gość: goldi Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:00
                Zaraz sobie strzelę drugą:)
          • tralalumpek Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 09:52
            Gość portalu: papryczka napisał(a):

> Ale Ci dobrze... na którą chodzisz do pracy i dlaczego później niż ja??? :
            (((((
            > (
            > A ja tak tęsknię za swoją piżamką...

mam czas pracy nienormowany co oznacza ze wolno mi dluzej spac .....i pozniej
            do domu wracac :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka