Gość: Joasia IP: 193.59.95.* 23.08.05, 14:04 Mam wielką prośbę, czy możecie podpowiedzieć mi, czy w Łodzi są jakieś profesjonalne agencje modelek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Agencje modelek w Łodzi IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 16:46 niestety.... nie znam zadnej dobrej agencji w Łodzi. Jest za to Poznań, Wrocław i Warszawa. W Poznaniu: Rarapi i Hook ( TYLKO ) w warszawie: Mango, Division i orange Wrocław: SPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Agencje modelek w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:52 w łodzi nie ma za bardzo, ale proponuje poszukac we wroclawiu, albo w krakowie,pozdawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Agencje modelek w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:39 Nie wiem czy nie za późno piszę, ale w Łodzi znajduje się agen. Moda Forte. Jest to typowa agencja modelek z prawdziwego zdarzenia. Nie miałam z nią do czynienia, ale w paru czasopismach widziałam dziewczyny z tej agen. Spójrz na ich str. www.modaforte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Agencje modelek w Łodzi IP: 193.59.95.* 26.08.05, 08:46 Dzięki WIELKIE! Nie jest za późno! Cieszę się, że podalaś mi te namiary, bo nie chciałabym szukać czegoś poza Łodzią ze względu na brak czasu... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś