kalinakalina 23.08.05, 23:38 googluje sobie na potrzeby innego watku...szukalam kate moss i co widze ? brzydactwo ( tak mi sie wydawalo) to piekna kobieta, co ona w sobie ma takiego ze nie moge oderwac wzroku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: kate moss 23.08.05, 23:44 ja Ci nie powiem, co ma, bo mi sie nigdy nie podobala :). Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: kate moss 24.08.05, 07:52 Ja mam podobnie, więc wzrok odrywam od niej zupełnie bezboleśnie. Zawsze się dziwiłam, jak kobieta o tak krzywych nogach i brzydkiej twarzy mogła zrobić taką karierę. No ale skoro na innych działa magicznie, to znaczy się, mogła ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: kate moss IP: *.broker.com.pl 24.08.05, 10:36 Natomiast ja uwielbiam Kate Moss... Oczywiscie, zgadzam sie z Wami, ze nie jest to ktos mogacy byc przykladej typowej pieknosci, ale ma w sobie cos, co przyciaga, intryguje, podnieca. Jest seksowna kobieta, ktorej urok tkwi w oryginalnosci. Moim zdaniem ma swietne cialo, a lekko krzywe nogi dodaja jej uroku, podobnie jak przerwa miedzy zebami. A poza tym jest dobra modelka, obiektyw ja kocha:). Chcialabym miec taka figure:) Same zobaczcie: vnexpress.net/Vietnam/Van-hoa/Thoi-trang/2004/09/3B9D6CD4/Katesao.jpg ctran.free.fr/themes/Photo2/kate_moss_017.jpg img.photobucket.com/albums/v680/dontdieana/thinspireme/kate-moss-9c.jpg photos.allcelebs.us/kate-moss/big-photo/kate-moss_0001.jpg www.bamva.net/katemoss/showcase/kate_moss018.jpg www.ananova.com/images/web/33465.jpg eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20031223/15/3328864.jpg www.paulandpaul.co.uk/portraits/images/full/kate_moss_pr.jpg www.underglobe.com/nitrato/images/6topmoss4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: kate moss 24.08.05, 10:49 kate zrobila kariere bo przyszla moda na tzw brzydkie kaczatka w swiecie mody...tak mawiano nie uwazam aby byla brzydka, ma dosc ciekawa urode, ma troche wschodnich rysow, szczegolnie na tym zdjeciu www.eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20031223/15/3328864.jpg to moze przeszkadzac niektorym, mnie sie podoba. PS Heidi Klum tez do najpiekniejszcych nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: kate moss 24.08.05, 10:49 eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20031223/15/3328864.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: kate moss 24.08.05, 20:56 niestety ja też nie wiem co ona w sobie ma..ale jak wiadomo to ładne co sie komu podoba...myśle ,że nie ma osoby ,która podobałaby sie wszystkim podobnie jak nie ma osoby,która wszystkim wydawałaby sie brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: kate moss 24.08.05, 10:55 też zawsze uważałam ją za hmmm delikatnie rzecz biorąc "niezbyt piękną" aż do momentu, w którym okazało się, że to ona jest modelką w zjawiskowej reklamie coco mademoiselle: perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/Chanel/TN_cocomlle_2.jpg perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/Chanel/TN_CocoMlle_2005.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: kate moss 24.08.05, 10:59 Dla mnie i tak będzie nieciekawa,przeciętna.A jej ciało jets po prostu wychudzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: kate moss IP: *.acn.waw.pl 24.08.05, 11:38 Kate Moss to moja ulubiona modelka. Jest śliczna, pełna wdzięku naturalna, a na dodatek ma bardzo 'plastyczną' twarz: świetnie wygląda w każdej stylizacji, w przeciwieństwie do takiej Karoliny Kurkovej czy Gisele Bundchen czy wcześniej Cindy Crawford czy Klaudii Schiffer które zawsze wyglądały i wygladają tak samo. Fajnie że nie wstawiła sobie sylikonów jak większośc jej koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: kate moss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:46 Lekkiego zezika:).Taką dziwna asymetryczność twarzy:)Mam koleżankę do niej podobną, troszkę nizszą, rudą i faceci WGAPIAJĄ się w nią na ulicy:)))Choć znałam tylko 1,słownie-jedynego, któremu podobała się K.M.Cóż, de gustibus itd....... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kate moss 24.08.05, 12:05 moim zdaniem ma ładne usta i oczy, zgrabny nos, ogólnie ładne rysy, o figurze nie piszę bo się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kate moss 24.08.05, 12:14 Modelka to biale plotno na ktorym maluje dany projektant czy fotograf. I Kate Moss jest idealnym bialym plotnem. Jej sukces wynika wlasnie z jej przecietnosci, nie do konca perfekcyjnych rysow ktore moga byc wystylizowana na dowolny temat, nastroj czy styl. To zreszta bylo swietnie zilustrowane rozmaitymi linkami ze jej zdjeciami. Ona ma chyba 35 lat a wyglada jak 20-latka. Widzialam ja na zywo, z bliska, zero makijazu a wygladala swiezo jak nastolatka. Do tego swietnie sie ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa1 mi się ona nie podoba- ma wygląd młodej menelki 24.08.05, 12:27 kalinakalina napisała: > googluje sobie na potrzeby innego watku...szukalam kate moss > i co widze ? brzydactwo ( tak mi sie wydawalo) to piekna kobieta, co ona w > sobie ma takiego ze nie moge oderwac wzroku? lata palenia, chlania i ćpania ... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: kate moss 24.08.05, 19:06 Jak sie dobrze przypatrzec... wyglada troche jak Johnny Depp =] eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20031223/15/3328864.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: kate moss 24.08.05, 19:33 Kate Moss ma brzydka twarz zniszczoną od kokainy i jest za niska na modelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: kate moss 24.08.05, 19:40 och, idealistki... modelka musi miec taka twarz i taka figure i co tam jeszcze a pamietam jak wiele, wiele lat temu rozmawialam na ten temat z kims w modowym przemysle i po paru drinkach on sie rozchichotal i szepnal "wiesz, w tym zawodzie liczy sie tylko to z kim sie spi" cynik jakis, przewrocilo mu sie w glowie bo byl na "ty" z Donna Karan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: kate moss IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.08.05, 20:41 ostatnio ogladalam "100 najlepszych modelek"czy jakos tak i z niecierpliwoscia czekalam za pierwsze miejsca.Oczywiscie Claudia,Cindy,Elle(nie pisze nazwisk bo nie znam pisowni ale bez tego pewnie sie domyslicie:)),drugie miejsce Gisele a pierwsze kto?Kate!!!!!!!Tyle pieknych kobiet za nia a to brzydactwo zajelo pierwsze miejsce.Nie rozumiem.... Z moich obserwacji wynika ze niewazne co ona zalozy i ze czesto niestety wyglada koszmarnie jest nam wszystkim wmawiane ze jest niesamowita,piekna i ma gust,bla bla bla....Jedna wielka bzdura.Ale moze faktycznie kilka lat temu brzydota byla poszukiwana bo zbyt wiele bylo pieknych kobiet:)W Londynie Kate jest tak samo uosobieniem gustu i to ona lansuje trendy,ale z tego co widze anglicy kochaja bezkrytycznie wszystko co angielskie.I w kazdej gazecie "dziewczyna z Croydon".No i co z tego.Lista powinna zaczynac a nie konczyc sie na niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: kate moss IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 20:57 dla mnie jest niesamowicie piękna, aty jesteś chyba slepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: kate moss IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 21:05 Według mnie ma idealną twarz: przede wszystkim piękne kości policzkowe (!) mały nosek, ślicznie zarysowane usta i szeroko rozstawione oczy i ech...chciałabym tak wygladać. Rozumiem że może nie być idealna dla każdego, ale trudno pojąć jak można nazwać ją brzydactwem! Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: kate moss 25.08.05, 09:03 > a pamietam jak wiele, wiele lat temu rozmawialam na ten temat z kims w modowym > przemysle i po paru drinkach on sie rozchichotal i szepnal "wiesz, w tym > zawodzie liczy sie tylko to z kim sie spi" > cynik jakis, przewrocilo mu sie w glowie bo byl na "ty" z Donna Karan Ten ktos zapomnial dodac ze trzeba spelnic pewne warunki aby trafic do odpowiednich lozek ;o) Gdyby to bylo prawda to kazda puszczalska bylaby super model...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: kate moss 24.08.05, 21:19 uffff oderwalam wreszcie wzrok...:) ma cos w sobie i basta ...i dobrze wychodzi na zdjeciach p.s pozdrawiam kate moss , jezeli czyta forum moda.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: kate moss 24.08.05, 21:20 Po pierwsze, byc doskonala modelka a byc piekna w klasycznym znaczeniu tego slowa to sa dwie rozne rzeczy. Po drugie, cos w tej Kate Moss jednak swiat mody musi widziec, skoro jest rozchwytywana. Moje osobiste zdanie - ma niesamowita charyzme, swietne wyczucie stylu (nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek widziala jej zdjecie kiepsko ubranej, a w odroznieniu od takiej np. Sienny Miller Kate ubiera sie sama, a nie za pomoca stylisty), jest bardzo "cool", i do niedawna podziwialam jej podejscie do facetow - traktowala facetow tak, jak wiekszosc facetow w dzisiejszym swiecie traktuje kobiety. Ale ostatnio zupelnie zglupiala na punkcie tego wymoczka Pete Doherty i daje soba manipulowac. Chyba ma jakis midlife crisis. Odpowiedz Link Zgłoś