Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    23.08.05, 23:38
    googluje sobie na potrzeby innego watku...szukalam kate moss
    i co widze ? brzydactwo ( tak mi sie wydawalo) to piekna kobieta, co ona w
    sobie ma takiego ze nie moge oderwac wzroku?
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: kate moss 23.08.05, 23:44
        ja Ci nie powiem, co ma, bo mi sie nigdy nie podobala :).
        • oka5 Re: kate moss 24.08.05, 07:52
          Ja mam podobnie, więc wzrok odrywam od niej zupełnie bezboleśnie. Zawsze się
          dziwiłam, jak kobieta o tak krzywych nogach i brzydkiej twarzy mogła zrobić
          taką karierę. No ale skoro na innych działa magicznie, to znaczy się, mogła ;-).
          • Gość: pump_it_up Re: kate moss IP: *.broker.com.pl 24.08.05, 10:36
            Natomiast ja uwielbiam Kate Moss... Oczywiscie, zgadzam sie z Wami, ze nie jest
            to ktos mogacy byc przykladej typowej pieknosci, ale ma w sobie cos, co
            przyciaga, intryguje, podnieca. Jest seksowna kobieta, ktorej urok tkwi w
            oryginalnosci. Moim zdaniem ma swietne cialo, a lekko krzywe nogi dodaja jej
            uroku, podobnie jak przerwa miedzy zebami. A poza tym jest dobra modelka,
            obiektyw ja kocha:).
            Chcialabym miec taka figure:)
            Same zobaczcie:
            vnexpress.net/Vietnam/Van-hoa/Thoi-trang/2004/09/3B9D6CD4/Katesao.jpg
            ctran.free.fr/themes/Photo2/kate_moss_017.jpg
            img.photobucket.com/albums/v680/dontdieana/thinspireme/kate-moss-9c.jpg
            photos.allcelebs.us/kate-moss/big-photo/kate-moss_0001.jpg
            www.bamva.net/katemoss/showcase/kate_moss018.jpg
            www.ananova.com/images/web/33465.jpg
            eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20031223/15/3328864.jpg
            www.paulandpaul.co.uk/portraits/images/full/kate_moss_pr.jpg
            www.underglobe.com/nitrato/images/6topmoss4.jpg
            • misae Re: kate moss 24.08.05, 10:49
              kate zrobila kariere bo przyszla moda na tzw brzydkie kaczatka w swiecie
              mody...tak mawiano
              nie uwazam aby byla brzydka, ma dosc ciekawa urode, ma troche wschodnich rysow,
              szczegolnie na tym zdjeciu
              www.eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20031223/15/3328864.jpg
              to moze przeszkadzac niektorym, mnie sie podoba.

PS Heidi Klum tez do najpiekniejszcych nie nalezy
              • misae Re: kate moss 24.08.05, 10:49
        • stephanie_s Re: kate moss 24.08.05, 20:56
          niestety ja też nie wiem co ona w sobie ma..ale jak wiadomo to ładne co sie
          komu podoba...myśle ,że nie ma osoby ,która podobałaby sie wszystkim podobnie
          jak nie ma osoby,która wszystkim wydawałaby sie brzydka
      • hiii Re: kate moss 24.08.05, 10:55
        też zawsze uważałam ją za hmmm delikatnie rzecz biorąc "niezbyt piękną" aż do
        momentu, w którym okazało się, że to ona jest modelką w zjawiskowej reklamie
        coco mademoiselle:

perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/Chanel/TN_cocomlle_2.jpg
        perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/Chanel/TN_CocoMlle_2005.jpg
        • se.la.vie Re: kate moss 24.08.05, 10:59
          Dla mnie i tak będzie nieciekawa,przeciętna.A jej ciało jets po prostu wychudzone.
      • Gość: nosek Re: kate moss IP: *.acn.waw.pl 24.08.05, 11:38
        Kate Moss to moja ulubiona modelka. Jest śliczna, pełna wdzięku naturalna, a na
        dodatek ma bardzo 'plastyczną' twarz: świetnie wygląda w każdej stylizacji, w
        przeciwieństwie do takiej Karoliny Kurkovej czy Gisele Bundchen czy wcześniej
        Cindy Crawford czy Klaudii Schiffer które zawsze wyglądały i wygladają tak
        samo. Fajnie że nie wstawiła sobie sylikonów jak większośc jej koleżanek.
      • Gość: goldioo Re: kate moss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:46
        Lekkiego zezika:).Taką dziwna asymetryczność twarzy:)Mam koleżankę do niej
        podobną, troszkę nizszą, rudą i faceci WGAPIAJĄ się w nią na ulicy:)))Choć
        znałam tylko 1,słownie-jedynego, któremu podobała się K.M.Cóż, de gustibus
        itd.......
      • inecita Re: kate moss 24.08.05, 12:05
        moim zdaniem ma ładne usta i oczy, zgrabny nos, ogólnie ładne rysy, o figurze
        nie piszę bo się nie znam
        • edavenpo Re: kate moss 24.08.05, 12:14

Modelka to biale plotno na ktorym maluje dany projektant czy fotograf. I Kate Moss jest idealnym
          bialym plotnem. Jej sukces wynika wlasnie z jej przecietnosci, nie do konca perfekcyjnych rysow ktore
          moga byc wystylizowana na dowolny temat, nastroj czy styl. To zreszta bylo swietnie zilustrowane
          rozmaitymi linkami ze jej zdjeciami.

Ona ma chyba 35 lat a wyglada jak 20-latka. Widzialam ja na zywo, z bliska, zero makijazu a wygladala
          swiezo jak nastolatka. Do tego swietnie sie ubiera.
          • misae Re: kate moss 24.08.05, 12:52
            Kate ma 31 lat :o))
      • 18lipcowa1 mi się ona nie podoba- ma wygląd młodej menelki 24.08.05, 12:27
        kalinakalina napisała:

> googluje sobie na potrzeby innego watku...szukalam kate moss
        > i co widze ? brzydactwo ( tak mi sie wydawalo) to piekna kobieta, co ona w
        > sobie ma takiego ze nie moge oderwac wzroku?

lata palenia, chlania i ćpania ...
      • kate-gun Re: kate moss 24.08.05, 19:06
        Jak sie dobrze przypatrzec... wyglada troche jak Johnny Depp =]

• fanka_grzeskow_czekoladowych Re: kate moss 24.08.05, 19:33
        Kate Moss ma brzydka twarz zniszczoną od kokainy i jest za niska na modelkę.
      • zettrzy Re: kate moss 24.08.05, 19:40
        och, idealistki... modelka musi miec taka twarz i taka figure i co tam jeszcze

a pamietam jak wiele, wiele lat temu rozmawialam na ten temat z kims w modowym
        przemysle i po paru drinkach on sie rozchichotal i szepnal "wiesz, w tym
        zawodzie liczy sie tylko to z kim sie spi"
        cynik jakis, przewrocilo mu sie w glowie bo byl na "ty" z Donna Karan
        • Gość: roxi Re: kate moss IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.08.05, 20:41
          ostatnio ogladalam "100 najlepszych modelek"czy jakos tak i z niecierpliwoscia czekalam za pierwsze
          miejsca.Oczywiscie Claudia,Cindy,Elle(nie pisze nazwisk bo nie znam pisowni ale bez tego pewnie sie
          domyslicie:)),drugie miejsce Gisele a pierwsze kto?Kate!!!!!!!Tyle pieknych kobiet za nia a to brzydactwo
          zajelo pierwsze miejsce.Nie rozumiem....
          Z moich obserwacji wynika ze niewazne co ona zalozy i ze czesto niestety wyglada koszmarnie jest
          nam wszystkim wmawiane ze jest niesamowita,piekna i ma gust,bla bla bla....Jedna wielka bzdura.Ale
          moze faktycznie kilka lat temu brzydota byla poszukiwana bo zbyt wiele bylo pieknych kobiet:)W
          Londynie Kate jest tak samo uosobieniem gustu i to ona lansuje trendy,ale z tego co widze anglicy
          kochaja bezkrytycznie wszystko co angielskie.I w kazdej gazecie "dziewczyna z Croydon".No i co z
          tego.Lista powinna zaczynac a nie konczyc sie na niej
          • Gość: nosek Re: kate moss IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 20:57
            dla mnie jest niesamowicie piękna, aty jesteś chyba slepa
            • Gość: nosek Re: kate moss IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 21:05
              Według mnie ma idealną twarz: przede wszystkim piękne kości policzkowe (!) mały
              nosek, ślicznie zarysowane usta i szeroko rozstawione oczy i ech...chciałabym
              tak wygladać. Rozumiem że może nie być idealna dla każdego, ale trudno pojąć
              jak można nazwać ją brzydactwem!
        • misae Re: kate moss 25.08.05, 09:03

> a pamietam jak wiele, wiele lat temu rozmawialam na ten temat z kims w
          modowym
          > przemysle i po paru drinkach on sie rozchichotal i szepnal "wiesz, w tym
          > zawodzie liczy sie tylko to z kim sie spi"
          > cynik jakis, przewrocilo mu sie w glowie bo byl na "ty" z Donna Karan

Ten ktos zapomnial dodac ze trzeba spelnic pewne warunki aby trafic do
          odpowiednich lozek ;o)
          Gdyby to bylo prawda to kazda puszczalska bylaby super model...;o)
      • kalinakalina Re: kate moss 24.08.05, 21:19
        uffff oderwalam wreszcie wzrok...:)
        ma cos w sobie i basta ...i dobrze wychodzi na zdjeciach
        p.s pozdrawiam kate moss , jezeli czyta forum moda..
      • jaleo Re: kate moss 24.08.05, 21:20
        Po pierwsze, byc doskonala modelka a byc piekna w klasycznym znaczeniu tego
        slowa to sa dwie rozne rzeczy.

Po drugie, cos w tej Kate Moss jednak swiat mody musi widziec, skoro jest
        rozchwytywana.

Moje osobiste zdanie - ma niesamowita charyzme, swietne wyczucie stylu (nie
        przypominam sobie, zebym kiedykolwiek widziala jej zdjecie kiepsko ubranej, a w
        odroznieniu od takiej np. Sienny Miller Kate ubiera sie sama, a nie za pomoca
        stylisty), jest bardzo "cool", i do niedawna podziwialam jej podejscie do
        facetow - traktowala facetow tak, jak wiekszosc facetow w dzisiejszym swiecie
        traktuje kobiety. Ale ostatnio zupelnie zglupiala na punkcie tego wymoczka
        Pete Doherty i daje soba manipulowac. Chyba ma jakis midlife crisis.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka