Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwężane rurki

23.04.06, 13:07
    Wczoraj wiele z Was biegało po sklepach i w zwizku z tym mam pytanko. Czy
    ktoś mógłby mi oszczędzic czas poszukiwań i powiedziec gdzie mogę dostać
    czarne spodnie rurki (jeans) takie jakie lansuje w tym sezonie Kate Olsen,
    czy Sienna Miller?

:)
    Obserwuj wątek
      • pianazludzen Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:09
        nie wiem, mnie epatuje zewsząd reklama big star "rita" więc tam bym kierowała
        moje kroki.

moim zdaniem najlepsze rurki na diesel, model keate, ale we wroclawiu nie
        wiedzilam czarnych i chyba w ogóle czarnych z tego modelu nie ma.
        • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:14
          Nie nie nie... Big stary odpadają.
          Ale racja, przejdę się do Diesel
          • edavenpo Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:32

Jeszcze zalezy jakie rurki - sa bardzo obcisle rurki jak te szare Superfine
            noszone przez Miller i Moss od 2 lat, dziewczyny praktycznie wykreowaly marke z
            niczego. Jesli chodzi o Diesel to faktycznie - Keate jest super, z tym ze one
            maja super prosta nogawke ktora nie przylega do lydki. Jak chcesz takie bardzo
            obcisle na calej dlugosci jak Superfine to polecam Diesel model Liv.
          • conena Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:49
            eee, dlaczego akurat bigstary odpadają? najwyraźniej jestem nie w tomacie:/
            • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:54
              Bo nie lubię tej firmy. Wg mnie mają kiepskie spodnie, fasony, pupa nie wygląda
              w nich fajnie i słabą jakość
            • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:56
              conena napisała:

> eee, dlaczego akurat bigstary odpadają? najwyraźniej jestem nie w tomacie:/

bo koleżanka tryndna jest i nosi tylko marki z wyższej półki oraz brzydzi się
              kobietami powyżej rozmiaru 40, które mają rzekomo 40 kg nadwagi
              • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 14:05
                Dziękuję, sama bym tego lepiej nie ujęła :)
                • kochanica-francuza To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 15:01
                  hotally napisała:

Cud nad Wisłą, bo ja w rozmiarze 46 mam 5 kg nadwagi. UWAGA! Liczę stosując
                  normy BMI, a nie zasadę "Należy ważyć 45 kilo niezależnie od wzrostu"
                  • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 15:12
                    Ależ to były Twoje słowa :))
                    Ja się tylko usmiechnęłam :)))
                    buziak
                    • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 15:23
                      hotally napisała:

> Ależ to były Twoje słowa :))

Naprawdę?

To nie Ty pisałaś w wątku o odchudzaniu , że "wiadomo, że chodzi o rozmiar
                      powyżej 40", a zaraz potem o "40 kg nadwagi"?

Jakaś inna hotally?
                      • cioccolato_bianco Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 15:28
                        no ale powyzej 40 jest calkiem sporo rozmiarow. powiedzialabym nawet, ze
                        wiekszosc ;)
                        • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 15:37
                          cioccolato_bianco napisała:

> no ale powyzej 40 jest calkiem sporo rozmiarow. powiedzialabym nawet, ze
                          > wiekszosc ;)
                          >
                          no ale rozmiar 40 to dla lali granica tolerancji
                          • cioccolato_bianco Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:08
                            obsesja na punkcie wagi/rozmiaru chyba kwalifikuje sie do leczenia ;)
                            • kochanica-francuza tak czy owak ja nie widzę innego wyjścia 23.04.06, 16:22
                              jak wynajęcie (nie wiem, czy da się zrobić) lub nabycie (to da się zrobić na
                              pewno) prywatnej plaży dla hotally i jej przyjaciół (którzy zapewne mają podobne
                              poglądy)

Nawet na Riwierze plażują grube i w leciech posunięte chłopy oraz takież baby
                              topless.

Nikt ich, ku zapewne zmartwieniu hotally, z plaży nie wygania.

Wprawdzie niektóre hotele mają osobne plaże tylko dla swoich gości, ale hotele
                              owe nie stosują kryterium wagowego przy tychże gości przyjmowaniu, tak że zawsze
                              ktoś gruby może się trafić.
                      • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 15:40
                        Bo najpierw ironizowałaś, że dla mnie kobiety, które noszą powyzej 36 nie
                        powinny sie rozbierac na plazy.
                        A ja powiedziałam, ze to nonsens. Nie wiem jakie rozmiary nosza kobiety z 40kg
                        nadwagą, ale jest to na pewno powyżej 40stki. Wybacz, ale na duzych rozmiarach
                        sien ie znam :)
                        I wyluzuj trochę, bo mamy piękną wiosnę :) idz się dotlenić, a nie przed kompem
                        siedzisz :))
                        • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:01
                          hotally napisała:

> Bo najpierw ironizowałaś, że dla mnie kobiety, które noszą powyzej 36 nie
                          > powinny sie rozbierac na plazy.
                          > A ja powiedziałam, ze to nonsens. Nie wiem jakie rozmiary nosza kobiety z 40kg
                          > nadwagą

Myślę, że około rozmiaru 60 i wyżej.

, ale jest to na pewno powyżej 40stki. Wybacz, ale na duzych rozmiarach
                          > sien ie znam :)

Więc informuję cię, że w rozmiarze 40 miałam 0 nadwagi, w rozmiarze 42 - 0
                          nadwagi, 44 - 0 nadwagi, 46 - 5 kg nadwagi.
                          • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:07
                            >
                            > Więc informuję cię, że w rozmiarze 40 miałam 0 nadwagi, w rozmiarze 42 - 0
                            > nadwagi, 44 - 0 nadwagi, 46 - 5 kg nadwagi.

Dziękuję za informację, ale... co mnie obchodzi TWOJA nadwaga?:)
                            • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:22

>
                              > Dziękuję za informację, ale... co mnie obchodzi TWOJA nadwaga?:)

W rozmiarze 40 NIKT nie ma nadwagi, chyba że jest to karzeł/karlica wzrostu
                              metr trzydzieści.
                              • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:26
                                Nadal nei widzę związku z TWOJĄ wagą.
                                Chyba że masz jakiś kompleks....
                                • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:29
                                  hotally napisała:

> Nadal nei widzę związku z TWOJĄ wagą.

Bo go nie ma. Tłumaczę ci, że w rozmiarze 40 nie ma się nadwagi.
                                  • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:51
                                    A jak ktoś ma 165 wzrostu i nosi rozmiar 40? To ma boczki, brzuszek i powinien
                                    to zrzucic.

A skoro nie ma związku z TWOJĄ wagą, to po co piszesz?
                                    • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:53
                                      hotally napisała:

> A jak ktoś ma 165 wzrostu i nosi rozmiar 40? To ma boczki, brzuszek

No i co z tego???

i powinien
                                      >
                                      > to zrzucic.

A niby dlaczego? Bo ty tak mówisz?

>
                                      > A skoro nie ma związku z TWOJĄ wagą, to po co piszesz?

Nie rozumiem... a musi mieć związek? Jakbym miała rozmiar 36, też bym
                                      polemizowała z wyrażaną przez ciebie opinią nt grubych.
                                      • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:57
                                        > No i co z tego???

i to, że to nieestatycznie wygląda :)

> A niby dlaczego? Bo ty tak mówisz?

nie tylko ja :)

>
                                        > Nie rozumiem... a musi mieć związek? Jakbym miała rozmiar 36, też bym
                                        > polemizowała z wyrażaną przez ciebie opinią nt grubych.

jakoś zadna osoba, ktora nosi 36 nie szczeka tak jak Ty :)
                                        • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:02

> nie tylko ja :)

tak, i podobne tobie lale

> jakoś zadna osoba, ktora nosi 36 nie szczeka tak jak Ty :)

Jeśli odwołasz określenie "szczekam" i zastąpisz je jakimś normalnym,
                                          podyskutuję z tą częscią postu. Zwłaszcza że przez większość życia nosiłam 38 i
                                          krew mnie zalewała na widok takich idiotek jak ty...
                                          • hotally Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:05
                                            Odwołam, jeśli Ty odwołasz wcześniejsze swoje okreslonka :) Chcesz szacunku?
                                            Okaż go najpierw sama... inaczej mogę zacząć pisać w Twoim stylu :)

I nie denerwuj się tak... to TYLKO internet :)
                                            • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:11
                                              hotally napisała:

> Odwołam, jeśli Ty odwołasz wcześniejsze swoje okreslonka :) Chcesz szacunku?
                                              > Okaż go najpierw sama... inaczej mogę zacząć pisać w Twoim stylu :)

Nie odmawiałam ci człowieczeństwa, a określenie "szczekasz" to odmówienie go
                                              rozmówcy.
                                      • cioccolato_bianco Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:38
                                        ja np w takiej sytuacji bym chciala zrzucic boczki i brzuszek ;) i jakos mi sie
                                        wydaje, ze gro innych osob tez.
                                        • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:40
                                          cioccolato_bianco napisała:

> ja np w takiej sytuacji bym chciala zrzucic boczki i brzuszek ;) i jakos mi sie
                                          >
                                          > wydaje, ze gro innych osob tez.
                                          >
                                          no i dobrze, chcesz, zrzucasz i jest OK. Nie OK jest narzucanie tego wszystkim.

• cioccolato_bianco Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:41
                                            no wlasnie. nie narzucam.
                              • cioccolato_bianco Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:26
                                no, 150-60 moze miec.. zalezy od budowy ciala. nie tylko kg sie licza, ale i
                                wymiary.
                  • goldioo Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:27
                    Cud nad Wisłą, bo ja w rozmiarze 46 mam 5 kg nadwagi. UWAGA! Liczę stosując
                    normy BMI, a nie zasadę "Należy ważyć 45 kilo niezależnie od wzrostu"

biedulka...
                    • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:29

> biedulka...

kto i dlaczego?
                      • goldioo Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:38
                        ty i...no biedulka z ciebie...
                        • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:49
                          goldioo napisała:

> ty i...no biedulka z ciebie...

ale dlaczego ze mnie biedulka w związku z rozmiarem? chyba dlatego, że mam mały
                          wybór ciuchów
                          • goldioo Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 16:56
                            po prostu...pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiesz...
                            • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:00
                              goldioo napisała:

> po prostu...pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiesz...

no jakoś nie. jeżeli zamierzasz mi wytłumaczyć, że mam astmę, zadyszkę i ledwo
                              wstaję z fotela - jestem w świetnej formie. Jeżeli zamierzasz mi wytłumaczyć, że
                              chodzę jak słoń - poruszam się ładnie i lekko. Jeżeli zamierzasz mi tłumaczyć,
                              że nie mogę pokazywać pępka, nóg etc. - ja się nie lubię rozbierać publicznie.
                              Jeżeli , że wyglądam nieestetycznie - ludzie to nie modele i modelki, wyglądają
                              różnie. Jeszcze jakieś argumenty, na które w swej głupocie ("pewnych rzeczy
                              nigdy nie zrozumiesz..." ) nie wpadłam?
                              • goldioo Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:07
                                Wiesz...osoby powyzej 46 rozmiaru NIE SĄ TAK DO KOŃCA AKCEPTOWANE w żadnym
                                kraju wbrew pozorom, o święta naiwności!
                                I czarni...i..niepełnosprawni..i właściwie wszyscy odbiegający od
                                tzw."obowiązującej w danym miejscu normy...".Raj na ziemi nie
                                istnieje...wymarzyłaś sobie Francję ze snów...:)
                                • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:10
                                  goldioo napisała:

> Wiesz...osoby powyzej 46 rozmiaru NIE SĄ TAK całkiem AKCEPTOWANE w żadnym
                                  > kraju wbrew pozorom, o święta naiwności!

I bardzo niedobrze. To jakieś chore. Rozumiem, że ważyłabym 200 kilo, ale tak...?

Mama pracowała z panią, która miała - nie przyznawała się, ale tak na oko ze 120
                                  kg. Kobita była bardzo lubiana.

wymarzyłaś sobie Francję ze snów...

Nie masz pojęcia, jaką wymarzyłam sobie Francję.
                                  • goldioo Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:11
                                    Kobita była bardzo lubiana.

skąd wiesz?
                                    • kochanica-francuza Re: To w rozmiarze 42 ma się 40 kg nadwagi? 23.04.06, 17:12
                                      goldioo napisała:

> Kobita była bardzo lubiana.
                                      >
                                      > skąd wiesz?

bywałam tam
              • aniabe13 :-) 23.04.06, 14:07
                Tu się mylisz Kochanico, mają conajmniej 45 kg nadwagi i nie powinny się
                publicznie pokazywać na ulicach, a już na pweno nie powinny marzyć o modnych
                ciuchach bo przy takiej tuszy to tylko wór...
              • hanureku Re: Zwężane rurki 23.04.06, 14:08
                zapomnialas o cellulicie do kostek =)
                • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 14:13
                  WŁAŚNIE KOCHANICA!! ZAPOMNIAŁAŚ :)))))))))))))))))))
                  :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                  • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 14:59
                    hotally napisała:

> WŁAŚNIE KOCHANICA!! ZAPOMNIAŁAŚ

ależ ty masz esprit, no no...
                    • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 15:14
                      LOWE
                      • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 15:38
                        hotally napisała:

> LOWE
                        jaki to język? po angielsku love(miłość), po niemiecku Loewe (lew)

a lowe to nie znam analfabetko
                        • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 15:45
                          >
                          > > LOWE
                          > jaki to język? po angielsku love(miłość), po niemiecku Loewe (lew)
                          >
                          > a lowe to nie znam analfabetko

LOWE x2 :)))))))
                          • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 15:51

> LOWE x2 :)))))))

A POlacy nie umieją grać w piłkę nożną.
                            • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:05
                              Zrozumiałam aluzję.... LOWE x3 :)

A gdyby nie potrafili, to by nie awansowali do MŚ. Prawie wszystko co gramy to
                              WYGRYWAMY: Eliminacje- porazki z Angolami (a prawie był remis, w pierwszym
                              meczy Głowacki strzelił samobója, a drugim w 79 minucie dobił Nas Lampard),
                              turniej Łobanowskiego: jechaliśmy jako kozioł ofiarny, a WYGRALIŚMY :) ostatnio
                              z Arabią Saudyjska- jak zwykle trójeczka z przodu :)
                              Chcesz, to mozemy podyskutować o polskim futbolu :)
                              • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:25

>
                                > Chcesz, to mozemy podyskutować o polskim futbolu :)

O niczym z tobą nie dyskutuję, lala, póki piszesz złośliwie lowe. As tu compris?

Futbol, polski czy jakikolwiek inny, mam w dupie. W MŚ zawsze odpadamy zaraz na
                                początku , hihihi.

Ostatnie nasze efektowne zwycięstwo miało miejsce trzydzieści dwa lata temu. Haha!
                                • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:45
                                  W MŚ zawsze odpadamy zaraz na
                                  > początku , hihihi.
                                  >
                                  > Ostatnie nasze efektowne zwycięstwo miało miejsce trzydzieści dwa lata temu.
                                  Ha
                                  > ha!

BULL SHIT

w 74 roku POLSKA ZAJĘŁA 3 MIEJSCE (królem strzelców został Grzesio Lato)
                                  w 78 (ARGENTYNA) roku doszlismy do drugiej rundy, gdzie przegraliśmy z
                                  Brazylią. Zajęcie wtedy 5-8 miejsca na świecie w Naszym kraju było uznane za
                                  porażkę (jechalismy jako faworyci)
                                  '82 (HISZPANIA) znowu zajęłiśmy TRZECIE MIEJSCE NA ŚWIECIE! O finał
                                  przegraliśmy z Włochami, którzy wtedy zostali Mistrzami,a w walce o trzecie
                                  miejsce pokonaliśmy FRANCJĘ 3:2
                                  '86 (MEKSYK) najgorszy występ Polaków na MŚ (w grupie z Angolami, Portugalią i
                                  Brazylią i Maroko), GRUPA ŚMIERCI
                                  '02 w KOREI wszyscy pamiętamy

Podsumowując..... POlski futbol ma swoje dobre momenty w historii i mowienie,
                                  że zawsze odpadamy na początku jest głupie i wykazanie się niewiedzą (nie
                                  wypowiadaj się na jakiś temat, jesli nei masz o nim pojęcia). I widzisz...
                                  ostatni sukces był w 1982 roku. ZAPAMIĘTAJ i nie popełniaj gafy na
                                  przyszłość :))
                                  • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:54
                                    idzisz...
                                    > ostatni sukces był w 1982 roku. ZAPAMIĘTAJ

Nie chce mi się.

i nie popełniaj gafy na
                                    > przyszłość :))

Kopanie piły to taka nudna dziedzina...
                                    • goldioo Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:57
                                      amatorska psychologia jest pasjonująca:)
                                      • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:02
                                        goldioo napisała:

> amatorska psychologia jest pasjonująca:)
                                        o tak, w naszym kraju mamy 40 000 000 amatorskich psychologów. wiem, co chcesz
                                        napisać, masz na myśli moje posty.
                                    • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:57
                                      a , jeszcze jedno. Jesteś z Grzegorzem Latą na ty, że piszesz Grzesio?
                                      • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:00
                                        Tak :)
                                    • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:58
                                      A jaka jest interesująca?:)
                                      • goldioo Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:03
                                        widzisz hotally jakbys się parała pseudo-psychologią byłoby OK;)
                                        • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:10
                                          Czyli zamknięte klepki?:)
                                          • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:13
                                            hotally napisała:

> Czyli zamknięte klepki?:)
                                            No, no, jaka miła rozmowa... Ale od rozmiaru 38 w dół nie miałabym już
                                            zamkniętych klepek?
                                      • charade Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:03
                                        Ponieważ jesteśmy przy temacie wagi, to pozwolę sobie napomknąć, że każda
                                        kobieta, niezależnie od wagi (nawet chudzina Miller; o anorektyczkach typu
                                        Nicole Richie, czy Mary-Kate nawet nie wspominam, bo nie wypada się wyśmiewać z
                                        chorych osób) wygląda w rurach GRUBIEJ, a tak w ogóle niezgrabnie.
                                        • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:07
                                          pRZYMIERZYMY, ZOBACZYMY, DZIĘKUJE ZA POSTA :)
                                      • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:03
                                        hotally napisała:

> A jaka jest interesująca?:)

Nie napisała ci goldioo? Psychologia amatorska.
                                        • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:09
                                          jak będę miała czas, to możemy i o tym podyskutować, ale teraz szykuję się , bo
                                          jadę do pałacu się relaksować :))
                                      • pianazludzen jesli mogę sie wtrącić... 23.04.06, 17:30
                                        > A jaka jest interesująca?:)

... to moim zdaniem rugby!:D mój chłop wtedy wsiąka na jakiś czas przed
                                        telewizorem i jest spokój ;)

Albo krykiet, ponieważ jest dla mnie nieodgadniony, chyba nigdy nie pojme jego
                                        zasad :)
                                        • kochanica-francuza Re: jesli mogę sie wtrącić... 23.04.06, 17:31
                                          pianazludzen napisała:

> > A jaka jest interesująca?:)
                                          >
                                          > ... to moim zdaniem rugby!:D mój chłop wtedy wsiąka na jakiś czas przed
                                          > telewizorem i jest spokój ;)

Znaczy nie samo z siebie tylko z powodu wsiąkniętego chłopa?

>
                                          > Albo krykiet, ponieważ jest dla mnie nieodgadniony, chyba nigdy nie pojme jego
                                          > zasad :)

Albo golf. Co skłania tyle osób do walenia kijem w piłeczkę, nierzadko za
                                          ciężkie pieniądze (karnet klubu)?
                                          • pianazludzen Re: jesli mogę sie wtrącić... 23.04.06, 17:43
                                            > Znaczy nie samo z siebie tylko z powodu wsiąkniętego chłopa?

dwa w jednym, druga fascynujaca jego cecha to jak gracze skaczą na siebie i
                                            robią ze swoich ciał taką górkę:)

> Albo golf. Co skłania tyle osób do walenia kijem w piłeczkę, nierzadko za
                                            > ciężkie pieniądze (karnet klubu)?

no golf to akurat coś w sobie ma, byłam co prawda tylko raz z ciekawości i
                                            grałam wypożyczonymi kiepskimi kijami, ale ma w sobie sporo elegancji, spokoju,
                                            i odbywał się w "pięknych okolicznościach przyrody".
                              • pianazludzen Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:10
                                >Prawie wszystko co gramy to
                                > WYGRYWAMY

o czym świadczą nasze liczne trofea z mistrzostw świata i europy!!!!
                                • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:13

> o czym świadczą nasze liczne trofea z mistrzostw świata i europy!!!!
                                  >
                                  pianella, jeśli ty tak twierdzisz, to co innego
                                  • pianazludzen Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:15
                                    owszem,

a te nieliczne razy gdy nie zdobyliśmy pucharu to wina deszczu i mokrej murawy!
                                    • kochanica-francuza Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:16
                                      pianazludzen napisała:

> owszem,
                                      >
                                      > a te nieliczne razy gdy nie zdobyliśmy pucharu to wina deszczu i mokrej murawy!

eee tam... złemu piłkarzowi...
                                      • pianazludzen Re: Zwężane rurki 23.04.06, 17:18
                                        i niech się chowaja przed nami wszelkie Zidany i Ronaldy tego świata! Co oni
                                        wiedzą o piłce, to my gdy o coś gramy to z reguły wygrywamy!
                              • conena Re: Zwężane rurki 23.04.06, 18:22
                                > z Arabią Saudyjska- jak zwykle trójeczka z przodu :)

jak zwykle??? eeee, znowu jestem nie w tomacie:(
                                • hotally Re: Zwężane rurki 24.04.06, 17:02
                                  2006-03-28 Rijad Arabia Saudyjska - Polska 1:3 MT Janas
                                  2006-03-01 Kaiserslautern USA - Polska 1:0 MT Janas
                                  2005-11-16 Ostrowiec Św. Polska - Estonia 3:1 MT Janas
                                  2005-11-13 Barcelona Ekwador - Polska 0:3 MT Janas
                                  2005-10-12 Manchester Anglia - Polska 2:1 EMŚ 2006 Janas
                                  2005-10-07 Warszawa Polska - Islandia 3:2 MT Janas
                                  2005-09-07 Warszawa Polska - Walia 1:0 EMŚ 2006 Janas
                                  2005-09-03 Chorzów Polska - Austria 3:2 EMŚ 2006 Janas
                                  2005-08-17 Kijów Polska - Izrael 3:2 MT Janas
                                  2005-08-15 Kijów Polska - Serbia i Czarnogóra (Jugosławia) 3:2 MT Janas
                                  2005-06-04 Baku Azerbejdżan - Polska 0:3 EMŚ 2006 Janas
                                  2005-05-29 Szczecin Polska - Albania 1:0 MT Janas
                                  2005-04-27 Chicago Meksyk - Polska 1:1 MT Janas
                                  2005-03-30 Warszawa Polska - Irlandia Północna 1:0 EMŚ 2006 Janas
                                  2005-03-26 Warszawa Polska - Azerbejdżan 8:0 EMŚ 2006 Janas
                                  2005-02-09 Grodzisk Wielkopolski Polska - Białoruś 1:3 MT Janas
                                  2004-11-17 Paryż Francja - Polska 0:0 MT Janas
                                  2004-10-13 Cardiff Walia - Polska 2:3 EMŚ 2006 Janas
                                  2004-10-09 Wiedeń Austria - Polska 1:3 EMŚ 2006 Janas
                                  2004-09-08 Chorzów Polska - Anglia 1:2 EMŚ 2006 Janas
                                  2004-09-04 Belfast Irlandia Północna - Polska 0:3 EMŚ 2006 Janas
                                  2004-08-18 Poznań Polska - Dania 1:5 MT Janas
                                  2004-07-11 Chicago USA - Polska 1:1 MT Janas
                                  2004-06-05 Sztokholm Szwecja - Polska 3:1 MT Janas
                                  2004-05-29 Szczecin Polska - Grecja 1:0 MT Janas
                                  2004-04-28 Bydgoszcz Polska - Irlandia 0:0 MT Janas
                                  2004-03-31 Płock Polska - USA 0:1 MT Janas
                                  2004-02-21 San Fernando Polska - Wyspy Owcze 6:0 MT Janas
                                  2004-02-18 San Fernando Polska - Słowenia 2:0 MT Janas
                                  2003-12-14 Rabat Polska - Litwa 3:1 MT Janas
                                  2003-12-11 Rabat Malta - Polska 0:4 MT Janas
                                  2003-11-16 Płock Polska - Serbia i Czarnogóra (Jugosławia) 4:3 MT Janas
                                  2003-11-12 Warszawa Polska - Włochy 3:1

Rzuc okiem na wyniki z ostatniego czasu, szczególnie te, z tych eliminacji do
                                  MŚ. Tradycyjnie przewaznie wygrywany trzema bramkami :)
                                  • dolores.h Re: Zwężane rurki 24.04.06, 18:40
                                    z kim to wygrywamy tradycyjnie przewagą najcześciej trzech bramek? Wyspy Owcze?
                                    Azerbejdżan?
                                  • papryczka_ag Re: Zwężane rurki 26.07.06, 09:00
                                    heh... a przeciwnicy rozumiem nie mają znaczenia:))))))))))

jak wygramy 6:0 z reprezentacją Bahrajnu to tez będzie sukces... taaa...
            • apfel27 Re: Zwężane rurki 26.07.06, 00:26
              big star jak dla mnie ciuchy dla panienek wystajacych pod blokami. tak mi sie
              te ciuchy widza. nigdy nic mi sie tam nie podobalo, zreszta juz kilka ladnych
              lat nie zachodzilam do tych sklepow.
      • siog Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:17
        River Island
        • cleopatra17 Re: Zwężane rurki 23.04.06, 13:59
          W River Islandzie są fajne tak ok250zł. A tansze np w Zarze :) Kupiłam sobie
          ostatnio slizne ciemnogranatowe rurki za 129zł:P
          • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 14:04
            A są czarne?:)
      • hotally Re: Zwężane rurki 23.04.06, 14:14
        Dobra... ale koniec zartów :)
        Bądźmy powazni ;]
      • cioccolato_bianco Re: Zwężane rurki 23.04.06, 15:02
        ja widzialam takie w river island. wprawdzie nie wczoraj, ale jednak ;)
        • cleopatra17 Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:33
          Czarne rurki są w Riverze..199 zł z tego co pamietam;] fajne, sa bezowe i
          własnie czarne z tego modelu.
          • cioccolato_bianco Re: Zwężane rurki 23.04.06, 16:44
            a ja widzialam w kolorze b.ciemnego granatu.
            • siog Re: Zwężane rurki 23.04.06, 20:36
              sa tez czarne za 199, a te ciemnogranatowe nawet kupilam. sa super
              • pump_it_up Re: Zwężane rurki 24.04.06, 10:11
                Charade dlaczego sadzisz, ze wszyscy wygladaja w rurkach niezgrabnie?
                • charade Re: Zwężane rurki 24.04.06, 18:39
                  Zniekształcają sylwetkę, sprawiają, że tyłek wydaje się większy. Generalnie
                  kobiety wyglądają w nich niekorzystnie. Oczywiście to tylko moje zdanie :)
                  P.S. Nie zniekształcają Gisele Bundchen ;)

pump_it_up napisała:

> Charade dlaczego sadzisz, ze wszyscy wygladaja w rurkach niezgrabnie?
                  • cioccolato_bianco Re: Zwężane rurki 24.04.06, 19:00
                    nie wiem czy znieksztalcaja.. ale mi osobiscie tez sie nie podobaja. tak samo
                    jak spodnie z wysokim stanem - niezaleznie od sylwetki osoby noszacej. nie
                    podobaja mi sie i juz ;) ale kazdy moze nosic, jesli ma ochote.
                  • pump_it_up Re: Zwężane rurki 25.04.06, 11:29
                    mi to akurat pasuje, ale oki:)
                    • poisson Re: Zwężane rurki 25.04.06, 11:48
                      Pragne wam serdecznie podziekowac bo nieźle sie uśmiałam czytając wasze posty,
                      zastanawiam sie tylko ile wy macie lat dziewczynki żeby sie tak badziewnie
                      kłócić. O rety!!! ktos jest bardziej popaprany emocjonalnie ode mnie!! :)
                      Pozdrawiam
                      • aabuuu Re: Zwężane rurki 28.04.06, 21:54
                        chorzy ludzie c'nie :p
                        • mech-k Re: Zwężane rurki 28.04.06, 22:18
                          a miało być o rurkach... heh
      • hotally Kupiłam 28.04.06, 22:22
        W River Island (czarne)
        • maadzia10 Re: Kupiłam 26.07.06, 00:01
          Kupiłam czarne rurki wycierane na kolanach...
          czy moge do nich nosić białe tenisówki Nike'a i do tego jakiś t-shirt czy styl
          sportowy nie pasuje do rurek ?
          • myszka_333 Re: Kupiłam 26.07.06, 00:03
            maadzia10 napisała:

> Kupiłam czarne rurki wycierane na kolanach...
            > czy moge do nich nosić białe tenisówki Nike'a i do tego jakiś t-shirt czy styl
            > sportowy nie pasuje do rurek ?
            Możesz nosić co chcesz :)
            • maadzia10 Re: Kupiłam 26.07.06, 00:05
              dzięki, to akurat wiem, tylko czy to pasuje do siebie ? ;)
          • roches_ives Re: Kupiłam 26.07.06, 00:20
            Te spodnie są BOSKIE. Mam jedną parę takich siwych. Wydaje mi się, że są w
            H&Mie, chociaż ja jich nie dostałam w Polsce. Ale zapewne są też w Bigstarze i
            takich innych.
      • avarja Re: Zwężane rurki 26.07.06, 10:50
        Bershka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka