Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spodnice, rajstopy

04.05.06, 11:16
    chodzicie juz w spodnicach bez rajstop? czy jeszcze jest dla was za zimno? ja
    mam super lniana spodnice, jakos rajstopy do niej nie pasuja, ale wydaje mi
    sie byc jeszcze za wczesnie na chodzenie bez...
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 11:26
        ja juz chodzilam bez rajstop;)
      • hyacinth.bucket Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 11:31
        Wczoraj obserwowalam ludzi , duzo ubranych w letnie ciuchy np sukienki
        klapki ,japonki , odkryte ramiona ale rowniez takich " bezpiecznie
        ubranych " w kurtkach i krytych butach , rajstopach :-) Mysle , ze musialo byc
        im bardzo goraco !
        Sama tez ubralam sie w miare bezpiecznie czyli w bluzke z krotkim rekawem i
        cienkie spodnie , sandalki bez skarpet i piet i stwierdzam , ze z powodzeniem
        mozna juz nosic letnia odziez bez "wypada , nie wypada "
        Spodnice z powodzeniem bez rajstop i odkryte buty :-)
        • cioccolato_bianco Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 11:39
          ja wczoraj mialam rajstopy i zakryte buty i wcale nie bylo mi za cieplo ;)
          ale widzialam dziewczyny w japonkach.. na sloncu to mozna, tylko gorzej w
          cieniu lub klimatyzowanym pomieszczeniu.
      • emila40 Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 11:46
        Wczoraj chodziłam w spodniach rurkach i balerinkach oczywiście bez żadnych
        skarpet, miałam też na sobie bluzeczkę na ramiączkach i cieniutki sweterek
        rozpinany,ale przyznam, że było mi trochę zimno. żeby wyjść w spódnicy bez
        rajstop to muszę jeszcze poczekać, przede wsyzstkim dlatego, żeby chociaż
        minimalnie opalić nogi, bo nie lubię takich bladych...
      • hyacinth.bucket Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 11:55
        To zalezy od temperatury w danym okregu . Zawsze lepiej patrzec na termometr
        niz na ludzi bo mozna sie pomylic . 20°C i ponad to normalne lato , dodatkowo
        sloneczny dzien a w lecie nikt rajstop nie nosi nawet jak jest zimno .
        Ile u was jest stopni ?
        • madzi1 Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 12:28
          u mnie jest 21 stopni (warszawa) a termometr mam w cieniu :) w spodniach i
          butach bez skarpetek to juz dawno chodzilam, ale w spodnicy jeszcze nie...u
          mnie jest wlasnie taki problem ze wracam do domu przewaznie wieczorem (20,21
          godz), stad ten dylemat z rajtkami, bo wieczorami to zdarza sie jeszcze byc
          chlodno.
          • nessie-jp Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 13:20
            No właśnie, ja też się tak wyletniłam w środę, w ciągu dnia było mi ciepło w
            letnich butach i koszuli, a wracając późnym wieczorem zmarzłam jak pies. Jednak
            maj to jeszcze nie lato :) Dobrze, że w skarpetkach byłam do tych letnich butów!
            :P (dla wrażliwych dodaję, że mają kryte palce i piętę).
      • hyacinth.bucket Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 12:49
        Mysle , ze nie powinnas zmarznac w nogi ale zawsze mozesz miec przy sobie
        rajstopy na powrot do domu ( tak na wszelki wypadek )
        Zreszta o tej godzinie sciemnia sie i nikt nie bedzie zwracal na nie uwagi
        wiec sie nie przejmuj :-)
        • oliwka711 Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 12:56
          U mnie jest 22 C (Bydgoszcz) cieplo ale ja nie potrafie bez rajtop, nie chodzi o
          to czy wypada czy nie ale nie moge sie odzwyczaic zawsze jest mi ciezko jak
          zmienia sie pora roku...

--
          Nie ma nic piękniejszego jak widok teściowej dokarmiającej nad rzeką łabędzie ;)
      • nauczycielka8 Re: spodnice, rajstopy 04.05.06, 15:29
        Nienawidzę rajstop. Wzbudziłam żywe zainteresowanie, gdy pojawiłam się w pracy
        z gołymi nogami (było ponad 20 stopni). Kończyny pięknie "opaliłam",
        wybłyszczyłam, koeżanki w końcu stwierdziły, że pójdą w moje ślady. Nie jest mi
        zimno; wolę okryć mocniej górę, wydaje się mi, że nogi nie marzną tak mocno. A
        sandałki do rajstop są niedopuszczalne. Pokażmy, że zima odeszła na dobre!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka