Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trafi mnie chyba

24.05.06, 10:05
    Chciałam kupic kostium do opalania. Najlepiej z sznurkiem wiązanym na szyi
    (chyba bikini się nazywa) ale niekoniecznie taki. Cholera, wymierzyłam chyba
    wszystko, co możliwe! Problem polega na tym, że mam duzy biust - C ( rozmiar
    ogólny 38) i gdy biore te 38, to stanik za mały, większe - gacie za wielkie!
    Cholera, na plakatach panie z taaakim biustem, a te staniki na deski wręcz.No
    i gdzie mam kupic? Nie chcę namiotu zakrywającego cały dekolt, chcę ładny,
    zgrabny kostium!!
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Trafi mnie chyba 24.05.06, 10:09
        w sklepie gdzie mozna osobno kupic dol i gore kostiumu. w h&m np tak mozna o
        ile dobrze pamietam.
        • calo Re: Trafi mnie chyba 24.05.06, 10:34
          w calzedonii mozna kupowac osobno. tez mam z tym problem - przy C gacie sa w
          rozmiarze 40/42.
          • a.adriana Re: Trafi mnie chyba 24.05.06, 10:37
            w h&m na 100% kupuje sie osobno gore i dol
      • mena122 a ja mam 70 D. 24.05.06, 16:38
        i ten sam problem,jesli nie większy :| :[
        • d.aga87 Re: a ja mam 70 D. 24.05.06, 18:19
          ja tez mam ten problem :/ stanik 70C a dół 36...
          poszukaj z H&M i cubusie :)
          • hadidza Re: a ja mam 70 D. 24.05.06, 22:23
            A ja mam odwrotny problem...ale H&M na pewno można kupować górę i dół osobno.Intimisimi - nie wiem,jak to się piszę,nie jestem też pewna,czy robią stroje,chyba tak.Kupowałam tam komplet bielizny,to można było dobierać.
            • nastkaa77 Re: a ja mam 70 D. 25.05.06, 18:01
              tez ma ten sam problem, dol spokojnie 38 majtki sa ok, a gora nie. jak wekszy
              stanik to dol duuzo za duzy;//
      • tierieszkowa Re: Trafi mnie chyba 25.05.06, 20:25
        Ja polecam Victoria's Secret. Wiem, ze trzeba zaplacic clo, ale teraz maja
        przeceny m.in. na kostiumy kapielowe (bielizne rowniez). Mozna kupic kapitalne
        bikini naprawde tanio. Oddzielnie wybierasz stanik, a oddzielnie majtki, wiec
        problem nierownych rozmiarow z glowy. Sama kupuje u nich bikini co roku i
        jestem zawsze zadowolona. A stanik push-up nawet w glupim bikini zdaje egzamin -
        rewelacja.

www.victoriassecret.com
      • violatress Re: Trafi mnie chyba 25.05.06, 23:23
        ten sam problem, biust mi urosl do D, co nie jest dla mnie ogolnie problemem;),
        ale niestety znalezc na to kostium to mordega... z zeszlorocznego zreszta
        "wyroslam" w biuscie (nosilam wtedy C), wiec mnie to niestety, czeka tez w tym
        roku :(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka