jgn 23.09.06, 20:06 uzupełnienie: rurki są też dla niewysokich dziewczyn, o ile założą do nich buty na dość wysokim obcasie (i nie mają zbyt szerokich bioder) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabiszonekk Re: Rurki 09.12.06, 12:17 ja jestem mała dziewcvzyną bo mam tylko 1.59 wzrostu i kupilam rurki i podwijam je u dołu bo sa trpoche zadlugie i wcale nie skracają nog ani nic z tych rzeczy polecam ;) rurki sa bardzo modne ale szkoda ze ich tak mało jest . ..................::::::PoZdRaffiAm:::::............... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:20 Dlaczego mało - wydaje mi się, że teraz jest mnóstwo rurek w sklepach:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:25 ja szukam i szukam ale znalezc nie moge ... podaj kilka sklepow Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:27 Może szukasz jakichś konkretnych, ale jakieś rurki są wszędzie, np. diesel, pepe jeans, lee, a z niedżinsowych sklepów -np. zara, mango, h&m, cubus. Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:32 nie szukam konkretnych tylko po prostu chce kupic rorki! niewazne czy z dzinsu czy matrialu ... wazne zeby to byly rurki =((( LEE - jak dla mnie z reguly stanowczo drogi sklep - nie zachodze tam nawet a takie sklepy jak mango ... h&m ... itp niedostepne gdyz wystepuja one tylko w wielkich centrach stolicy i wiekszych miast ... a umnie sa aby takie sieciowki jak troll cropp house reporter monnari tally weijl pretty girl ravel diverse ... w ktorych niestety nie ma zbytnio rurek owszem byly w tally ale sie zmyły Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:33 a i zastanawialam sie ostatnio patrzac na dziewczyny z mojej szkoly paradujace w dzinsowych rurkach gdzie one je kupily jak ja obeszlam wszystkie sklepy i nic Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:33 To może na allegro? A z tańszych sklepów, które chyba są wszędzie, to jeszcze big star ma rurki - widziałam na billboardach model "rita". Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:37 allegro to raczej nie no bo ta niepwnosc towaru ... ciuchy wole kupywac w sklepach - mozliwosc przymierzania hehe =)) do big stara nie zagladalam ... przejde sie =) jakie ceny ma big star ? spodnie to koszt ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:43 Niestety nie wiem, bo nie mam żadnych spodni z big stara, ale wydaje mi się, że powinny byc sporo tańsze od lee czy levisa. Odpowiedz Link Zgłoś