Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    23.09.06, 20:06
    uzupełnienie: rurki są też dla niewysokich dziewczyn, o ile założą do nich
    buty na dość wysokim obcasie (i nie mają zbyt szerokich bioder)
    Obserwuj wątek
      • gabiszonekk Re: Rurki 09.12.06, 12:17
        ja jestem mała dziewcvzyną bo mam tylko 1.59 wzrostu i kupilam rurki i podwijam
        je u dołu bo sa trpoche zadlugie i wcale nie skracają nog ani nic z tych rzeczy
        polecam ;) rurki sa bardzo modne ale szkoda ze ich tak mało jest .
        ..................::::::PoZdRaffiAm:::::...............
        • ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:20
          Dlaczego mało - wydaje mi się, że teraz jest mnóstwo rurek w sklepach:)
          • julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:25
            ja szukam i szukam ale znalezc nie moge ...
            podaj kilka sklepow
            • ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:27
              Może szukasz jakichś konkretnych, ale jakieś rurki są wszędzie, np. diesel,
              pepe jeans, lee, a z niedżinsowych sklepów -np. zara, mango, h&m, cubus.
              • julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:32
                nie szukam konkretnych tylko po prostu chce kupic rorki! niewazne czy z dzinsu czy matrialu ... wazne zeby to byly rurki =(((
                LEE - jak dla mnie z reguly stanowczo drogi sklep - nie zachodze tam nawet a takie sklepy jak mango ... h&m ... itp niedostepne gdyz wystepuja one tylko w wielkich centrach stolicy i wiekszych miast ...
                a umnie sa aby takie sieciowki jak troll cropp house reporter monnari tally weijl pretty girl ravel diverse ... w ktorych niestety nie ma zbytnio rurek
                owszem byly w tally ale sie zmyły
                • julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:33
                  a i zastanawialam sie ostatnio patrzac na dziewczyny z mojej szkoly paradujace w dzinsowych rurkach gdzie one je kupily jak ja obeszlam wszystkie sklepy i nic
                • ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:33
                  To może na allegro? A z tańszych sklepów, które chyba są wszędzie, to jeszcze
                  big star ma rurki - widziałam na billboardach model "rita".
                  • julka7777 Re: Rurki 09.12.06, 12:37
                    allegro to raczej nie no bo ta niepwnosc towaru ... ciuchy wole kupywac w sklepach - mozliwosc przymierzania hehe =))
                    do big stara nie zagladalam ... przejde sie =)

jakie ceny ma big star ? spodnie to koszt ... ?
                    • ciak1 Re: Rurki 09.12.06, 12:43
                      Niestety nie wiem, bo nie mam żadnych spodni z big stara, ale wydaje mi się, że
                      powinny byc sporo tańsze od lee czy levisa.
                      • paulinaa Re: Rurki 09.12.06, 13:00
                        ok. 200zł big star
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka