sami1982 11.10.06, 14:35 Jakie inne kolory pasują do Brązu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetkiss Re: Brąz 11.10.06, 15:08 Moim zdaniem biały, zielony, pomarańczowy, beżowy, złoty, turkusowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Brąz 11.10.06, 15:53 Ja lubię brąz łączony z szarością,turkusem,czerwienią,granatem,w ostateczności z pudrowym różem,można go też łączyć z musztardą. Odpowiedz Link Zgłoś
sami1982 Re: Brąz 11.10.06, 19:03 a co z czarnym kolorem??/pasuje??/ Moze nie tyle co gleboka czern lecz mieszana..??? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak Re: Brąz 11.10.06, 19:09 moim zdaniem nie pasuje czarny. ostatnio wlasnie mialam taki dylemat i za nic swiecie mi te dwa kolory do siebie nie pasowaly moze nie tyle co nie pasowaly ale razem wygladaly buro. Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Brąz 11.10.06, 21:18 inne niz?? (zalezy od odcieni i ilosci danego koloru. nie potrafisz sama stwierdzic jakie kolory ładnie wspolgraja ze soba???) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Brąz 11.10.06, 21:27 rozne odcienie bezu, zieleni - barwy ziemi fiolet, pomaranczowy modne bylo polaczenie z turkusem, ale ja juz na takie patrzec nie moge ;) lepiej z blekitem. z czernia roznie bywa, zalezy jaki braz. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Brąz 12.10.06, 00:37 zależy jaki brąz:) czerń raczej wygląda buro i smutno,wszystkie niuanse gasną,zlewasz się z szarymi ulicami ja lubię z brązem czerwienie i błękity,ale odpowiednia zieleń też jest ok,albo cała gama kamiennych szarości,naprawdę wszystko zależy od odcienia.... p.s. brąz,nie Brąz :) Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: Brąz 17.10.06, 12:52 rózne odcienie zieleni, mi najlepiej leży kolor limonki, pomaraczowy, ceglasty( terakota), kolor jagód ze śmietaną, oklepany turkus, bezpieczne beże, wanilia brąz z czerwienia jakos mi nie leży, tak samo brąz z czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
life_stylee Re: Brąz 17.10.06, 21:15 róż, turkus, złoty, beż, czerwień, biel, fiolet, źółty, pomarańcz, zieleń Odpowiedz Link Zgłoś