cockro_ach 16.05.07, 12:38 kocham marke diverse i nie moglam im sie oprzec :D mam identyczne tylko czarne :) www.cogdziezaile.pl/produkty/medium/1976.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek1239 Re: moje nowe buciki :D 16.05.07, 13:29 o Boze w tych butach juz jest przesycenie wszystkiego co teraz moze byc czyli balerin i złota.. ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: moje nowe buciki :D 18.05.07, 16:38 Cockro nie ma złotych-ma czarne:) Wszyscy mają po kilka par balerinek a ja nie mam żadnej,kurcze nie podobają mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
cockro_ach Re: moje nowe buciki :D 18.05.07, 11:51 no i po bucikach ;] co za kaszana :[ po jednym dniu starly mi sie z tylu powyzej podeszwy :| mozna by zapastowac ale reklamacji napewno nie uznaja bo powiedza ze to uszkodzenie mechaniczne :/ i po butkach... :| Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: moje nowe buciki :D 18.05.07, 15:45 uwielbiasz markę Diverse ;] Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: brzydkie n/t 20.05.07, 10:03 brzydkie i.....czy nadal uwielbiasz diverse? nigdy tam jeszcze nic nie kupiłam chociaz wiem że mają fajne bluzy heh może się przekonam... Odpowiedz Link Zgłoś