kasia13013 24.10.07, 17:16 Czy czerwone buty i fioletowa torba to wielki obciach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
confused.girl Re: czerwień+fiolet 24.10.07, 17:42 olbrzymiiiiiii ;D a tak na serio - dla mnie połączenie czerwieni z fioletem jest świetne. oczywiście też dużo zależy o jakie konkretnie odcienie chodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: czerwień+fiolet 24.10.07, 17:47 wstępnie brzmi nieźle - pytanie co z resztą układanki ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: czerwień+fiolet 25.10.07, 13:40 Ja się ostatnio tak noszę. Czerwone buciki z noskiem w szpic na malutkim obcasku (matowe), ciemnogranatowe jeansy rurki, czarny sweter-tunika, czerwony szeroki pasek, lub 2 paski cienkie czerwony i fioletowy, matowa fioletowa torba, fioletowe i czerwone grube bransoletki. Jak dla mnie fiolet i czerwień razem jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: czerwień+fiolet 25.10.07, 13:52 bardzo fajne polaczenie kolorystyczne.moje ulubione:) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: czerwień+fiolet 25.10.07, 14:22 No to ja sie wyłamię, To ostatnie zestawienie kolorystyczne, ktore bym na siebie wlozyla. Dla to mnie obciach. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
magda00.2 Re: czerwień+fiolet 26.10.07, 08:30 Gdzieś jakiś czas temu widziałam Kożuchowską w chyba fioletowej sukience i czerwonych dodatkach, spodobało mi się więc sama noszę fioletowe zamszowe rękawiczki i czerwony szalik wg mnie jest super, więc buty i torebka jak najbardziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś