kamila29091 28.12.07, 21:34 tiny.pl/pw8s z testu trinny i susannach wyszlo mi to. a ja nie umiem po angielsku i nic nie rozumiem. pomozcie mi cos zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: pomocy... 28.12.07, 22:21 pytania mi maz przetlumaczyl. ale jak zobaczyl co wyszlo, to sie tylko popukal i poszedl ogladac co w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
kartonowy_swiat Re: pomocy... 28.12.07, 23:14 Ojej! Jak zdołałaś zrobić ten test, skoro nie umiesz angielskiego?! Postaram się pomóc... Moje wolne tłumaczenie: Jeśli masz długie nogi, zdarzy się, że czasami zwyczajnie chcesz pasować do otoczenia, zamiast górować nad nim. * unikaj ubrań o pionowych liniach, np. kostiumów w prążki * nie noś jednego koloru od czubka głowy do stóp * spodnie z niskim stanem, odkrywające czubki butów ("bootcut") i o prostych nogawkach są idealne dla długich nóg * wybieraj buty z niskim obcasen niż płaską podeszwą Jeśli masz ramiona, które zawstydziłyby pływaczkę olimpijską, spróbuj zrównoważyć swoją sylwetkę iluzją, że jest Cię mniej :) * wybieraj spodnie, które "leżą" na bucie i rozkloszowane spódnice, które poszerzą Cie na dole. To zrównoważy ramiona. * bluzki kopertowe są dobre dla szerokich ramion * unikaj dekoltów blisko szyi - zwrócą uwagę na ramiona * unikaj subtelnych topów, np. w prążki Pomimo posiadania "średnich" piersi, może zdarzyć się okazja, że będziesz chciała je powiększyć * zawsze noś biustonosz * noś golfy lub bluzki z niewielkim dekoltem - to podkreśli Twoje piersi * pomyśl o subtelnych topach w prążki * bluzki bez rękawów, z okrągłym dekoltem będą wspaniałe * góra (tj. bluzka) powinna mieć jaśniejszy kolor niż dół Nie kuś się na zakrywanie swojej talii pod bezkształtnymi ubraniami, w stylu fartuchów. Określ i stwórz talię, z której będziesz dumna. * spódnice w kształcie litery A są dobre do wyszczuplenia szerokiej talii * noś bluzki, które są dopasowane pod piersiami, by ją stworzyć * noś dopasowane ubrania i unikaj bezkształtnych sukienek * noś biodrówki zamiast spodni z wysokim stanem Jeśli Twój brzuch nie jest problematycznym miejscem, ale nie chcesz skupiać na nim uwagi, zastosuj te rady podczas zakupów: * jednolite na przodzie spodnie i spódnice (chodzi np. o takie: www.bigmatts.com/acatalog/skopestaurus.jpg ) są bardzo dobre dla większego brzuszka. Staraj się unikać plis i suwaków z przodu. Z boków i z tyłu są subtelniejsze * spodnie z niskim stanem sprawiają, że brzuch wygląda na mniejszy * nie noś niczego, co gromadzi się w talii * noś delikatne materiały, nie przylegające do brzucha * bluzki kopertowe tworzą fałdy na brzuchu, co umniejsza falowanie w tej okolicy * unikaj kurtek i płaszczy z paskiem. Pasek sprawi wrażenie, że jesteś w ciąży Jesteś szczęśliwa ze swojej małej proporcji między biodrami, a udami, ale jeśli chcesz, żeby była ona bardziej zmysłowa, spróbuj: * nosić ołówkowe spódnice, które przylgną do ciała. Jeśli masz taką, popisz się nią! * Spódnice o kształcie litery A powiększą małe biodra * spodnie z detalami, jak np. kieszenie, poszerzą Cię * Kurtki i płaszcze z paskiem rozkloszowane na dole, zaakcentują Twoje biodra * Sukienki i spódnice odcięte pod biustem położą nacisk na biodra i uda Jeśli Twoja pupa jest mała, prawdopodobnie będziesz chciała się nią pochwalić. Jeśli prawie nie istnieje, a Ty chciałabyś dodać jej parę kilogramów, spróbuj: * ołówkowe spódnice idealnie przylegają do małych pup * spódnice o kształcie litery A powiększają małe pupy * unikaj wąskich spodni o prostych nogawkach - zaakcentują one brak pupy * noś jasne kolory na dole (np. spodni) - to podkreśli Twoją pupę. Za wszelkie błędy przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: pomocy... 29.12.07, 14:05 serdecznie dziekuje. masz u mnie dlug... Odpowiedz Link Zgłoś
kartonowy_swiat Re: pomocy... 29.12.07, 15:09 Eee tam ;) Dla mnie to była zabawa :P Odpowiedz Link Zgłoś