Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ulubione marki

13.05.09, 09:30
    ja ostatnio wróciłam do miłości do zary, jakoś ta letnia kolekcja mi pasuje.
    poza tym od niedawna top shop, który jest co prawda dość drogi, ale torebki ma
    świetne (i buty) no i nowe odkrycie - promod - zawsze myślałam, że to taka
    trochę babcina marka, ale mają w tym sezonie naprawdę fajne sukienki.

a wy co polecacie?
    Obserwuj wątek
      • tordis Re: ulubione marki 13.05.09, 11:36
        Zare bardzo lubie, przepadam za River Island, przekonalam sie rowniez do Dorothy
        Perkins - kiedys wydawalo mi sie, ze nie maja nic ciekawego, ale po kilku
        wizytach w ich sklepach zmienilam zdanie. Lubie jeansy Armani Exchange (linia
        dyfuzyjna, wiec nie az tak droga), lubie marynarki i plaszcze z Mango, lubie
        buty Faith.
        • blastigirl Re: ulubione marki 13.05.09, 15:49
          tordis, a ty nie mieszkasz w uk? tak mi się coś pamięta z twoich komentek.
          armani exchange :) no no no, się pani powodzi :) a ja narzekam, że topshop drogi
          :) jak byłam w londynie ostatnio, znalazłam przeurocze butki w dorothy perkins,
          wybieram się za niedługo znów, to na stówę tam wpadnę.
          • tordis Re: ulubione marki 13.05.09, 16:22
            Ano, mieszkam w UK (juz od jakiegos czasu). W Armani Exchange nie kupuje czesto,
            2-3 razy do roku, ale wiem, ze zawsze moge na nich polegac, jesli idzie o
            jeansy. W Polsce przepadalam za tymi z KappAhl, nawet jezdzilam do kraju po moj
            ulubiony model, ale przestali go produkowac, wiec musialam znalezc alternatywe :)
            A w Dorothy Perkins sa teraz sliczne czarne sandalki - o, takie:
            tinyurl.com/qwwmgg
            • blastigirl Re: ulubione marki 14.05.09, 11:54
              najss :)
        • cavika Re: ulubione marki 31.12.09, 10:44
          H&M króluje w mojej szafie, często też zaglądam do zary,w trollu mogłabym
          siedzieć godzinami
      • martynka0884 Re: ulubione marki 13.05.09, 15:25
        Ja lubie zare, zawsze znajde tam cos fajnego. Fajne ciuszki ale niestety dosc
        drogie sa w river island. Lubie tez kupowac w terranovie:)
      • mika Re: ulubione marki 13.05.09, 15:40
        a moją ulubioną marką ostatnio stała się moja krawcowa :) szyję sobie właśnie u
        niej dwie sukienki na lato i bluzkę. Nie drogo, materiały super i pomysł mojego
        własnego projektu ;)
        • yagmur. Re: ulubione marki 13.05.09, 16:45
          To prawda - kolekcja Zary jest odlotowa. Lubię też River Island, H&M, Green
          Establishment, Burberry, Mango. Fajne ciuchy. Zawsze znajdę coś dla siebie. Od
          czasu do czasu pozwolę sobie na coś z wyższej półki. A dzięki zagranicznym
          second handom mam w swojej szafie Louisa Vuittona, Marca Jacobsa, Ralpha
          Laurena itd.
      • Gość: jutka ciuszki IP: *.toya.net.pl 14.05.09, 10:30
        Ja najczęściej ubieram się w second handach, znajduję tam bardzo stylowe
        markowe ubrania.Jestem pewna, że nie spotkam nikogo w podobnym ciuch:P :Gdy
        jestem za granicą kupuję też u projektantów, ponieważ rzeczy ze zwykłych
        sklepów typu zara nie równaja się z tymi od projektantów.:-)
        • blastigirl Re: ciuszki 14.05.09, 11:56
          jakoś nie mam dobrej ręki do second handów - mam może z dwa, trzy w wawie, do
          których chodzę regularnie (jeden na nowowiejskiej, drugi na solcu no i czasem
          vintage koło feminy), ale przydałoby mi się odświeżyć mapę lumpów.
          ktoś mnie nakieruje?
      • Gość: gość Re: ulubione marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:45
        ja tez lubie Zare mi przypadłla torebka worek z łańcuszkami z kolekcji dla
        młodzieży jest super tylko muszę na nią trochę pozbierać kasę. Lubię też odzież
        z h&m
        • Gość: lusia Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:07
          Jeżeli chodzi o ciuchy to uwielbiam Tiffi, Gantos, Zare i second handy oczywiscie bo
          kupię tam zawsze ciekawy, modny ciuch renomowanych marek nierzadko jeszcze z
          metką. U nas jeszcze tego nie ma albo będzie za rok. Bardzo polubiłam buty i torebki
          Kazara:serce:. Sa na prawdę super modne&wygodne.
      • weronika.82 Moje ulubione marki to: 02.06.09, 13:33
        - ubrania -Zara,Promod,Monnari
        - kosmetyki - Dior, Kenzo
        - biżuteria -Apart
        • Gość: k promod:) IP: *.187.237.196.ip.airbites.pl 02.06.09, 16:17
          promod jest najlepszy:-)
      • Gość: SusannaChiic Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:47
        Zara, Tally Weijl, Promod, Diesel, H&Mczsem Cubus, Stradivarius oraz Mango
        • Gość: anini Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 14:28
          ehe ja to lubie Stardivariusa, pull &bear, bershke troche - no dobra cały INDITEX z zara
          na czele :) bardzo Mango, vero mode, victoria secrets, calzedonie,szczególnie mam
          outleta fajnego na Ibizie:) mam kilka par spodni Masimmo ditti sa rewelacyjne a buty
          kupuje w butikach zazwyczaj aldo, kazar, d&g, uwielbiam okulary ray&ban sa cudowne
          kazdy model jest unikatowy :)
        • Gość: madzia Re: ulubione marki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:12
          moj ulubiony sklep to pepe jeans, pozniej mango, zara, river islands no i h&m.
          a co do butow to converse (trampki) i lubie tez tommiego i duzo duzo innych:-*:-D:-D
      • Gość: G Re: ulubione marki IP: 91.189.28.* 02.06.09, 13:59
        moim zdaniem cropp town jest najlepsze
        • Gość: kropka Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 15:17
          bez urazy widzę, że każdy tu pisze że zara, że ze z sklepów w londynie i wogóle;P jeżeli fajne rzeczy można spotkać w H&M , Zara też ok , Cropp , Yups, Rserved, New Yorker , Bereshka , Diverse i Hause no i Deep ta są sklepy co naprawde można coś kupić fajnego i nie za jakąś wygurowaną cene i wcale nie trzeba lecieć do Londyniu ani Paryża:P :-):-):-):-):-)<br />
          i to tlyko mój skromny komentarz:P Pozdrawiam wszystkich:)
          • Gość: gośc Re: ulubione marki IP: *.aster.pl 02.06.09, 15:25
            Widze że jesteś ślepa...nie zauważyłąs ze wikeszości ludzi nie ubiera się
            oryginalnie
            widze że nei wiesz już co pisac.:sciana: puknij sie w łeb
      • Gość: Gosia Re: ulubione marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:47
        Zara, H&M i River Island to mój standart, ostatnio także Pull&Bear i Bershka, co do New Yorkera to moim zdaniem taki duży lumpeks i trzeba się tam dużo naszukać żeby znaleść coś ciekawego chciaż mam w swojej kolekcji kilka perełek z tamtąd
      • Gość: Lancia Re: ulubione marki IP: *.acn.waw.pl 02.06.09, 19:10
        Ja kocham Abercrombie&Fitch, Zarę, Berschkę. Ostatnio polubiłam też TopShop ;-)
      • Gość: Anka Re: ulubione marki IP: *.nat.student.pw.edu.pl 02.06.09, 21:20
        buty- tommy hilfiger
        torebki - lacoste, top shop, zara(choc tu trochę kiepska jakość tych torebek
        ale plus za bardzo fajne fasony), bardzo ciekawe modele również w river island!!!
        dzinsy - mango i zara
        ubrania eleganckie - motivi
        ubrania na co dzień - zara, stradivarius i bershka
        dodatki - river island
        • Gość: Majka Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 08:48
          ja uwielbiam:
          spodnie : cubus, vertus (przez wzgląd na długie nogawki ;) )
          bluzki, spódnice, sukienki: H&M, Zara, Desperado london (on line),
      • Gość: pannaBiedronka Re: ulubione marki IP: 82.160.130.* 03.06.09, 11:14
        bardzo lubię taranko za jakość. Robią ubrania dla kobiet po 20tce, pracujących,
        nie dla nastolatek. Mają świetne garsonki

• Gość: modnisia Re: ulubione marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:08
        HOUSE!!! :D no i diversa, w porywach na croppa i trolla. Czasami Green point,
        reporter i reserved.... oj dużo tego ;-) :-)
      • Gość: Renia ;) Re: ulubione marki IP: 83.2.221.* 03.06.09, 14:40
        Ja lubię bardzo seksowne i kobiece stroje. :-P Najbardziej pasuje mi Tally Weijl
        i Bershka. Lubię też Camaieu i Terranova. Jeśli chodzi o torebki i buty to prym
        wiedzie Kazar.:-)
      • Gość: xD Re: ulubione marki IP: *.centertel.pl 03.06.09, 16:53
        Troll, Reserved, Zara, Simple, Solar, H&M ;D
        • Gość: missy Re: ulubione marki IP: 188.33.13.* 03.06.09, 19:46
          u mnie króluje H&M i Reserved:-) ostatnio zaglądam też do Zary i Bershki,
          natomiast nie mogę strawić Stradivariusa:-P buty-CCC(może nie oryginalnie ale
          zawsze znajdę cos dla siebie-ostatnio trampki i pantofle).
          • Gość: andxzia Re: ulubione marki IP: *.ghnet.pl 03.06.09, 20:25
            nie cierpie zary ...
            uwielbiam ciuchacze...
            w krakowie tyle ich!!!
            • Gość: natalia Re: ulubione marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:26
              Ja chodzę często do second hand , są tam zawsze fajne torebki ;) A tak to taki
              tradycyjny to oczywiście niezawodny h&m, promod, cubus,esprit, mexx . Z butów
              to venezia , kazar ;)
              • Gość: natalia Re: ulubione marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:29
                aa no i też czasem tommy hilfigier . Kocham jego rzeczy ;)
      • Gość: paulaa Re: ulubione marki IP: 82.177.243.* 05.06.09, 15:46
        ja uwielbiam H&M , New Yorker, Nike, Ray-Ban okulary, KappAhl, House, Diverse,
        C&A, Vero Moda, Converse, Terranova itd :):):) :-P :-D
        • Gość: Conversemylove Re: ulubione marki IP: *.aster.pl 11.06.09, 14:58
          Widzę że nie tylko ja pawam miłościa bezgraniczną do Conversa :)
          Cieszę się!!!:) Ruszyło forum o conversach mojego autorstwa, mam nadzieję że
          odwiedzicie je i zostawicie choć pare postów ...;)
          conversemylove.wypowiedzi.pl/
          Zapraszam serdecznie:)
          • Gość: iwoncia Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:37
            I LOVE :serce:KAZAR, od dwóch lat. To bedzie dozgonna miłość bo marka się chyba
            rozkręca
            • Gość: annna Re: ulubione marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:38
              Popieram: jak buty to KAZAR
      • Gość: mmm Re: ulubione marki - a zarobki? IP: 80.50.56.* 19.06.09, 14:44
        Wydaje mi się, że Twoje pytanie nie jest pełne. Powinno jeszcze zawierać adnotację, by
        przy odpowiedziach na końcu dopisywać wielkość zarobków...

A co do samego pytania, to nie wiem dlaczego tak się zachwycacie H&M'em. Mam tylko
        kilka ciuchów tej marki. Wiem, że są droższe, ale ja długo się zastanawiałam, zanim
        dokonałam zakupu. Poza tym jakość materiałów jest bardzo kiepska (podobnie jak w
        Orsay'u czy Camaieu) - materiały strasznie się mną, trudno je rozprasować, czepiają się
        ich wszystkie paprochy. Za te pieniądze w niemarkowym sklepie mogę sobie kupić więcej
        i lepszej jakości. Poza tym rozmiarówki mają jakieś dziwne - mając duży biust pozostaje
        mi szukać tylko w kolekcjach dla starszych pań. Ale wtedy fason "babciny", na szerokie
        biodra i brak wcięcia w talii...

Co ja polecam? Lumpexy i małe niemarkowe butiki.
      • oszalina Re: ulubione marki 17.11.09, 22:59
        Ja akurat nie mam ulubionych marek jeżeli chodzi o ciuchy, ale co do dodatków to mogę się podzielić informacją. Uwielbiam markę zegarków Lockman - włoski producent, eleganckie i ekskluzywne zegarki. Znalazłam ostatnio piękny zegarek tej marki na minuta.pl i rozchorowałam się. Mam nadzieję, że dostanę go na Mikołajki, a jak nie to sama sobie kupie.
        • conversemylove ulubione marki 19.11.09, 15:18
          Akurat nie noszę zegarków, ale znam tę firmę i faktycznie zegarki mają śliczne. Ja mam
          świra na punkcie trampek conversa,chciałabym mieć ze 100 par xD
      • madd_ Re: ulubione marki 20.11.09, 19:49
        Ja lubi bardzo dużo ale te do których zawsze muszę zajrzeć :
        - zara
        - bershka (i Love )
        - stradivarius (również i Love)
        - pull & bear ( nie wiem czy dobrze napisałam ;)
        • conversemylove Re: ulubione marki 18.12.09, 15:26
          dobra a co z conversem xD
          • tao Re: ulubione marki 21.12.09, 09:25
            Ja kupiłam w minucie.pl zegarek dla chłopaka na urodziny;) Widzę, że to znany
            sklep, ale się nie dziwię, bo bardzo profesjonalny. Bardzo fajne zegarki,
            ekskluzywne i eleganckie. A jeśli chodzi o markę odzieżową, to ja bardzo lubię
            quick silvera i roxy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka