IP: *.not-set-yet.ntli.net 25.02.11, 13:48
Na trivago znajdziesz spis wszystkich hoteli oraz atrakcji podzielonych na kazde miasto osobno. Trivago to również jedna z największych porównywarek cen hoteli. Na trivago znajdziesz również rzetelne opinie zarówno o hotelach jak i atrakcjach każdego miasta- sprawdź czy warto tracić czas na poszczególne miejsca.
www.trivago.pl/turcja-32092
Obserwuj wątek
    • heavyrain Re: Trivago 29.12.16, 12:05
      trivago jest bardzo słabą stroną. niby porównuje hotele i pokazuje najtańsze ale strona należy do portalu hotels.com wiec jej oferty nie są takie bezstronne. Dlatego przestrzegam przed tym portalem.
      Najlepszą stroną z hotelami i prawdziwa porównywarka to traviboo.com - nazwa podobna ale zupełnie inny poziom!
      • 123456789mariolak Re: Trivago 31.12.16, 08:22
        Witam, właśnie doświadczam oszustw i manipulacji strony hotels.com. Aktualnie przebywam z rodziną w Indiach. Pierwszy raz rezerwowalam hotel przez ten portal i pierwszy raz mam tyle nieprzyjemności i problemów. Rezerwowalam jeden pokój dla dwóch dorosłych osób i dziecka 16lat. Wiek dziecka oczywiście został podany, rezerwacja również miała obejmować śniadania w cenie (dla hejtujacych dodam tylko że umiem czytać i to nawet ze zrozumieniem, kliknąłam na droższą opcję gdzie było podświetlane na zielono : bezpłatne śniadanie w cenie, bezpłatne WiFi, bezpłatny parking) po przyjeździe do hotelu okazało się, że mam dodatkowo zapłacić za dziecko wg stawki hotelowej. Okazało się, że hotel otrzymał zupełnie inne potwierdzenie rezerwacji, po długich dyskusjach i udowadnianiu, że w moim potwierdzeniu rezerwacji jest wpisana cena, a obok preferencje zarezerwowanego pokoju gdzie ewidentnie widać jeden pokój, dwoje dorosłych i dziecko lat 16, menadżer hotelu postanowił przeprosić i ustąpić. Poszliśmy spokojnie spać, lecz kolejny dzień przyniósł następną niespodziankę, wychodząc ze śniadania dostaliśmy rachunek do podpisania, nasze zdziwienie i oburzenie nie miało końca. No, ale cóż tu już nic nie wywalczylismy ponieważ okazało się, że najwidoczniej od momentu kliknięcia prze ze mnie potwierdzenia rezerwacji do chwili zdjęcia pieniędzy przez hotels.com i odesłania na maila potwierdzenia, ta fantastyczna opcja jaką były Śniadania w cenie jakoś w cudowny sposób zniknęła(gdybym tyko wiedziała, że tak będzie zarezerwowała bym tańszą o ponad 200 zł opcję bez śniadań, których i tak nie było). Wyjeżdżamy w różne strony świata przynajmniej 3-4 razy w roku i pierwszy raz rezerwowalam hotel przez hotels.com i pierwszy raz mam tyle nieprzyjemności i problemów, nie wspomnę o moim samopoczuciu gdzie w 5* hotelu patrzą na mnie jak na oszusta i wyudzacza. Zawsze rezerwowalam przez inny portal (którego nazwy nie wymienię, bo natychmiast splynie lawina pomówień, że jestem ich pracownikiem) i nigdy nie miała miejsca taka sytuacja, pewnie złośliwi i zwolennicy hotels.com powiedzą, że skoro byłam taka zadowolona to po co zmieniałam wyszukiwarkę, odpowiadam, że na moim stałym portalu już nie mieli tego hotelu opcji którą potrzebowałam. Na koniec powiem, że to była pierwsza i ostatnia moja wątpliwa przyjemność z portalem hotels.com. Tym którzy są z nich zadowoleni to bardzo im zazdroszczę oczywiście w pozytywny sposób i cieszę się razem z nimi bo mi niestety się nie udało być zadowoloną. Pozdrawiam Mariola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka