Dodaj do ulubionych

wróciłam z Saray Regency

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.11, 07:25
Hotel 58 wg pani z biura dla vipów bo z katalogu itaka i gala
Ogólnie hotel nie wyróżnia sie sposród innych hoteli wystrojem Pokoje przeciętne zależy jak sie trafi.
Jedynie co go może wyróżniąc to duża liczba niemców i holendrów odpoczywających w tym hotelu a co sie z tym wiąże wszelkie animacje po niemiecku, które były doscyc ciekawa zwłaszcza dla dzieci cały dzień jakies zajęcia były przy basenie oczywiscie bo na plazy cisza i spokój. Bardzo dobre jedzenie i bardzo duzo rzadko sie cos powtarzało bardzo duży wybór owoców czereśnie winogrona pomarańcze nektarynki melony jabłka. Hotel posiada tez 2 bary w których podaja w ciągu dnia np jak ktos nie chce isc na obiad to może zjeść w barze przy basenie i na plaży nie ma tam rarytasów codzennie to samo pizza frytki hamburger stek i placki pieczone przez pania. Położenie hotelu dogodne w titrejengol malutka miejscowośc turystyczna aczkolwiek ładna promenda prowadząca do morza a na niej sklepiki w tym kilka aptek Za 1 euro moża w 10 min dolomuszem podjechac do Side które polecam sliczne jest.
Pokój sprżatany codziennie woda mineralna w lodowce codziennie uzupełniania. Ogólnie b. polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: wróciłam z Saray Regency IP: *.oswiecim.vectranet.pl 28.07.11, 21:53
      Witaj,
      mam pytanie jak z pokojami bo wiem że jest stara i nowa częś, wiem że sprzedaje ten hotel Itaka, będę wdzięczna za info
      • Gość: mika Re: wróciłam z Saray Regency IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.11, 10:33
        No własnie z pokojami róznie ja byłam na początku lipca i hotel pękał w szwach. Mielismy pokoj w głównym budynku na 1 p ogólnie pokój czyściutki ale mały na dokładke klima zawieszona na scianie prosto na łóżko tzw. dostawke dla dziecka wiec w obawie przez zachorowaniem dziecka nie uzywalismy jej w nocy ale za to działa ona nie zaleznie czy masz karte wsadzona wiec dziala caly dzien i az tak zle w nocy nie było. Nie wiem jak w nowej częsci ale chyba jest na rozległym terenie do jezdził taki melex i przywozil ludzi na posiłki. Basen i bary przy nowej częsci tez jest z tym że basen płytki 140 cm jakos tak a przy głównym budynku głeboki brodzik i basen ze zjezdzalniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka