Dodaj do ulubionych

hotel bodrum beach resort

18.03.12, 22:17
Witam, czy ktoś wybiera się do tego hotelu na początku czerwca?
Obserwuj wątek
    • Gość: smekta Re: hotel bodrum beach resort IP: *.jjs.pl 19.03.12, 10:20
      Nie martw się, nie będziesz na pewno jedynym gościem w tym hotelu na początku czerwca (ten hotel ma tylko 222 pokoje) i na pewno w Neckermannie przed wylotem udzielą Ci odpowiedzi ilu jeszcze rodaków wykupiło w tym samym terminie wczasy co Ty:). Jakoś to będzie nie wynudzisz się sam z All zamknięty w resorcie, polski animator zapewni wam i waszym dzieciom rozrywkę, a jak się już spoisz drinkami z regionalnych alkoholi w plastikowych kubeczkach to i o nowe znajomości nie będzie trudno:) no chyba, że szukasz już kopani do picia w samolocie, to wtedy pytaj o wszystkich kto w tym samym dniu lecą z Necermanna do Bodrum - zwiększysz szanse na powodzenie w poszukiwaniu kompanów:).
    • Gość: Ryzykanci Re: hotel bodrum beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 20:58
      Witam. My lecimy z dwoma maluchami 9 czerwca. Mamy nadzieję że hotel do tego czasu zostanie wykończony :)
    • Gość: Salceson Re: hotel bodrum beach resort IP: *.home.aster.pl 06.05.12, 12:54
      Kupiliśmy wycieczkę, na tripadvisor pojawiły się zdjęcia z maja nie wiem jak wy ale ja się zastanawiam czemu neckermann sprzedaje wakacje na budowie. Jakieś dźwigi burdel i betoniarki.

Zobacz zdjęcia.

Może na Euro2012 będziemy sprzedawać jakieś budy postawione przy budowie autostrad.
      Npisaliśmy o gwarancje że hotel będzie skończony - ogólnie żenada trochę...
      • Gość: Asterka Re: hotel bodrum beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 14:09
        Hej ja lece 17maja do Bodrum hotel Delta Beach Resort(moja znajoma go poleciła):-)
        • diament0 Re: hotel bodrum beach resort 06.05.12, 22:01
          No to super! A zapewniano nas, że w czerwcu na 100% hotel będzie gotowy.
          • Gość: Ryzykanci Re: hotel bodrum beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 22:40
            Mogę Was troszeczkę uspokoić bo na tripadvisor użytkownik termo1234 wysyłał zdjęcia na których widać że placu budowy to już nie ma i budynki wyglądają na wykończone. Szału co prawda nie ma ale biorąc pod uwagę tempo z jakim turcy wykończyli te budynki jest nadzieja, że do czerwca będzie dużo lepiej.
            • Gość: mała Re: hotel bodrum beach resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 11:12
              hej, a mogę Cie pościć abyś wrzucił tu te fotki. Z góry dziękuję.
              • Gość: x-men Re: hotel bodrum beach resort IP: *.radom.vectranet.pl 09.05.12, 22:13
                oto oczekiwane fotki translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&langpair=en|pl&rurl=translate.google.pl&u=http://www.ving.se/turkiet/gumbet/bodrum-beach-resort/slideshow&usg=ALkJrhiFzSZ1EBJhVYjb5VzYH14L7B-6DQ#p1
                • anetachm Re: hotel bodrum beach resort 16.05.12, 17:25
                  Czy ktoś leci do tego hotelu 16.06 z Katowic?My będziemy z dwójką dzieci do 30.06
                  • dominisia1980 Re: hotel bodrum beach resort 28.05.12, 11:00
                    ja lecę do tego hotelu 16.06 z katowic, też z dwójką dzieci, więc pewnie gdzieś się spotkamy :-)
                    • diament0 Re: hotel bodrum beach resort 09.06.12, 22:34
                      hej, jestem w trakcie wakacji w tym hotelu. Jednym słowem porażka. Około 15 osób złożyło pisemną reklamacje na ręce Pani Rezydent.
                      • Gość: aleko Re: hotel bodrum beach resort IP: *.aster.pl 10.06.12, 07:20
                        Witam, prośba o więcej szczegółów dotyczących reklamacji. Wybieram się tam 16.06.2012 z córką. Jak przebiega/przebiegał pobyt w tym hotelu. Na co zwracać uwagę ?
                      • Gość: Gość Re: hotel bodrum beach resort IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.12, 11:18
                        To mnie zaniepokoiłaś/łeś. Też lada dzień tam jadę, z opinii zagranicznych gości wszystko wyglądało w porządku; mam nadzieję, że powiesz coś więcej a także coś pozytywnego bo sam nie wiem co myśleć o tym teraz.
                        • dominisia1980 Re: hotel bodrum beach resort 11.06.12, 08:49
                          diament, napisz wiecej szczegółów odnośnie tej reklamacji i ogólnie warunków jakie zastaliście w hotelu.
                          • diament0 Re: hotel bodrum beach resort 11.06.12, 23:28
                            Witajcie
                            Więc tak, plaża jest zaśmiecona, w ogóle nie sprzątana. Znajdują się na niej pety, latają bezpańskie psy i postronne osoby, które leżą na hotelowych leżakach. To nie jest plaża hotelowa, ale publiczna. Poza tym nie ma tam żadnego baru na plaży, tak jak jest opisane w ofercie.
                            Obydwie części hotelu są bardzo głośne. Pokoje mogą być z widokiem na ruchliwą ulicę, lub basen z głośną muzykę albo na ścianę. Cichych pokoi jest mało.
                            Nie ma podjazdów dla wózków, wszędzie są schody, a widna jest tylko dla obsługi. Wifi działa tylko w lobby barze, gdzie nie ma klimy.
                            Ogólnie hotel jest głośny, jest za mało obsługi, która się nie wyrabia np. za sprzątaniem talerzy na stołówce. Z baru przy basenie wydobywa się dziwny odór, a lód nakładany jest rękoma.
                            Jedyny plus tego hotelu (który nie ma żadnej gwiazdki) to posiłki. Ale między posiłkami nie ma żadnych przekąsek poza suchymi ciastkami.
                            Pani rezydent, która w niczym nie widzi problemu i twierdzi, że mamy to za co zapłaciliśmy!!! A brak baru przy plaży skwitowała pomyłką w druku.
                            Dlatego 15 rodzin złożyło w trakcie pobytu pisemną reklamację na ręce Pani rezydent.
                            Zresztą przekonacie się sami.
                            Czujemy się oszukani. Szkoda, że nie mieliśmy więcej informacji o tym hotelu przed wykupieniem wakacji.
                            • Gość: Gie Re: hotel bodrum beach resort IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 16:06
                              Kochani, mieliśmy lecieć do Bodrum, do tego hotelu we wrześniu ale po przeczytaniu tej recenzji oraz wielu innych, także od obcokrajowców (same minusy) natychmiast zareagowaliśmy. Wykonaliśmy telefon do biura w celu sprawdzenia i zapoznania się z możliwością wymiany na inną wycieczkę/rezygnację. Ta druga opcja w ogóle odpada, wiąże się ze znaczną stratą zaliczki. Zmiana rezerwacji na inny hotel to koszt 140zł od osoby. Ze względu na nasze argumenty oraz pewnie powtarzające się sygnały/zażalenia centrala zgodziła się na naszą bez kosztową zmianę rezerwacji. Nie jedziemy i wybraliśmy już inny hotel, także w Bodrum. Polecam działać szybko jeśli nie chcecie się nadziać. My nie mieliśmy zamiaru odkładać pieniędzy na coś co nie jest pewne i martwić się do ostatniej chwili jak będzie, a póki co po opiniach włos na głowie stawał.

Jedziemy z Neckkermanem - pozdrowienia
                              • Gość: Jolka Re: hotel bodrum beach resort IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 20:54
                                Witam,

my również zmieniliśmy ten hotel. Podczas naszego pobytu w Turcji, bardzo dużo osób dzwoniła do rezydenta ze skargami na Bodrum beach Resort. Polecam hotel Kefaluka .
                                • Gość: Gie Re: hotel bodrum beach resort IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 22:02
                                  My wybraliśmy Yasmin Resort. Też jest oceniany baaaardzo dobrze, wiec już teraz bez stresu, a z uśmiechem czekamy na odpoczynek w Turcji :)
                                • Gość: adam Re: hotel bodrum beach resort IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 10:03
                                  hotel tragedia, brudna plaża, jedzenie okropne, porównując z opiniami innych ludzi na wycieczce fakultatywnej najgorszy w Bodrum. Nie polecam !
                                  • diament0 Re: hotel bodrum beach resort 17.06.12, 06:43
                                    Hej,
                                    Tylko pozazdrościć, że bezpłatnie zmienili Wam hotel. Nam w trakcie pobytu na wakacjach odmówili, widać jesteśmy królikami doświadczalnymi.
                                    Ale ja nie odpuszczę Neckermanowi, ponieważ perfidnie nas oszukał.
                                    • pati19820 Re: hotel bodrum beach resort 17.06.12, 14:16
                                      Witam
                                      Jedziemy do tego hotelu 23 czerwca, tydzień wcześniej pojechali tam nasi znajomi i właśnie zadzwonili, że po prostu tragedia. Nie ma tam żadnych animacji ( w ofercie od 15 czerwca miał byc klub happy events i animacje w języku polskim), hotel nie posiada własnej plaży, jest to plaża ogólnodostępna( b.brudna), a co najważniejsze nie idzie się na nią przez park tylko parking!!! Na basenie nie ma żadnego mini baru, brak vi-fi. Jednym słowem porażka!!!
                                • Gość: ga Re: hotel bodrum beach resort IP: 62.148.67.* 15.11.13, 11:36
                                  A polecany hotel Kefaluka nie jest głośny, gdyz czytałam na forum, ze nocne powroty uniemożliwjają spanie?
    • Gość: Agnieszka Re: hotel bodrum beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 12:13
      Kupilam wycieczke w grudniu do tego nieszesnego hotelu.Po przeczytaniu opinii zwrocilam sie do Neckermanna o zamiane i zaproponowanie hotelu o standardzie za ktory zaplacilam w opcji First Minute. Oczywiscie odmowili kazali doplacac do aktualnych obowiazujacych cen.
      Biuro totalna porazka. Pol roku obracali moja zaliczka, a teraz nie potrafia dopelnic warunkow umowy. Zenada, ale ja rowniez tego tak nie zostawie.
    • Gość: jagoda Re: hotel bodrum beach resort IP: *.play-internet.pl 20.06.12, 21:27
      a ja wam powiem tak: bodrum beach resort to wielka porazka neckermanna hotel moze i nowy ale wyposazenie hotelu sorrki ale oceniam na 3 gwiazdki jak zreszta caly hotel nie wiem skad neckermann wzial swoja ocene na 4,5 gwiazdki chyba nikt z biura tam nie byl.. bylam z rodzina w okresie od 02.06 do 09.06.12r. i po raz pierwszy cieszylam sie ze jestesmy tylko tydzien.. nie dosc ze "plaża" to nie plaza tylko miejsce spotkan narkomanow, bezpanskie psy zanieczyszczajace swoimi odchodami nasza "prywatna" plaze to wyglada ona jak jedno wielkie wysypisko zejscie do morza oczywiscie bardzo kamieniste a nie żwirowe jak zapewnial neckermann.. nie wspomne juz o barze WIDMO ktory mial byc oczywiscie bezplatny - neckermann stwierdzil ze to byl blad w druku - no coz ale ja za niego zaplacilam.. co poza tym? obsluga hotelu to nastepna porazka.. jesli w standardzie 4 gwiazdkowego hotelu jest to ze barmani najpierw wycieraja pot z czola reka ktora nastepnie wrzucaja do drinka kostki lodu i oblizuja palce tuz przed i po wlaniu do drinka kolorowego syropu to ja wymiekam.. rezydentka - P. Włodarczyk dla mnie osobiscie nie powinna nią być - lekcewarzacy stosunek do podopiecznych, pretensje o to ze cos nam sie nie podoba to wszystko stwarzalo jakas chora atmosfere. Poza tym jesli bodrum beach resort jest hotelem dla rodzin z dziecmi to ja jestem madonna!! zero podjazdow dla wozkow, wszedzie trzeba niestety tachac wozek na wlasnych rekach, winda jezdzi tylko na jedno pietro i to do tego jest tylko do dyspozycji obslugi hotelu BOSKO!!!! brodzik ok 5m2 takze super wielki - na pewno zmiesci sie tam az 4 dzieci :) wszedzie w pokojach sa lozka pietrowe - jesli chcecie lozeczko dla dziecka do 2lat to zycze wam powodzenia ja o lozeczko dla swojego dziecka prosilam przez 3 godz.. manager hotelu nie wiedzial dlaczego moje 21miesieczne dziecko nie moze spac na pietrowym lozku i czemu sie czepiam - rezultat - po 3 godz. dostalam lozeczko chwile wczesniej zakupione w sklepie - bo pewnie nie mieli na stanie. Prace dalej trwaly w hotelu - cos wiercili spawali przykrecali.. JESLI CHODZI O MNIE NIE POLECE TEGO HOTELU NIKOMU a NECKERMANNOWI NIE POPUSZCZE!! Dobrze ze chociaz ekipa poznana na miejscu byla 5gwiazdkowa :) pozdrawiam Martunia ;) walczymy dalej z tymi sku...
    • Gość: Ryzykanci Re: hotel bodrum beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 22:54
      Cześć.
      Wczoraj wróciliśmy z najgorszych wakacji w naszym życiu. Niestety musimy potwierdzić wszystkie negatywne opinie na temat tego hotelu. Mamy jeszcze sporo naszych uwag, które mam nadzieję skutecznie odstraszą osoby rozważające wykup wczasów w tym hotelu:
      Pracownicy recepcji z jednym wyjątkiem nie potrafią mówić po angielsku, nawet manager ma z tym nie mały problem. Nasza akomodacja z dwójką malutkich dzieci trwała do 15:30 (do hotelu dojechaliśmy o 12:15). Najpierw panienka poinformowała nas, że nastąpiła pomyłka bo w voucher'ze Neckermann zamieścił wpis Gumbet Beach Resort, po wyjaśnieniu pomyłki i 3-krotnym wypisaniu karty meldunkowej wreszcie otrzymaliśmy pokój, niezgodny jednak z tym za co zapłaciliśmy bo zamiast pokoju rodzinnego otrzymaliśmy pokój standardowy z łóżkiem piętrowym.
      Pokój nie widział sprzątania od czasu jego wybudowania. Szkoda, że wcześniej czekaliśmy na rzekome jego posprzątanie!
      Hotel jest pozbawiony klimatyzacji w lobby oraz w restauracji. Jedzenie posiłków w środkowej części restauracji, gdzie dodatkowo temperaturę podwyższa wewnętrzna kuchnie, to czysta przyjemność.
      Aroganccy barmani (na szczęście nie wszyscy) komentują pobieranie większych ilości napojów. Przy pobraniu 4 szklanek można usłyszeć kąśliwe pytanie: Where are You from?
      Sytuacja analogiczna przy stanowisku z ciastami gdzie przy nabraniu dwóch kawałeczków padł komentarz: hmm... chocolate and chocolate... I znów pytanie: Where are You from.
      Bar w części B czynny tylko do 18. Po tej godzinie po szklaneczkę trzeba biegać do części A.
      Brak snack baru o którym mowa w ofercie. All inclusive to właściwie 3 posiłki. Coffe break to poczęstunek niejadalnymi różowo niebieskimi ciasteczkami (sucharkami). Dodatkowo krępujące jest raczenie się tymi 'rarytasami', kiedy bacznie jest się obserwowanym przez obsługą hotelu, która zamiast życzyć miłego poczęstunku wygląda tak jakby liczyła ilość zabranych ciastek.
      W restauracji poluje się na niewystarczającą ilość stołów. Sytuacja mocno dyskomfortowa kiedy z dwójką dzieci trzeba się wrócić do pokoju.
      Plaża najbrzydsza z całej możliwej okolicy - sprawdzone bo samochodem objechaliśmy wszystkie inne - bliższe oraz dalsze i wszystkie bez wyjątku były ładniejsze i czystsze.
      Brak baru przy plaży. Nie dziwi nawet fakt nie rozłożonych leżaków na plaży bo tylko nieliczni śmiałkowie mają odwagę wejść tam do wody.
      Brodzik w basenie dla najmniejszych to również pomyłka bo mieści się w nim nie więcej niż 6-8 dzieci - każda większa ilość rodzi już ryzyko zadeptania najsłabszych.
      Brak animacji dla dzieci.
      Poruszanie się po terenie hotelu z wózkami dla dzieci to również niezłe wyzwanie - sporo schodów do sforsowania jeśli chce się odwiedzić np. recepcję.
      Ogólnie hotel oceniam na maksymalnie 3 gwiazdki. Ocena polskiego Neckermann'a to kpina i niesmaczny żart. Mam nadzieją że 'wypali' zbiorowy pozew przeciwko Neckarmannowi, który z tego co wiemy prawdopodobnie powstanie. W związku z tym proszę o kontakt osoby które podobnie jak my czują się oszukane przez to biuro podroży. Mój mail: grom29@poczta.fm
      • Gość: Jagoda Re: hotel bodrum beach resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 14:48
        Drodzy RYZYKANCI wiem doskonale co przezywaliscie my czekamy na rozpatrzenie reklamacji przez neckermanna gdzie poza zwrotem 100% wyjazdu wnosimy tez o zwrot calosci kosztow poniesionych na rozmowy tel i smsy z neckermannem w polsce i nasza "rezydentka" jesli nie uwzglednia naszej reklamacji to wchodzimy na droge postepowania sadowego wiec jak najbardziej dopisujemy sie do pozwu zbiorowego - w razie czego dysponujemy prawnikiem, ktory by to poprowadzil prosze o kontakt pod mailem dzadzunia@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka