Dodaj do ulubionych

Aqua Beach Side.........

09.08.12, 12:22
Chciałabym zapytać kogoś kto był ostatnio czy w hotelu tym jest jaieś wieczorne życie. Tzn chodzi mi głównie o dyskotekę albo potańcówki dla dorosłych. W ofercie Itaki jest wzmianka o disco-barze ale nigdzie w oceniaczach wszelakich nie doczytałam się aby coś takiego się działo. Czy hotel zasypia po zmroku?
Obserwuj wątek
    • blueazur Re: Aqua Beach Side......... 11.08.12, 12:28
      pliss......
      • Gość: Aqua girl Re: Aqua Beach Side......... IP: *.007.c90.petrotel.pl 12.08.12, 12:48
        W hotelu codziennie organizowane są animacje.dyskoteka jest nieczynna,ale dwa razy w tygodniu można potanczyc na organizowanych wieczorkach.poza tym,animatorzy organizują grupowe wyjazdy do dyskoteki.ogolnie hotel bardzo fajny jeżeli chodzi o atmosferę.serdecznie polecam
        • blueazur Re: Aqua Beach Side......... 12.08.12, 14:02
          Dzięki baaardo za info...:)
          • golebiowskik Re: Aqua Beach Side - obecnie Side Serenis 21.12.12, 20:44
            Czy ktoś ostatnio był w tym hotelu? Jestem ciekaw czy to dobre miejsce dla rodziców z dwójką małych dzieci (3 i 7 lat).
            • Gość: mark31 Re: Aqua Beach Side - obecnie Side Serenis IP: 109.207.103.* 22.12.12, 19:54
              byłem w lipcu z dzieckiem 7 lat,ogromnie polecam,bardzo czysto i niemiecko .... tzn, ok
              Jak ktoś ma uczulenie na rosjan to miejsce wyśmienite,podobały mi się uroczyste kolacje ...
            • Gość: ona Re: Aqua Beach Side - obecnie Side Serenis IP: *.ghnet.pl 25.01.13, 20:10
              Ja byłam w sierpniu-hotel ładny i czysty, pyszne jedzenie! Niestety animacje tylko po niemiecku, ogólnie 90% gości to Niemcy, mało miejsca przy basenie, nieraz brakowało leżaków :/ plaża bardzo brzydka! (dojazd spod hotelu)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka