Dodaj do ulubionych

SANTANA - SKANDAL

IP: *.elterix.pl 01.07.04, 12:43
PONAD POŁOWA GOŚCI ZATRUŁA SIĘ W ZESZŁYM TYGODNIU OBIADOKOLACJĄ BO PODAJĄ NA
NIĄ TO CO ZOSTAJE ZE ŚNIADANIA. DO TEGO DO TEJ PORY NIE PRZYZNAJA SIĘ DO
WINY I KŁAMALI CO DO TEGO ZE WOGÓLE KTOKOLWIEK ZATRUŁ SIĘ. ALE OSÓB ZATRUTYCH
BYŁO TAK WIELE ŻE NIE DAŁO SIĘ TEGO UKRYĆ. LUDZIE ( W TYM DZIECI )WYLĄDOWALI
W SZPITALU OKOŁO 30 OSÓB. HAMSTWO I AROGANCJA OBSŁUGI I MENEDZERA. ZA
WTCIECZKI KASUJĄ W HOTELU 100% WIĘCEJ NIŻ NA MIEŚCIE WIĘC NIE DAJCIE SIĘ
OSZUKAC NA NIE I POWIEDZCIE INNYM
Obserwuj wątek
    • Gość: Radka Re: SANTANA - SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:45
      WŁASNIE WROCILAM Z WCZASOW W CLUB SANTANA. FAKT-OK. 40OSOB WYLADOWALO W
      SZPITALU ALE WG MNIE NA WLASNE ZYCZENIE. OBSERWOWALAM WCZASOWICZOW W SANTANIE-
      RZUCALI SIE NA JEDZENIE, NAPRAWDE NIKOMU JEDZENIA NIE ZALUJE ALE TO BYLO
      ZALOSNE!! DO TEGO TRZEBA WZIAC POD UWAGE FAKT -UPAL 38 STOPNI (W CIENIU 29)
      ZE JUZ NIE SPOMNE O TYM IZ SERWOWANO DANIA TURECKIE- CALY JEDEN BUFET Z
      PRZEROZNYMI SALATKAMI, MIESZANKAMI I INN. POTRAWAMI TYPOWO TURECKIMI-WYGLADALY
      PYSZNIE, ALE WYZNAJE ZASADE JAK CZEGOS NIE ZNAM TO NIE JEM ALBO RYZYKO JEST
      MOJE. NA WCZASACH BYLAM Z MEZEM I 7LETNIA CORKA. JESTEM ZACHWYCONA POBYTEM.
      SUPER ORGANIZACJA OD A DO Z. CODZIENNIE RANO OK. 11 GODZINA ZAJEC DLA DZIECI
      (GRATIS) Z POLSKA OPIEKUNKA-REWELACYJNA PANI DOROTKA. MAZ W TYM CZASIE GRAL W
      SIATKOWKE W WODZIE A JA WRAZ Z INNYMI PANIAMI POD OKIEM PANI AGNIESZKI-
      ANIMATORKA, CWICZTYLAM W CIENIU BASENU CZASEM BYLA JOGA. O GODZINIE 15.00 TEZ
      BYLY ANIMACJE -MOJA CORKA BYLA ZACHWYCONA!!O 21 (PO KOLACJI) PRZEZ BLISKO
      GODZINKE BYLOMINI DISCO SHOW DLA DZIECI-CZYLI TANCE I PODRYGI MALUSZKOW WRAZ Z
      ZESPOLEM ANIMATOREK. OBSERWOWALAM INNYCH GOSCI HOTELU BYLI ZACHWYCENI NIE MNIEJ
      NIZ MOJA CORKA. MAZ STWIERDZIL, ZE POMIMO ZAGROZEN( TURCJA NIE JEST TAK
      NAPRAWDE ZBYT BEZPIECZNA) CYT...CHOCBY STRZELALI :) I TAK TAM POJEDZIEMY W
      PRZYSZLYM ROKU... HOTEL PO GENERALNYM REMONCIE Z KLIMA Z BASENEM(GRATIS
      PARASOLE I LEZAKI), BLISKO MORZA, BOGATY PROGRAM WIECZORNY, CZYSTO, MILA
      ATMOSFERA A ZE SIE LUDZIE NAZARLI JAK DZIKIE....TO WYLADOWALI W
      SZPITALU....TRZEBA BYLO WIECEJ PIC TO BY SIE NIE ODWODNILI!!!
      • Gość: kiepski Re: SANTANA - SKANDAL IP: *.aster.pl 05.07.04, 22:25
        Co za debilna odpowiedz. Najlepiej oczywiscie kielbase i bigos i olewac
        narodowe kuchnie. I oczywiscie 40 osob to niepochamowane zarloki. Wypowiedz
        powyzsza na pewno jest inspirowana przez biuro podrozy organizujace wycieczki
        do Santany.
        • Gość: Justyna Re: SANTANA - SKANDAL IP: 195.68.226.* 06.07.04, 23:13
          Widze Kiepski, że kazda wypowiedź z którą sie nie zgadzasz jest dla
          ciebie "debilna", rozumiem, że twoje wypowiedzi takie nie są... a moze ty
          jestes pracownikiem konkurencji... Każdy na tym forum ma prawo do wyrazania
          swoich pogladów, czy naprawde nie możesz zrozumieć, ze czyjes odczucia mogą
          róznić sie od twoich???
          • Gość: kiepski Re: SANTANA - SKANDAL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 09:35
            tylko te sa debilne ktore sa w jawnej sprzecznosci z logiczna argumentacja.
            podalem chyba zrozumialy argument dlaczego ta akurat sie kwalifikuje do tych
            debilnych.

pozdrawiam
            • Gość: Radka Re: SANTANA - SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:52
              No coz...poziom Twoich wypowiedzi swiadczy o Tobie...oceniamy innych wg
              siebie...
      • Gość: zawiedziony Re: SANTANA - SKANDAL IP: 83.136.224.* 13.09.04, 13:09
        Skandaliczna jest Twoja opinia. Zatruły się też małe dzieci ok. 10 letnie i co
        też się nażarły? Hotel jest po remoncie, ale obsługa nadal przed, a przydałaby
        sie odmiana. Manager bezczelny i do tego pewny, że obojętnie jakie stworzy
        warunki głupie Polaczki i tak przyjadą. Hotel pod satłym nadzorem ochroniarzy
        skrzetnie wyłapującym wszystkich, którzy próbowali wnieść jakieś napoje, bądź
        jedzenie na teren hotelu. Maja rację Ci, którzy twierdzą, że hotel nasatwiony
        jest tylko na zysk, a nie na dobro turysty. Hotelu nie polecam. Położony 12 km
        od Alanyi, morze fatalne - kamienie i wawozy przy brzegu sięgające głębokością
        nawet do 3 metrów, plaża brudna i żwirowa. Nie jedźcie do hotelu, nawet jak
        spuszczą cenę do 10 zł za 2 tygodniowy pobyt.
    • Gość: keoaka Re: SANTANA - SKANDAL IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:44
      no a ja wybrałam w tym roku Santanę!!1Olaboga!
    • Gość: Adam Re: SANTANA - SKANDAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:45
      ja na Santanę rzeczywiscie bym uważał!było nieprzyjemnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka