Gość: jhjan IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.12, 14:38 Witam ,był ktoś w hotelu Limak Lara Delux ,porszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia Re: Limak Lara IP: 195.206.126.* 18.09.12, 14:29 Byłam dwa lata temu, co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhjan Re: Limak Lara IP: *.darnet.pl 19.09.12, 08:10 Witam,czy basen kryty,jackuzi.sauna,łażnia parowa są gratis,czy wszystkie pokoje są z widokiem na morze,czy jest na zewnątrz podgrzewany basen i jest co robić w hotel bo lecę koniec listopada,jak daleko do Antaly i czym najlepiej się dostać.Pozdrowienia Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Limak Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 19:27 Witam Zacznę od końca, z lotniska jechaliśmy 20 min więc daleko nie jest, na całej riwierze najtaniej przemieszczać się lokalnymi busikami lub taksówkami, miejcowość Lara to dzielnica hotelowa i praktycznie one się tam znajdują, a czy jest co robić to zależy od tego czego oczekujesz. Nie wszystkie pokoje mają widok na morze, bo my mieliśmy rodzinny i są one umieszczone z tylu hotelu i mają widok boczny. W limaku byłam w sierpniu więc wystarczyły nam atrakcje na zewnątrz hotel, więc nawet nie wiem gdzie jest kryty basen więc nie pomogę. Sam hotel jest najlepszym, w którym byliśmy. Świetna kuchnia, super animacje, komfortowe pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhjan Re: Limak Lara IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.12, 21:34 Dzięki Pani Zosiu,Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś