Dodaj do ulubionych

wiza turcjia

29.04.16, 11:02
witam mam pytanie zrobiłem mały błąd podając datę urodzin żony zamiast 18 01 1976 wpisałem 19 01 1976 i mam pytanie czy to przejdzie czy lepiej zrobić nową wize szybko dziękuję wszystkim za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wiza turcjia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.16, 11:21
      Raczej przejdzie, ja miałem zamienione imiona w wizach dla synów i nikt się nie przyczepił. Oni na granicy w ogóle nie oglądają tych wydruków, ważne tylko żeby do konkretnego numeru paszportu była przypisana wiza, bo tylko to sprawdzają w swoich systemach.
    • pavvka Re: wiza turcjia 29.04.16, 13:41
      Najprawdopodobniej się nie przyczepią. W najgorszym przypadku mogliby kazać kupić drugą (nieco droższą) wizę na miejscu. Nie ma raczej możliwości, że z powodu tej pomyłki nie wpuszczą jej do Turcji.
    • turysta677 Re: wiza turcjia 29.04.16, 15:25
      Olej to wiz NIE sprawdzają! trzymaj wydrukowaną kartkę z paszportem że niby masz i nikt Ci nie będzie gmerał w papierach ,dwa razy niedawno byłem i tylko machali ręką .w razie W udajesz głupka i kupujesz nową wklejaną ale na 99,9% nikt się nie jarnie,więcej odwagi i po słońce Hey.Aha jest jeden przypadek kiedy wizę zweryfikują -jak cię Policja zwinie...
    • Gość: Monika Re: wiza turcjia IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.16, 17:08
      Nie kupuj drugiej wizy, to zupełnie nieistotny błąd i nikt tego nie sprawdza, jedyna naprawdę WAŻNA informacja na wizie to prawidłowy numer paszportu. Oni nawet nie potrafią przeczytać naszych imion czy nazwisk i nikt tego nie weryfikuje, pomyłka o 1 dzień w dacie urodzenia to w ogóle pryszcz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka