14.04.05, 14:06
czy ktoś zna tę wioseczkę? Wybieram się tam na weekend majowy do Platan
Alpina. Wszelkie info naprawdę mile widziane!!!
Obserwuj wątek
    • donata72 Re: Mahmutlar 14.04.05, 17:55
      ale Ci dobrze!!!no coz centrum to to niejest ale ja wspominam bardzo milo
      spedzone tam wakacje plaze chociarz poste a dolmusze czesto jezdza wiec nie mam
      problema z dojazdem do Alanij pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Mahmutlar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:35
      bylam w tamtym roku!
      fakt jest dosc spokojnie, ale bardzo sympatycznie.
      polecam rynek w mahmutlarze w czawartki, mozna kupic rozne rzeczy za naprawde
      smieszne pieniadze!
      niestety plaze dosc kamieniste, czasami trzeba uwazac. tak, do alanyi jezdza
      dolmusze, dosyc czesto, szkoda tylko ze przejezdzajac przez MAhmutlar tak sie
      wloka.dojazd do centrum zajmuje 15 minut. a z powrotem tez trzeba uwazac bo
      bardzo rzadko jezdza (chodzi mi o noc)
      nie znam tego hotelu ale jestem pewna ze bedziecie sie dobrze bawic i
      odpoczywac.
      pozdrawiam
      • bojana2 Re: Mahmutlar 14.04.05, 23:39
        Z tego co pamiętam, to bazar jest we wtorki. Ciągnie się wzdłuż ulicy
        równoległej do ulicy nadmorskiej. Jest wiele straganów , ceny są bardzo
        przystępne. Można kupić też ciuszki, ale jakość ich i fason odbiega od tych w
        centrum Alanii. O tej porze roku już będą truskawki i chyba czereśnie też.
        Truskawki są smaczne.
        Mahmutlar w kwietniu jest dosyć nudny, jest jeszcze przed sezonem. Również
        latem, wieczorami nie za bardzo jest co robić. Ale na szczęście do Alanii jest
        tylko 12 km i dolmuszem dostaniesz się w ciągu 20 mninut. Jeżdżą często,
        zatrzymują się wszędzie tam, gdzie widzą potencjalnego klienta. Prawdziwe życie
        turystyczne wieczorem toczy się w centrum Alanii . Dyskoteki, bary
        ogólnodostępne , sklepy czynne do północy lub do ostatniego klienta.
        Najchętniej odwiedzanym miejscem przez turystów jest okolica portu. Tam jest
        najwięcej dyskotek. Jest to miejsce najbardziej tętniące życiem. Radzę Ci je
        odwiedzić.
    • des4 Re: Mahmutlar 15.04.05, 08:20
      Coś w rodzaju przedmieścia na wschód od Alanyi, Bezpłciowe blokowisko ciągnace
      się kilka kilometrów wzdłuz wybrzeża. Nie polecam...
    • Gość: asia Re: Mahmutlar IP: *.crowley.pl 19.04.05, 09:18
      czesc, mozesz powiedziec kiedy i skad wyjezdzasz? ja tez tam jade ;-)
      • Gość: bea Re: Mahmutlar IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.05, 13:54
        Ja tez jestem ciekawa tego miejsca. Wybieram sie 6.05 do hotelu Klas niedaleko
        Mahmutlar. Czy moze ktos ma informacje o tym hotelu ???
        • Gość: ania Re: Mahmutlar IP: *.jasfbg.com.pl / 213.25.194.* 19.04.05, 14:32
          bea a z jakiego biura jedziesz, bo wiem , ze do klasa są wyloty na 4.05
          • Gość: bea Re: Mahmutlar IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.05, 14:44
            Lece z Dusseldorfu z niemieckiego biura 5 vor flug na 9 dni. Znalazlam sporo
            ston www nt tego hotelu i kilka oipnii niemieckich turystow. Nie sa one zbyt
            super, ale wiadomo Niemcy sa pewnie zbyt wymagajacymi klientami. Mysle ze
            bedzie fajnie, pozdrawiam
      • Gość: lalalab Re: Mahmutlar IP: 217.153.46.* 20.04.05, 10:07
        jadę 27 kwietnia na tydzień...w sumie ile ludzi tyle opinii ale dla mnie i tak
        najważniejsze jest zeby było czysto i schludnie no ale przede wszystkim żeby
        dopisała pogoda!
        • Gość: asia Re: Mahmutlar IP: *.crowley.pl 20.04.05, 10:46
          oj to szkoda ze 27 ja jade 04.05, miniemy sie, a jak jest wiecej osob to zawsze
          razniej gdzies wyskoczyc :)
          • Gość: Marcin Re: Mahmutlar IP: *.netbit.coltexdakar.pl 29.04.05, 21:22
            Asiu ja też lecę z rodzinką (żona i 1,5 roczna córka) 04.05 do Klasa - wylot z
            Warszawy, jak nam sie uda to może się jakoś zgadamy przed wyjazdem, żeby było
            raźniej.
    • Gość: bea Re: Mahmutlar IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.05, 14:48
      Lece 6.05 z Düsseldorfu z niemieckiego biura podrozy 5 vor flug na 9 dni. Jest
      sporo stron www o tym hotelu, lecz niestety nie znalazlam zadnej opinni
      polskich turystow. Sa 3 opinie Niemcow, zreszta nie zbyt fajne, ale co tam,
      jestem optymistka i mysle ze bedzie super. Mam tez nadzieje na ladna pogode, bo
      jak bylam w listopadzie to bylo zimmmno i padal deszcz. pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Mahmutlar IP: *.jasfbg.com.pl / 213.25.194.* 19.04.05, 14:55
        ja czytałam na forum www.wakacje.pl opinie na temat tego hotelu i były dobre.
        Wejdź na tą stronę i w wyszukiwarce wpisz nazwę hotelu.
        • Gość: bea Re: Mahmutlar IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.05, 15:33
          Dzieki wielkie troche poczytalam, calkiem ok sa opinie
          • Gość: ania Re: Mahmutlar IP: *.jasfbg.com.pl / 213.25.194.* 19.04.05, 15:39
            też chciałabym pojechać do tego hotelu, dlatego szukałam wszędzie opinii.
            Cieszę się, że mogłam pomóc. Ciekawa jestem, czy będą jakieś fajne promocje na
            niego, bo właśnie czekam.
            • Gość: bea Re: Mahmutlar IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.05, 19:25
              chetnie odpowiem na to pytanie po powrocie z alanii (okolo 16 makja). Mam
              wykupiony pobyt w hotelu klas i w miare obiektywnie opisze swoje wrazenia.
              Uwaga!!! Niemcy oferuja ten hotel jako 3* !!!
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka