Dodaj do ulubionych

jesli masz pytanka dotyczace Alanyi...

• nika233 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.02.07, 21:17
      Witam! Drogie dziewczyny powiedzcie nam turystom co warto kupić w Turcji na
      pamiatke lub na prezenty dla najbliższych gdzie mozemy dostać te rzeczy dobrej
      jakości za dobrą cenę. Pozdrawiam
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.114.* 21.02.07, 14:55
        Witam,
        mozna kupic: zdobione recznie lampiony (w ksztalcie gruszki), kolorowe poszewki
        na poduszki, recznie wyszywane obrusy,serwetki (wzory tureckie), jedwabne szale
        z motywem orientalnym, kolorowe obrazy z Alanya albo innym znanym miejscem w
        Turcji (Kapadocja), oko proroka (niebieski amulet ktory ma nas ochonic od zlych
        mocy), nargila (fajka wodna z tytoniem jablkowym), przyprawy ziolowe, tureckie
        delicje, halwe pistacjawa (w postaci waty cukrowej lub makaronu), mini
        Kapadocje z onyxu lub pianki morskiej, podrabiane textylia: Adidas, Nice,
        Tiffany, dobrze utargowana: branzoletke i skore, klim.
        Pozdrawiam.
        Bogusia.
        • Gość: Tomek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:48
          Proszę o przesłanie na mój e-mail( timi108@wp.pl) oferty waszego biura oraz mapki dojazdowej. Czy w Alanyi można pojezdzić konno ???
          Pozdrawiam
          Tomek
          • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.49.* 23.02.07, 09:36
            Witam,
            w Alanyi nie mozna pojezdzic konno, ale stadniny sa na pewno w Avsalar i w
            Manavgacie (ok.50 km od Alanyi). Niestety nie znam cen:(
            Pozdrawiam.
            Bogusia
        • Gość: rudzik Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.centertel.pl 09.08.07, 11:51
          Bogusiu,
          jako ze jestes mennica wiedzy, powiedz prosze jak ocenilabys Kemer?
          Wiem, ze pieknie i spokojnie. Ale czy na przyklad wypozyczymy tam
          bez klopotow samochod i pozwiedzamy cos na wlasna reke? czy ceny w
          wypozyczalniach sa przystepne? pozdrawiam
    • igor731 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 23.02.07, 20:11
      Proszę o lokalizację biura i cennik wycieczek igor_1973@o2.pl. Z góry
      serdecznie dziękuję
      • Gość: mikrob11 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:04
        Ja także poproszę o przesłanie adresu biura i oferty na wakacje w Turcji dla rodziny 4-osobowej (dzieci 5 lat). mikrob11@gazeta.pl
    • Gość: ajakaja Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.multicon.pl 24.02.07, 18:13
      Ja również bardzo proszę o przesłanie cennika i mapki. Wybieramy się do Alanii
      30 maja i planuję wybrać się na wycieczkę do Pammukale i Kapadocji. Mój adres:
      questk@go2.pl
    • Gość: Marcena Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.piaseczno.robbo.pl 24.02.07, 20:23
    • Gość: Marcena Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.piaseczno.robbo.pl 24.02.07, 20:24
      Pani Bogusiu ja tez poprosze od dane biura i propoyzcje wycieczek
      marcena39@wp.pl pozdr. Marzena
    • Gość: miiw Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:52
      Witam!W czerwcu wybieram się do Turcji.
      Bardzo jestem zainteresowana info na temat Waszego biura.Bardzo proszę
      o cennik i wykaz wycieczek,jak również mapkę,jak Was znależć.Pozdrawiam.
      miiw@gazeta.pl
      • Gość: xxx Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:10
        ja też poproszę o ceny wycieczek. Będę w Side od 30 maja

----------------
        Fotki z Turcji www.foto.busterpro.com
        • Gość: MmM Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 80.50.234.* 26.02.07, 19:56
          ja też barrrrrdzo poprosze o namiary na biuro, ofertę itd na adres
          black.box@gazeta.pl
          z góry dziękuje.
          pozdrawiam :)
          • Gość: xxx Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:35
            sorki nie podałem maila krzywokulski@gazeta.pl będę w Side od 30 maja

www.foto.busterpro.com looknij na Club Side Coast :)
    • Gość: Miki Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 82.160.33.* 27.02.07, 19:06
      Ma Pani może jakieś info na temat hotelu blue waters club & resort wybierami się
      tam na 2 tyg. z niemieckiego tui pod koniec czerwca. Jakieś opinie... prosze
      szybką odp na forum lub na mojgo maila: mikolaj.lopatto@vp.pl
      • marko06 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 27.02.07, 20:26
        Witam,
        Bede z zona w hotelu Santana na poczatku maja (tylko tydzien). Prosze o
        przeslanie cennika na e-mail: marnow77@yahoo.com i o podanie adresu biura
        (czytalem gdzies ze jedno z biur jest blisko hotelu Santana). Czy jest w
        ofercie wycieczka do Efezu? Prosze tez o info ktore wycieczki warto by wybrac
        (np. Pamukkale, Kapadocja?).
        Z gory dziekuej i pozdrawiam,
        Marcin
    • makare1 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 27.02.07, 21:26
      Witam,
      wybieram się z rodziną do Alanyi na początku lipca. Prosze o przesłanie na
      adres makare1@gazeta.pl informacji i cennika Waszych wycieczek oraz
      dokładnego adresu, jak znalezc Państwa biuro na miejscu(moze jakaś mapka ).
      Interesuja mnie wycieczki do Kapadocji i Pammukakle -
      Pozdrawiam i dziękuję Ela
      • Gość: ola Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:41
        Witam! Wybieramy się do Alanyi 03.10. Jeśli można, to również proszę o
        przesłanie informacji, cennika i telefonu do Waszego biura na adres
        aleks_czwa@gazeta.pl Pozdrawiam!
        • Gość: Kondziu Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 01.03.07, 23:59
          Witam, wybieram się do Alanyi w połowie lipca prosze o cennik i ofertę wycieczek
          Panstwa biura , mapke polozenia biura i oferte nurkowania. Pozdrawiam moj mail
          konrad.bilski@op.pl
          • corka.chu-fu Do B&G 02.03.07, 08:06
            Czy z Kemer tez można jechać na wycieczkę do Kapadoci ?
            Jesli tak proszę o info ne e-mail gazetowy pozdrawiam dziękuję
    • nika233 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 03.03.07, 13:20
      Witam :) Również proszę o cennik wycieczek. Bede w Turcji na początku
      czerwca...Czy polecacie wycieczkę na Cypr?
      Pozdr
    • Gość: Marcena Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.piaseczno.robbo.pl 03.03.07, 14:39
      --------------------------------------------------------------------------------
      Witam mam w planach wynajac samochod i zwiedzic Antalye, Side i jak sie uda
      Pamukkale na wlasna reke. Czy jest to bezpieczne? Bedziemy w Turcji pierwszy
      raz i nie wiem jakie sa tam zakazy drogowe itp
      pozdr. M.
      • Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.53.* 05.03.07, 10:17
        Witam,
        jezdzac po Turcji samochodem na pewno trzeba sie nastawic na inny rodzaj jazdy
        i praw ponujacych na ulicach. Trzeba jezdzic uwzniej niz w Polsce, przestrzegac
        szybkosci jazdy ( Turcy tego nie robia ale policja chetniej zatrzymuje
        obcokrajowcow gdyz daja zawsze lepsze lapowki), trzeba pamitac ze na przyklad
        na dwu pasmowej drodze mijaja sie trzy samochody, ze Turcy dosc czesto uzywaja
        klaksonu do informacji ze wlasnie jada albo skrecaja albo mijaja, ze
        przejezdzaja czesto na czerwonym swietle, ze duze ciezarowki jada srodkiem
        ulicy, ze parkuje sie samochod w miejscu gdzie akurat jest wygodnie a nie gdzie
        jest do tego wyznaczone miejsce itp Dodam, ze wbrew tym wszystkim sytuacja
        Turcy jezdza dosc ostroznie a widzac turystow za kierownica sa jeszcze bardziej
        uwazni.
        Pozdrawiam.
        Bogusia
        • beata.bata Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 05.03.07, 10:41
          Mam pytanie bo nie widzę odpowiedzi na pytanie czy z Kemer też organizują Panie wycieczki do Kapadocji, Pammukale ? Jeśli tak proszę o ofertę na e-mail wokaba@poczta.fm
          z góry dziękuję
          • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.53.* 06.03.07, 08:37
            nie organizujemy wycieczek z Kemer.
            Pozdrawiam
            Bogusia.
        • b32 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 05.03.07, 15:24
          Witam! Chciałabym skorzystać z uprzejmości Bogusi i zadać takze od siebie
          pytanie dotyczace okolic Alanyi. Wyjeżdżam z rodziną i przyjaciółmi w lipcu do
          Alary Park w Incekum/Avsallar i chciałabym zapytać właśnie o ten hotel, czy
          wiedzą Panie coś na jego temat?
          Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
          Beata.
          • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.53.* 06.03.07, 08:35
            Witam,
            hotel Alara Park znam tylko z opowiesci turystow, ktorzy w 90% byli
            zadowoleni z pobytu w tym hotelu(z pokoji, posilkow i animacji). Generalnie
            hotele kompleksu Alara spelniaja standard 4* i 5* hoteli.
            Pozdr.
            Bogusia.
            • b32 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 06.03.07, 12:51
              Dziękuję za informacje. Mam jeszcze prośbę, podobnie jak większość, o
              przesłanie mi waszego cennika i mapki naq adres: bbr@jbr.pl
              Pozdrawiam!
            • Gość: Robert Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tsi.tychy.pl 13.04.07, 00:21
              Również proszę o cennik wycieczek oraz mapkę(robertsobolak@op.pl)
              Pozdrawiam
              Robert
            • Gość: marcin Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 193.238.92.* 05.05.07, 00:22
              Witam;

ja również jeśli można poproszę o ofertę wycieczek (na sierpień - jeśli to ma
              znaczenie), kontakt z Wami na miejscu i ewentualne opinie i uwagi o hotelu Gorgulu;

mój mail marcinfranczyk@gazeta.pl,

pozdrawiam
              • cheri-bibi Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 26.05.07, 10:15
                witam, bardzo proszę o ofertę wycieczek fakultatywnych w waszym biurze i mapkę
                oraz gdzie znajduje się to biuro? a_buchnowska@o2.pl
    • Gość: kasia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.rzeszow158.tnp.pl 05.03.07, 13:07
      proszę o oferte Waszych wycieczek fakult. i namiary na biuro w Alanyi (mapka
      etc.) na adres: keti3@gazeta.pl
    • hudymark Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 08.03.07, 22:21
      mam pytanie jaka jest plaza w konakli? moze jakas opinia o hotelu aydinbey? bede
      pierwszy raz w Turcji i bardzo bym prosil okontakt oferte i cennik na adres
      hudymark@wp.pl
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.76.* 09.03.07, 09:20
        Witam,
        plaza w Konaklı jest plytowo-kamienista. Co do hotelu Aydinbey to niestety nie
        znam odpowiedzi na to pytanie.
        Pozdrawiam.
        Bogusia
        • Gość: Karrlos@wp.pl Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 193.138.110.* 15.03.07, 13:17
          Poproszę o ofertę wycieczek fakultatywnych i miejscowych rozrywek (rafting) z
          Alanyi na karrlos@wp.pl
          • Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lodz.msk.pl 17.03.07, 11:38
            W Alani i w Okurcalar jest aquapark? Wiesz ile kosztuje wstęp do obu tych obiektów?
            • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.63.* 20.03.07, 08:54
              Witam,
              w Alanyi wstep do Aquaparku kosztuje ok.12 euro, w Okurcalar ok. 15 euro bez
              posilku.
              Pozdrawiam.
              Bogusia
              • Gość: jacek1974 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.man.com.pl 26.03.07, 10:22
                Witam
                bedziemy w Iberotel Palm Garden od 29.08.d0 05.09 proszę o info dotyczące
                możliwości wykupienia wycieczek w tym terminie
                jacek.budzynski@wp.pl
                z góry dziękuję i pozdrawiam
                Jacek
              • Gość: joasia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 22:16
                Witam

bardzo bym prosiła mapkę i cennik wycieczek.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.
                joasia040677@op.pl

• Gość: mysia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.07, 16:09
      Dziewczyny - mam do Was prośbę. Jadę do Incekum w czerwcu z czteroletnią córcią.
      Zastanawiam się nad wycieczkami- takimi na miarę mojej córki. Co więc
      proponujecie?(+ ceny)
      Lubię zwiedzać- jednak nie wiem czy dam pogodzić moje plany z wypoczynkiem z
      pociechą. Nie chcę jej zmęczyć i zanudzić - hotel ma wiele atrakcji dla dzieci,
      boję się więc, że nie będę mogła małej wyrwać z basenu.
      Chciałabym odwiedzić m.in delfinarium, w katalogu Scana jest zdjęcie delfinków(
      w. fakultatywna aqua park+ delfinarium)- mnie bardziej interesują delfinki.
      Proszę więc też o namiary na delfinarium
      • Gość: tigrunia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 07:50
        Witam , czy mogę prosić o ofertę i adres biura ?? Mój mail: becia_osiesiek@wp.pl
        Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.59.* 22.03.07, 09:48
        Witam,
        W zwiazku z tym ze jest dosc duze zainteresowanie delfinarium w tym roku w
        programie bedzie wyjazd do delfinarium- aquaparku w Antalyi w cenie 30 euro.
        Chetnie wysle cennik z pozostalymi wycieczkami tylko prosze podac mi swoj adres
        mailowy. Mysle rowniez ze wycieczka rejs statkiem po rzecze plus wodospad w
        Manavgacie moze byc ciekawy dla czteroletniego dziecka ( rejs nie jest na tyle
        dlugi zeby dziecko sie znudzilo, bedzie tez mozliwosc kapieli w morzu lub rzece)
        Pozdrawiam.
        Bogusia
        • Gość: mysia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 16:49
          Bogusiu - bardzo dziękuję za pomoc. Jestem uszczęśliwiona Twoimi informacjami-
          chcę córci sprawić miłą niespodziankę- pokazać jej te delfinki. Bardzo chętnie
          wybiorę się na wycieczki organizowane przez Wasze biuro. Proszę o info w tej
          sprawie - cennik, namiary na Was. Jestem w Incekum od 13 czerwca. Pozdrawiam!
          adres: mchbox@poczta.onet.pl
        • basia_bydgoszcz Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 22.03.07, 17:40
          Witam! Chciałabym również prosić o cennik i katalog wycieczek. Interesuje mnie
          szczególnie delfinarium i stateczek oraz informacje ile trwają, jaka jest cena
          dla dorosłych, jaka dla dzieci. I czy w ogóle jest to do wytrzymania dla
          maluchów (3 i 4 latka). Czy zabieracie turystów spod Incekum Beach. Mój adres :
          b.firch@electrapolska.com.
          • Gość: anka_86 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.retsat1.com.pl 23.03.07, 20:18
            Dzień dobry! Wybieram się z tatą do Alanyi 25kwietnia na 7+7 z Triady. Chciałam
            się zapytać jaka jest wtedy mniej więcej pogoda i gdzie jest dokładnie to
            delfinarium i jaka jest cena takiej wycieczki.
            Pozdrawiam,Ania :)
            • Gość: tigrunia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:18
              anka_86 czy możesz podać swoj mail?? Bardzo chętnie dowiedziałabym się czegoś
              więcej na temat wycieczki 7+7 z triady bo jade z nimi 18 lipca.
              Pozdrawiam
              • Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.66.* 24.03.07, 12:51
                Witam,
                moj adres mailowy: boguska77@wp.pl,
                Pozdrawiam.
                Bogusia.
            • Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.66.* 24.03.07, 12:48
              Witam,
              bedziecie panstwo jezdzic przez 7 dni po Turcji a to oznacza ze codziennie moze
              Panstwa spotkac inna aura. W kwietniu İstambul,Kapadocja, Ankara maja bardzo
              zmienna pogode moze padac deszcz moze tez swiecic slonce. Wieczory sa raczej
              chlodne. Natomiast Alanya jest juz o wiele cieplejsz. Ostatni tydzien byl
              bardzo cieply na tyle ze turysci pojawili sie na plazach, dzis natomiast jest
              niewielkie zachmurzenie i wieje nam chlodny gorski wiatr. Poczatek maja jest
              raczej cieply choc od czasu do czasu moze pokropic deszcz, temp. ok. 20-25 st.
              Delfinarium jest w Antalyi. Cena ze wstepem lunchem i transfere 30 euro.
              Prosze podac mi swoj adres mailowy to przesle cennik z pelna oferta.
              Pozdrawiam.
              Bogusia
        • Gość: Thaurus Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:12
          Czy organizujecie wyjazd do tego delfinarium rowniez z Oludeniz?
          • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.66.* 24.03.07, 12:50
            nie mamy wyjazdow z Ölüdeniz. Organizujemy wycieczki z Alanyi i okolic.
            Pozdr.
            B.
            • Gość: maja Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:12
              Witam!
              Jestem równiez zainteresowana wyjazdem do delfinarium. Bede z rodzinka w
              Incekum Beach od 30 maja. Prosze o Wasz cennik wycieczek i adres biura na:
              majka80@neostrada.pl
              • Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lodz.msk.pl 25.03.07, 13:32
                Czy wie ktoś ile może kosztować przejazd dolmuszem z Alani do Okurcalar?
                • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.62.* 26.03.07, 14:29
                  przejazd z Alanyi do Okurcalar to koszt 4 YTL czyli ok.2-2.5 euro.
                  Pozdr.
                  B.
            • Gość: Monika Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.net 19.04.07, 22:04
              bardzo prosze o przesłanie cennika i mapki na mój adres ;pphukuba@poczta.onet.pl
        • Gość: maflo Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 212.160.138.* 30.03.07, 14:01
          Pani Bogusiu,
          będziemy w okolicach Alanyi od 16 czerwca, bardzo proszę o cennik wycieczek i
          adres gdzie można złożyć rezerwację
          mój adres: maflo1@op.pl
          pozdrawiam
    • Gość: Robert Szczecin Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.168.104.* 25.03.07, 16:53
      My z zona i coreczka tez bedziemy od 1 lipca ale w Iberotel Palm Garden w
      Manavgat.Ale stad tez nie organizujecie wyjazdow do delfinarium ???Jezeli tak
      to prosze o szczegoly oraz cennik na emaila kaska425@wp.pl

Pozdrawiam Robert.
      • Gość: tigrunia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 06:23
        Ja wyjeżdzam 18 lipca z triadą na 7+7.Wybralam "Traf" , mam nadzieję, że nie
        ulokują nas na jakimś wygnajewie !! ;) Pozdrawiam
        • Gość: anka_86 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.retsat1.com.pl 26.03.07, 13:10
          hej!tigrunia,mój adres e-mail to anka_86@o2.pl i jeśli mogę to proszę
          Cię,Bogusiu o pełny cennik na maila :)
          Już nie mogę się doczekać wyjazdu :)
          Pozdrawiam :) Ania
    • Gość: apia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.exatel.pl 28.03.07, 16:58
      Witam,
      Będziemy w Mermaid Village 2-9.05.2007.
      Uprzejmie proszę o cennik wycieczek i info o rezerwacji.
      apia@poczta.onet.pl
      Pozdrawiam,
      Andrzej
    • mikrob11 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 29.03.07, 22:45
      Witamy, poprosimy o ofertę wraz z cennikiem wycieczek fakultatywnych no i oczywiście z adresem lub mapką jak do Państwa dotrzeć. W Alanya będziemy 11.07-25-07 4 dorosłych + 4 dzieci (w tym 5-latki). Interesuje nas wycieczka na Cypr (czy są potrzebne jakieś wizy) i oczywiście do delfinarium.
      Z góry dziękujemy
      mikrob11@gazeta.pl
      • Gość: oana1 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:12
        Czy wie ktoś ile kosztuje przejazd dolmuszem z Side do Alanji ?
        • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.177.* 30.03.07, 08:30
          bielet z Side do Alanyi kosztuje albo 6 albo 7 lira w jedna strone czyli ok.
          3.5-4 euro.
          Pozdr.
          B.
    • Gość: Jacoslav Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:55
      Będziemy w Alanyi od 2 maja (tylko tydzień). Jaką wycieczkę lepiej wybrać: do
      Pamukale czy do Kapadocji. Proszę o cenniki, ofertę, również lokalnych
      wycieczek na maila: jacek.zdunek@elturow.bot.pl
      • Gość: kuba Re: do Jacoslav IP: *.lodz.msk.pl 30.03.07, 16:58
        My też (ja z dziewczyną) będziemy w Alani od 2 maja. Do jakiego hotelu jedziecie
        i skąd? Bo my z Wa-wy do Hotelu Tuvanna Apart.
        • Gość: awa2001 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 09:38
          witam serdecznie, p.Bogusiu poproszę o wykaz wycieczek fakultatywnych wraz zich
          cennikiem, oraz mapkę na adres mailowy awa2001@interia.pl
          • mikrob11 Re: 01.04.07, 17:24
            Czy ktoś z Was otrzymał odpowiedź o wycieczkach i kosztach? Bo ja nadal nie...
            pozdrawiam, mikrob11
            • Gość: B&G Re: IP: 88.232.50.* 06.04.07, 08:37
              Witam,
              cennik z informacjami o wycieczkach wyslalam:)jesli jeszcze ktos z Panstwa nie
              otrzymal bardzo prosze o kontakt na adres boguska77@wp.pl
              Pozdrawiam.
              Bogusia

PS. Dzis w Alanyi jest pochmurno, temperatura ok 20 stopni.
    • Gość: andree Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:54
      Mógłbym prosić o aktulany cennik wycieczek - adres: andree-p@o2.pl
      Jeszcze pytanie jaka jest temperatura na początku maja? trzeba zabrać ciepłe
      ubrania?
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.176.* 13.04.07, 09:10
        Witam,
        na pewno nie beda potrzebne ubrania zimowe polary grube swetry itp. ale ubrania
        w stylu cienka kurtka, bluzka z dlugim rekawem- glownie na noce lub tez jesli w
        programie sa wycieczki do Kapadocji czy Pamukkale na pewno sie przydadza
        (poranki w Kapadocji w maju sa dosc chlodne). Temperatury w maju przekraczaja
        25 stopni (spokojnie mozna plazowac, woda w morzu nie jest jeszcze zbyt ciepla
        ale mysle ze jest wiele osob ktorym to nie przeszkadza), niestety od czasu do
        czasu ( tak bylo w zeszlym roku) troche pokropi deszcz. Trudno jest tak
        naprawde przewidziec jaka bedzie pogoda, moze byc tez tak, ze bedzie bardzo
        goraco i nie zobaczycie panstwo ani jednej chmury.
        Pozdrawiam.
        Bogusia.
    • Gość: IS Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.srg.vectranet.pl 11.04.07, 12:30
      Interesują mnie informacje o hotelu Water Planet w Okurcalar. Proszę o namiary
      na biuro i wycieczki fakultatywne iwonasza@interia.pl
      Pozdrawiam i z góry dziękuję.
      • Gość: anka_86 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.retsat1.com.pl 19.04.07, 07:39
        Dzien dorby Bogusiu!
        Ja chcialam sie zapytac jak teraz wyglada pogoda w Alanyi ...
        Wyjezdzam w nastepna srode-25kwietnia i chcialam sie ogolnie dowiedziec czy
        teraz juz temperatura jest na tyle wysoka,aby sie opalac i plywac w morzu?
        Pozdrawiam - Ania z Lodzi :)
        • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.104.92.* 19.04.07, 11:05
          Witam,
          dzis temperatura wynosci ok 25 stopni, niewielki wiaterek, niebo bezchmurne-
          blekitne, turysci na plazy ale nie plywaja.
          Pozdrawiam.
          Bogusia

• Gość: piniu.pm Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:55
            Witam Pani Bogusiu
            Proszę o cenik i program wycieczek Pani biura. Interesuje mnie również
            nurkowanie oraz opis jak i gdzie dokładnie to nurkowanie przebiega. Jadę do
            Alanyi 27.06.2007 i proszę również o adres i mapkę dojazdu do biura.
            Mój adres piniu.pm@interia.pl.
    • Gość: Beni Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:15
      Dziękuję za cennik a także za świąteczne wielkanocne życzenia. Mam jeszcze
      jedno pytanie.Hotel w którym bedziemy na wczasach znajduje sie w Alanyi w
      Turkler Beldesi a nazywa sie Lonicera Resort. Czy jest szansa że mieszkając tam
      będe mógł skorzystać z Twojego biura ? blanuszny@wp.pl Jeszcze raz
      pozdrawiam.
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.104.92.* 21.04.07, 08:20
        Witam,
        oczywiscie ze nie bedzie problemu zabrac Panstawa na wycieczki.
        Hotel Lonicera znajduje sie 17 km. od Alanyi pomiedzy dwoma niewielkimi
        miejscowosciami Konaklı i Avsalar (raczej blizej tej drugiej miejscowosci) wiec
        nie bedzie tak daleko:))
        Pozdrawiam i czekam na wiadomosc na miejscu.
        Bogusia
    • elgry Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.04.07, 13:12
      Przy jakim hotelu jest piaszczysta plaża, a morze z łagodnie opadającym dnem?
      Także w zasięgu ręki sklepy, kawiarnie, uliczki tętniące życiem. Będę ogromnie
      wdzięczna za wskazanie takiego hotelu.
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.79.* 23.04.07, 08:42
        Witam,
        na tutejszym wybrzezu plaze sa zwirowo-kamieniste, najlagodniejsze dno (trudno
        ogolnie jest mowic o lagodnych zejsciach do morza) jest przy hotelach: Kahya,
        Palmiye, Alantur, Kleopatra Deams Beach, Kleopatra Golden Sun czyli wszedzie
        tam gdzie plyty kamienista nie wystaja z morza. Ze wszystkich tych hoteli jest
        blisko do centrum, no moze oprocz hotelu Alantur.
        Pozdrawiam.
        Bogusia
    • bebe6 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 22.04.07, 09:30
      Cześć,
      mam taką nietypową prośbę. od 09-05 jadę na 14 dni z rodziną do Side Alba
      Resort, bardzo się cieszyłam z tego hotelu, do momentu jak nie dowiedziałam się,
      że Alba się rozbudowuję, prace budowlne trwają dzień i noc. Itaka/ z nimi
      jedziemy/ twierdzi, że od 01 maja nie można prowadzić w kurotach prac
      budowlnych. Niemcy piszą, że od 15 maja. Na formu ktoś napisał, że pracę będą
      trwały w maju, czerwcu, a basen ma być zamknięty. Czy istnieje szansa, że wy na
      miejscu coś się możecie dowiedzieć, czy naprawdę w Turcji prace budowlne mogą
      być prowdzone w trkcie sezonu turystycznego? Bardzo dziękuję za pomoc z góry.
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.79.* 23.04.07, 09:29
        Witam,
        Rzeczywiscie od polowy maja jest zakaz prowadzenia budowy na terenach
        turystycznych.Turcja jednak to taki kraj, gdzie nawet jak cos jest zakazane to
        zawsze mozna zrobic "cos" co te zakazy omija. Praca w dzien i noc swiadczy o
        tym ze chca zdazyc na czas, ale jaki czas tego mysle nie dowie sie Pani z biur
        podrozy. Proponuje zadzwonic osobiscie do hotelu i zapytac kiedy przerwa lub
        zakoncza budowe.
        Pozdrawiam.
        Bogusia
        • justynas2 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 23.04.07, 12:37
          Jade 25 do alanii z 2 latkiem do hotelu gold czy to dobry wybor nik mi nic o
          tym hotelu nie napisal na forum. Bardzo prosze o cennik i oferte pani wycieczek
          Justyna
          • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.57.* 24.04.07, 12:36
            bardzo prosze podac adres mailowy na ktory mam wyslac informacje.
            Pozdrawiam.
            Bogusia
            • Gość: anka_86 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.p.lodz.pl 24.04.07, 14:01
              Dzien dobry!
              Jaka jest teraz pogoda w Turcji?
              Czy ceny z zeszłego roku się nie zmieniły?
              Jadę do Alanyi jutro i nie wiem czy będę miała najpierw 7 dni zwiedzania,czy 7
              dni odpoczynku,ale na pewno będę chciała skorzystać z jakieś wycieczki
              fakultatywnej.
              Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :)
              • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.57.* 25.04.07, 08:16
                Witam,
                dzis jest slonecznie, bezchmurnie ok 30 stopni :) Ceny wycieczek sa troszke
                wyzsze niz w zeszlym roku.
                Pozdrawiam.
                Bogusia
                • Gość: forys Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.05.07, 12:06
                  Wybieramy się żoną i pięciolatkiem do Alanyi od 13.06 do 27.06.
                  Planujemy 5-6 dni poświęcić na zwiedzanie Turcji.
                  Chciałbym prosić o przesłanie oferty wycieczek na adres nepmag@wp.pl
                  z załączoną instrukcja jak się z Wami skontaktować po przybyciu do Turcji.
                  Z góry dziekuje,

• kolarz6 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 24.04.07, 21:54
              Witam.

Ja także poproszę o ofertę na mejla chyba że macie jakąś stronkę? -
              kolarz6@orange.pl. Odwiedzę Alanyie na krótkie 5 dni od 3maja z małżonką, ale
              chętnie skorzytamy z Waszych propozycji. Pozdrawiam
            • Gość: TOm Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 07:50
              Witajcie B&G
              Jade do Alanyi 2 maja na tydzien do hotelu Arancia Resort 5*
              CHcialbym sie dowiedziec czy cos mozecie mi o tym hotelu powiedziec i czy nie
              bedzie problemu z wycieczkami z Panstwa biura, oraz jak wygladaja formalnosci
              zalatwienia tej wycieczki
              Prosze rowneiz o oferte na mejla travis20@poczta.fm oraz w mejlu o odpowiedz
              na w/w pytani
              Dziekuje i Pozdrawiam
              • mancia1977 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 25.04.07, 11:28
                Witam Mam prośbe moga prosić jeszce raz o oferte Waszego biura na adres
                mancia1977@gazeta.pl Wybieram sie do Turcji 13 czerwca do Inckeum Beach z 4,5
                letią córką i interesuja mnie wycieczki takie gdzie mozna zabrac w takim wieku
                dziecko, szczególnie delfinarium Pozdrawiam Marzena
    • Gość: Karol Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 18:07
      Witam serdecznie. W zwiazku z moja praca musze wziac ze soba laptopa na
      wczasy do Turcji i moje pytanie brzmi czy na lotnisku musze to zglosic w
      Polsce i gdzie oraz czy nie bedzie problem z wwiezieniem i wywiezieniem z
      Turcji.
      Z gory dziekuje za odpowiedz
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.74.* 30.04.07, 08:55
        Witam,
        na lotnisku przy oddawaniu bagazu laptop zostaje przeswietlony, trzeba go
        wlaczyc i wylaczyc przy urzedniku celnym a nastepnie zabiera sie go na poklad
        samolotu. Nie ma problemu ani przy wjezdzie ani wyjezdzie z Turcji.
        Pozdrawiam.
        Bogusia.
        • Gość: Helusia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:47
          Witanko,mam malusie pytanko.Czy w Alanyi można się bawić w berusia kucanego i
          czy trzeba mieć do tego wizusię?
    • Gość: Paweł Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lodz.mm.pl 29.04.07, 20:08
      Ja wybieram sie za niecały tydzięn do panstwa, czy równiez mogę poprosic o
      cennik wycieczek fakultatywnych na adres elendar@elendar.pl oraz prosze o
      podpowiedź co do waluty brać euro czy dolary??
      • Gość: Basia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.crowley.pl 30.04.07, 11:51
        Witam! Chciałabym się dwoiedzieć, jaka jest teraz pogoda w Alanyi, czy ludzie
        już się kąpią. I również poprosze o katalog imprez fakultatywnych na adres
        kubara1@wp.pl.

pozdrawiam i z góry dziękuję
        Basia
    • Gość: kikaa Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:07
      Witam!
      Jaka pogoda panuje teraz w Alanii i jaka jest zapowiadana na dłuuugi weekend?
      Pozdr
      kikaa
      • Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.74.* 01.05.07, 08:32
        Witam,
        dzis w Alanyi jest cieplo ok. 27 stopni, wieje lekki wiatr, niebo jest blekitno-
        mleczne.Wieczory nadal sa chlodne. Jak juz wczesniej pisalam, obecnie jest czas
        kiedy trudno przewidziec pogode. Dla przykladu: przedwczoraj padal deszcz z
        gradem (ewenement jak na Alanye) a wczoraj bylo bardzo goraca i slonecznie.
        Dodam jeszcze, ze w tym samym czasie w Antalyi nie spadla ani jedna kropla
        deszczu.
        Coraz wiecej jest turystow na plazy, widzialam tez osoby kapiace sie zarowno w
        morzu jak i basenie. Jesli wybieracie sie Panstwo na wycieczki (Kapadocja,
        Pamukkale) w tym miesiacu to na pewno trzeba wziac cieplejszy sweter.
        Pozdrawia.
        Bogusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka