Gość: Tomekwe Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:18 powiedzcie mi jeszcze prosze jak z wtyczkami i gniazdkami ( chodzi mi o hotele 5*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.74.* 01.05.07, 08:34 gniazdka i wtyczki sa takie same ja w Polsce. Pzdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniu11 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.07, 23:16 Bardzo proszę o namiary na zbenek@op.pl gdzieś mi się zapodziała wasza oferta i nr telefonu.Proszę o szybką wiadomość bo wylot za 2 dni.Z góry dzięki.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 05.05.07, 19:04 Hej panienki czy to naprawde Wy?!Gosia i Bogusia z Pacho Tour?!Tu Iwona (kiedys) z Volkan Leder.Czy w Alanyii wszystko po staremu?Co slychac?Odezwijcie sie.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 05.05.07, 19:10 zapomnialam podac swojego e-maila.Oto on:lula06@interia.pl.SKROBNIJCIE!PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK38 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:49 Witam wybieram się do Alanyi Obagol Hotel Samira Suite od 04.07.07-14.07.07- może wiecie coś na temat tego hotelu? jak jest w Obagol? Poproszę na email cennik wycieczek oraz mapkę- Pozdrawiam Tomek tomasz.kedzior@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
golagola1 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 06.05.07, 19:26 Witam.Czy mogę otrzymać cennik wycieczek. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
diania Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 07.05.07, 21:35 Witam,prosze o ceny wycieczek z waszego biura, interesuja mnie Pamukkale i Kapadocja oraz adres waszego biura w Alanyi,pozdrawiam dianaros@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 12:12 Proszę o aktualny cennik- poprzedni miałam jeszcze z tamtego roku. Czy jest w ogóle możliwość wejścia do delfinarium - bez pobytu w aqua parku? Moje dziecko nie lubi zjeżdżalni - raczej boi się, wiec taki łączony pobyt dla mnie jest trochę bez sensu....Jesteśmy w Incekum od 13 czerwca. Pozdrawiam. Info na: mchbox@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.52.* 31.05.07, 12:02 Witam, delfinarium zawsze polaczone jest z aquaparkiem, poza tym dzieci nie musza zjeszdzac ze zjezdzalni jest kilka basenow dla dzieciakow i tam moga sobie pobrodzic. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !Magda Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tkdami.net 23.05.07, 17:19 Ja równiez poprosze cennik wycieczek, jedziemy 6.06. do Hotelu Kahya, mało o nim info na necie moze cos podpowiecie? Czytałam rozne opinie na temat opcji all inc. I jeszcze jedno pytanie czy parasole i lezaki sa płatne na plazy czy tez sa strefy hotelowe na których sie za nie nie płaci? Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !Magda Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tkdami.net 23.05.07, 17:21 aha moj mail! :) badi2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.52.* 31.05.07, 11:57 Witam, hotel Kahya ma swietna lokalizacje, blisko do centrum,portu i plazy Kleopatry. Glowny budynek zostal oddany do uzytku ok 4 lata temu, jest jeszcze druga czesc troche starsza. Mialam okazje byc pare razy w tym hotelu na kolacji i osobiscie uwazam, ze posilek byl calkiem smaczny. Na plazy za lezaki i parasole placi sie 2- 2.5 lira od sztuki ale jest mozliwosc wykupienia w recepcji karnetu np. na tydzien wtedy placi sie mniej. Niestety nie wiem nic na temat all incl. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingiik Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 10:29 Witam, wybieramy sie do side 13.06..jaka jest w czerwcu pogoda? czy wystarcza same letnie rzeczy czy lepiej zabrac cos cieplejszego np na wieczory? a jak temp wody? da sie wykapac? serdecznie pozdrwaiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrubs Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.grupalotos.pl 25.05.07, 13:52 witam serdecznie, p.Bogusiu poproszę o wykaz wycieczek fakultatywnych wraz zich cennikiem, oraz mapkę na adres mailowy wrubs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.52.* 31.05.07, 12:08 Witam, jak najbardziej letnie ubrania + moze byc jeden cienki sweterek (choc nie sadze zeby byl potrzebny, no ale...) temperatura wody w czerwcu ok 20- 21 stopni. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:51 Witam! Bede w czerwcu w Alany/Mahmutlar hotel Alpina, bardzo proszę o program i cenę wycieczek: Kapadocja, pamukkale, rafting oraz jak do WAS dotrzeć:)??? Proszę o mapkę i adres biura na emaila: ulako@wp.pl, Pozdrawiam ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewap28 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tpnet.pl 28.05.07, 11:05 Dziewczyny może znacie hotel WHITE CITY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:37 Proszę również o mapkę, adres biura oraz cennik wycieczek na adres: aga_p@o2.pl Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.07, 09:15 Niestety Bogusi i Gosi juz nie ma - w tym samym miejscu jest biuro Mariola i Wójek - prowadzone przez polkę. Byłam 16-23 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.07, 09:16 przepraszam oczywiście Polkę z dużej litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.71.* 30.05.07, 18:19 Witam ponownie, przepraszam wszystkich za moja dosc dluga nieobecnosc, ale ze wzgledow zdrowotnych nie moglam udzielac sie na forum. Od poltora roku nie prowadzimy biura- jako "pomieszczenia z biurkiem" (informacja na ten temat byla juz kilkanascie razy podawana), ale to nie znaczy ze zaniechalysmy dzialalnosci w Pacho Tour. Wszyscy, ktorzy prosili mnie o przeslanie cennika i programu wiedza jak i gdzie mozna dokonac rezerwacji. Pozdrawiam wszystkich bylych i przyszlych turystow. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 13:53 Bogusiu- czy jest możliwość wejścia tylko do Delfinarium- bez Aqua parku? Moja dzidzia boi się zjeżdżalni- poza tym, to, co mamy w hotelu wystarczy nam- a bardzo ze względu na córkę chcemy zobaczyć delfinki. Jak to wygląda w praktyce?- czy tak da się zorganizować ten wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:18 Witaj Bogusiu, czy mogłabym prosić o przesłanie cennika na adres gazetowy? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:24 Bogusiu! Poproszę o cennik oraz adres biura na meila: agast1@tlen.pl Napisz też proszę czy na miejscu, w biurze pracują w tej chwili osoby mówiące w języku polskim, oraz jesli możesz, jak trafić do biura. Ja korzystałam z waszej oferty w 2005 r., a teraz chciałam podać aktualne informacje koleżance. Dziękuję z góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.177.* 01.06.07, 12:36 Witam, bardzo sie ciesze ze nadal Pani o nas pamietala :) w mailu przeslalam wiadomosc jak i gdzie mozna dokonac rezerwacji wycieczek ( nadal dzialamy na rynku) Pozdrawiam serdecznie. B&G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga do B&G IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 20:54 Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Super wspomnamy kontakt z biurem (i z jedną z Pań, która wówczas pracowała), było niezwykle sympatycznie. Jeszcze raz pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 09:06 Jadę do Alanya pierwszy raz( 25.06.-09.07.08 r. ) i też poproszę o takie informacje : dotyczy wycieczek , adresu biura z obsługą polskojęzyczną ,ew. telefon na maila dorawi@tlen.pl Pozdrawiam i dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga u Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:02 Poproszę o cennik i kilka ciekawych informacji na temat Alany zamierzam spędzić tam urlop na początku sierpnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 212.160.172.* 31.05.07, 16:56 Witam, Lecę do Iberotel Palm Garden od 13 czerwca (2 + 2 5/9 lat). Prośba o przesłanie informacji cenowych o wycieczkach, nurkowaniu, wynajmie samochodui mapek okolic. Czy na Wasze wycieczki zabieracie z hoteli? kdabrowski@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sandi06 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 01.06.07, 21:13 Witam Prosze mi napisać gdzie udać się w Alanyi z 2 letnim dzieckiem czy jest jakieś zoo albo inne atrakcje? Pozdrawiam sandi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.179.* 03.06.07, 21:13 Witam, nie ma zoo w Alanyi, jest natomiast sporo placow zabaw, polecam jeden z nich przy plazy Kleopatry przy bufecie numer 3, mozna z maluchem pojechac na Dim çay a w centrum przy porcie isc na karuzele. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
wiki2405 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 11.07.07, 10:22 Witam. 18 lipca wybieram się do Alanya do hotelu Arsi.Mam pytania.Jaki jest ten hotel,obsługa,jedzenie,plaża.Czy ma Pani jakieś mapki niedaleko tego hotelu.Co jest tam w okolicy tego hotelu najfajniesze,godne zobaczenia.Proszę o przesłanie mapy na wiki2405@gazeta.pl Jakie posiłki Pani poleca,napoje? No i gdzie znajduje się wasze biuro.Proszę napisać mi wszystko o Arsi i ogólnie o Alanya.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.06.07, 22:53 Witam, jadę do Alanii 20.06. na tydzień do nowego hotelu Blue Diamond, moze coś wiecie na jego temat? (Stoi??? ha ha bo miał być oddany do użytku chyba w marcu a nie mogę znaleźć nikogo kto tam był). Proszę o mapke do Waszego biura i cennik wycieczek na adres yogibabu@wp.pl. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.252.27.* 06.06.07, 13:53 niestety tez nie wiem nic na temat hotelu Blue Dianont, ale jesli mial zostac oddany do uzytku w marcu to na pewno stoi:)Prosze sprawdzic na stronach niemieckich moze tam beda jakies informacje. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.06.07, 19:53 Proszę o Waszą ofertę bo nadal nie dotarła a prosiłam:)yogibabu@wp.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrrroooonka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 17:01 Ech... zepsuliście pomocny wątek... powinny być tylko pytania i odpowiedzi, a nie... ciagle maile i ciągle proszenie o ofertę :(( Cieżko przebić się przez to wszystko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta z W-wy Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 14.06.07, 13:42 Super, że jesteście na forum.Jesteście rewelacyjne, super babeczki. Napiszcie, gdzie jesteście w tym roku,czy w dalszym ciągu w biurze tam gdzie 2 lata temu. Czy oprócz Kapadocji, Pamukkale,Św. Mikołaja, Dim macie w tym roku coś nowego? Będziemy w Alanyi w sierpniu .Całujemy, pozdrawiamy obie wspaniałe dziewczyny isynka Gosi. Aneta i Krzysztof z Maćkiem i Jasiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.70.* 15.06.07, 12:50 Witamy ponownie :)) nie jestesmy juz w biurze ale nadal wspolpracujemy z Pacho, prosze pisac do nas na maila boguska77@wp.pl to przesle informacje o wycieczkach i mozliwosci kontaktu z nami, umowimy sie na herbate :)) Pozdrawiamy i dziekujemy za pamiec. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:07 Pokazały się nowe zdjęcia : sunnyhillhotel.com/alya/under.htm (strona w budowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goro Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:43 Wybieram się do Alanyi po koniec sierpnia.Proszę o przesłanie mi oferty wycieczek z waszego biura. mala_mii19@op.pl Pozdrawiam i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.centertel.pl 09.06.07, 11:39 witam bardzo proszę o przeslanie cennika, oraz mapki z adresem biura (będziemy w Alanyi w lipcu jedziemy na objazdówke 7+7, więc więc raczej interesują nas wycieczki jednodniowe w pobliży Alanyi) king.kong@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
www9912 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 09.06.07, 13:24 Ja też poproszę o Waszą ofertę na mój e-meil: www9912@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 11.06.07, 12:59 no to skoro wszyscy proszą to ja też poproszę agnieszka5661@gazeta.pl - wybieram się w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodal Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.aster.pl 11.06.07, 20:51 Poproszę o oferte cenowa i opis wycieczek jak równiez mapke jak do was dojechac bede w Turcji w hotelu Santana czerwcu jbodalski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goaja Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.azoty.tarnow.pl 12.06.07, 09:59 Wiatm :)) Mam juz cennik wycieczek i od innych rownież, mam też pytanie odnośnie Kapadocji czy u ciebie Bogusiu jest mozliwośc wykupienia na tej wycierczce wieczoru tureckiego gdyz inni pisza ze warto ze wzgledu na tance derwiszy i na niepowtarzalny urok w tym miejscu?????Czy autokar napewnojest z klimą??? bo róznie to potem bywa.Pozdrawiam i do zobaczenia wAlanyy 5 .07.07 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 12.06.07, 13:32 buu... do mnie nie doszło ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.71.* 13.06.07, 12:25 Witam, oczywiscie mozna wykupic dodatkowa wieczor kapadocki, odbywa sie on w restauracji wykutej w skale tufowej co nadaje jej niesamowity klimat, taniec wirujacuch derwiszy choc trwa niezbyt dlugo ok 17 min.(taniec zakazany) tez robi wrazenie!!! poza tym sa pokazy tancy orientalnych i folklorystycznych, caly program trwa ok 2.5-3 godziny. Mialam okazje ogladac kilkadziesiat razy takie wieczory i do dnia dzisiejszego nie znudzilo mi sie :))) Co do klimatyzacji w autokarze, oczywiscie ze jest. Wylaczana jest jedynie jak autokar podjezdza pod wysokie wzniesienia. Pozdrawiam. Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:05 Mam nietypowe pytanie. Chciałem kupić w Alany dobry rower turystyczny. Będzie jakiś wybór? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.227.98.* 13.06.07, 13:54 Poproszę o oferte cenowa i opis wycieczek, a także mapke jak do was dojechac/dojść. Będdziemy w Alanyi od 18 lipca w hotelu Arsi. Adres libero001@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek3 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:34 Rownież proszę o cennik i opis wycieczek oraz informacje jak sie z wami skontaktować na adres renkun@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.70.* 15.06.07, 12:26 kupic?! no coz, na pewno cos sie znajdzie:)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
armata007 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 13.06.07, 18:44 Rownież proszę o cennik i opis wycieczek oraz informacje jak sie z wami skontaktować na adres armata007@gmail.com Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.devs.futuro.pl 16.06.07, 10:34 no to sobie dziewczyny zrobiłyście reklame nie powiem nie powiem... poznad 300 osób w tym wątku, z czego 90% chce korzystać z waszych wyciczek. grunt to marketing! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alany Incekum bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:26 Witam. Czwartego lipca przyjeżdżamy na dwa tyg do Incekum Beach z dwójką dzieci (3i7 lat) i w trakcie pobytu chcielibyśmy pojechać z nimi do delfinarium i aquaparku. Czy możecie przesłać mi waszą ofertę i jak się z wami skontaktować. Krzysiek mój e-mail: kkudlinski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renii Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 17.06.07, 21:40 Witam Wybieram sięw lipcu na 14 dni do Turcji po objeździe mam 6 dni w samej Alanyi, hotel Tuvanna, chciałabym uzyskać trochęinformacji praktycznych typu czy powinnam coś zabrać na długi rękaw, czy meczety można zwiedzać w spodniach 3/4 i bluzkach z rękawkami. I coś odnosnie samej Alanyi lubię aktynie wypoczywać i chciałabym np. po nurkować dodam że nie umiem czy jest np sprawdzona szkółka gdzie organizowane są jakieś wypływy dla żółtodziobów. A moz e Wasze biuro ma jakieś fajne propozycje dodam że wolałabym kontaktowaćsię z kimś kto mówi po polsku mój angielski jest taki sobie. Z góy dziękujęi czekam na odpowiedź może byćna skrzynkę renata124@gazeta.pl Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.devs.futuro.pl 17.06.07, 21:49 jesli chodzi o nurkowanie, polecam szkołe dolphin dive ich biuro najduje sie niedaleko portu w alanyi. naprawde bardzo sympatyczni i pomocni ludzie, a wrazenia z nurkowania niezapomniane:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9922 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 19.06.07, 11:07 Cześć Bogusia. Czy jesteś tą samą Bogusią, która pracuje w TUI i równocześnie sprzedaje wycieczki do lokalnego biura jako B&G ? Wydaje mi się, że tak, ponieważ posadasz ten sam nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.67.* 19.06.07, 16:56 Witam, nie wiedzialam ze jest tez tu Polka ktora ma tak samo na imie jak ja, ciesze sie bardzo:)) Dziekuje za informacje. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9922 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 19.06.07, 17:21 Bardzo dziwne i jaki zbieg okoliczności, że są w Alani dwie Polki o tym samym imieniu i posiadają dokładnie ten sam numer telefonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.67.* 19.06.07, 17:05 Witam, w lipcu w Alanyi dlugi rekaw na pewno nie bedzie potrzebny, wieczorami jest prawie 30 stopni. W meczecie trzeba miec ubranie ktore zakrywa kolana i ramiona oraz dobrze miec wlasna chustke na glowe. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropfe Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 24.06.07, 11:04 W najbliższą środę wylatuję do Turcji, dokładnie do Konakli -aydinbey relax hotel.Mam pytanie z Konakli do Alanya jest ok 12km. Czym tam można dojechać ? I za jaką cenę? A i mam pytanie czy wie mamy z dzieciakami mogą podróżować same czy to bezpieczne? I jeszsze jedno pytanko dotyczące sejfu w hotelu.Jak radzisz lepiej zapłacić czy to raczej zbędny wydatek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.252.44.* 04.07.07, 15:38 Witam, z Konakly do Alanyi mozna dojechac DOLMUSZEM - sa to niewielkie autobusiki nie posiadajace przystanku, wiec zatrzymuja sie w kazdym miejscu, oplate wnosi sie u kierowcy w momencie wsiadania albo wysiadania. Cena ok 1.7 centow w jedna strone. Co do dzieci, jesli sie Panstwo zdecyduja poscic je same to nie widze problemu. Osobiscie uwazam, ze nalezy wynajmowac sejf, rozne rzeczy moga sie przytrafic a w razie kradziezy odpowiedzialnosc ponosi wowczas hotelarz. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:40 własnie wybieram sie tam z rodzinka moge prosc o kilka wskazowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wade1@op.pl Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:36 bopgusiu przez jakis czas prowadzilismy rozmowę na temat rezerwacji wycieczek ale w chwlili gdy poprosiłem o konkretną cenę dla 2 osób dor i 2 dzieciaków zamilkłaś nie mam potwierdzenia rezerwacji na konkretne daty. Wiem że pozostaje mi wiele a;ternatyw w tym itaka:0 ale czy mozemy skończyć zadowalająco dla obu stron konwersację??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b&g. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.252.44.* 04.07.07, 15:48 oczywiscie, odpowiedz wyslalam juz mailem. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:32 Witam Ja również proszę o więcej informacji dotyczących wycieczek i miejsca gdzie się mieścicie,będę w Alanyi za niecałe 2 tygodnie .Pozdrawiam i z góry dziękuje. Mój adres galstone@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.gl.digi.pl 04.07.07, 07:42 Witam.Czy mogę otrzymać cennik wycieczek.wybieram sie do Konakli poczatkiem wrzesnia. moj emial: anuszkar@poczta.onet.pl. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.238.19.* 04.07.07, 09:15 Witam! Za dwa tygodnie wybieramy się do Alanyi do hotelu Palmiye Beach.Czy posiadacie może jakieś informacje na temat tego hotelu?Podobno ma świetne usytuowanie na plaży...Byłabym też ogromnie wdzięczna o przesłanie na maila (kaczor_e_k@wp.pl) adresu Waszegi biura,ponieważ chcemy pozwiedzać ładne zakątki Turcji:) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:07 witam, pod koniec sierpnia wybieramy sie od Analyi moge prosic o przesłanie oferty wycieczek 1 i 2 dniowych waszego biura. Mój adres to laootong@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasut Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.e-wro.net.pl 05.07.07, 00:02 Poproszę o oferte cenowa i opis wycieczek jak równiez mapke jak do was dojechac bede w Alanii w sierpniu. Pozdrawiam jasut@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-piotrowska Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 07.07.07, 07:22 Witam, chciałabym poprosić o przesłanie oferty wycieczek jednoniowych i cennik, i namiary jak Was znaleźć na adres gazetowy, będę a Alanyi za 2,5 tyg. I jeszcze paytanko: czy plaża w Alanyi jest kamienisto-żwirowa i czy w związku z tym potrzebne są sandały do pływania? (pytam, bo kupując wycieczkę pani w burze zapewniała, że plaża jest piaszczysta, a zdaje mi się, ze gdzieś widziałam post o tym, że plaża jest kamienista :( ) Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
welma13 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 07.07.07, 09:51 Witam Ja wybieram sie do Colaki w śierpniu do hotelu Club Side Coast . Prosze również o przeslanie info z ofertami wycieczek i cenami , oraz mapke jak do was dojechać . Pozdrawiam Welma welma13@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monia2000 Re: Wybierajcie biuro GTI Sa naprawde w porzadku 08.07.07, 21:34 A który hotel z GTI?? Ja lecę 22.08. do hotelu Kahya i jestem ciekawa nowych opinii na jego temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosinka99 Re: Wybierajcie biuro GTI Sa naprawde w porzadku 09.07.07, 21:57 Witam! Lecę 22 sierpnia do hotelu Hedef Resort z Gdańska, może właśnie ktoś wrócił i podzieli się wrzeniami. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: Wybierajcie biuro GTI Sa naprawde w porzadku IP: 88.232.105.* 11.07.07, 19:57 Witam, hotel Kahya jest przy plazy Kleopatra trzeba przejsc tylko przez ulice, ok 10 minut spacerkiem do centrum Alanyi. Basen jest dosc spory wraz ze zjezdzalnia, opinia o jedzeniu i opinia o pokojach jest sprawa gustu, niektory sie podoba niektorym nie.:)B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.105.* 11.07.07, 19:52 Witam, polecam jak najbardziej sandaly do plywania. Zarowno plaza Kleopatry jak i plaza wschodna sa kamienisto-zwirowe. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
gosinka99 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 09.07.07, 22:01 Lecę 22 sierpnia z Gdańska do Hedef Resort, będę wdzięczna za info na temat atrakcji dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś