ewamewa2 07.05.05, 22:31 wybieram sie latem na tramping po wschodniej Turcji, prawdopodobnie sama. Czy to dobry pomysł? bardzo prosze o wszelkie info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gossia1 Re: sama do Turcji 08.05.05, 16:44 Dziwne pytanie. Kwestia szczęścia, tak samo we Fracji czy gdzie indziej możesz zostać wykorzystana jako osoba samotnie podróżująca. Zależy gdzie bęziesz bywać z kim i co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
chram7 Re: sama do Turcji 11.05.05, 18:26 cóż ,są gorsze miejsca. Spróbuj to sama zrobić w Sudanie !!! I mozesz tam pojechać. I miejscowe wieśniaki pewnie zrobią ci kuku. Nie dlatego że jesteś zniewalająco seksowna. Tylko dlatego ,ze ich prowokujesz swoją indywidualną obecnoscią. Bedziesz z chłopakiem czy mężem - wszystko jest OK. Jesteś sama - zawsze bedziesz wystawiona na zaczepki. I wiele więcej. A bedziesz się darła i straszyła policją - to i nożem cię poczęstują. Odpuść więc i przemyśl temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hazira Re: sama do Turcji 12.05.05, 12:30 Sama to możesz pozwiedzać Stambuł, byle nie w nocy! Tramping...po wsch. Turcji... sama...nigdy w życiu! Chyba,że przygód szukasz i to tych ekstremalnych. Sama we wsch. Turcji nawet toalety nie zaliczam, bo mialam przygodę...eeeh,szkoda gadać.Skończyło się dobrze,jak nie liczyć machnia pistoletami i pościgu za agresorem.Jakby go złapali, to by go... Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: sama do Turcji 14.05.05, 17:50 Przejechałam samotnie całe płd. wybrzeże Turcji, dotarłam do Syrii-jeżdziłam z plecakiem, karimatą i śpiworem- nigdzie nie spotkałam się z żadną nachalnością, wszyscy byli bardzo gościnni, zapraszali mnie na noclegi do domów rodzinnych, częstowali, pomagali....Żadnych przykrych sytuacji. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lepanto Re: sama do Turcji 02.06.05, 23:33 gajasirocco napisała: > Przejechałam samotnie całe płd. wybrzeże Turcji, dotarłam do Syrii-jeżdziłam z > plecakiem, karimatą i śpiworem- nigdzie nie spotkałam się z żadną > nachalnością, wszyscy byli bardzo gościnni, zapraszali mnie na noclegi do domów > > rodzinnych, częstowali, pomagali....Żadnych przykrych sytuacji. > Gorąco polecam!!! bez złosliwości - moja żona nie jest nadzwyczajnie ładna czy zgrabna. A szczypali ją za często. W końcu musiała założyć na stałe długa spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: sama do Turcji 04.06.05, 11:45 Cóż z Ciebie za mężczyzna, który pozwalał, by inni szczypali żonę??? Nigdy nie spotkałam się na szlakach, by miejscowi podszczypywali podróżniczkę z plecakiem, zdarza się to raczej w miejscach turystycznych i nie wiem, czy nie mylisz pojęć i miejsc. Nadal uważam, że wschód Turcji jest bardzo spokojny, przyjazny i nic złego nie grozi tam samotnej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepanto Re: sama do Turcji 05.06.05, 20:56 Oj nie myle pojęć. Może dlatego tego nie wiesz ,że dotyczy to tylko ładnych żon. Brzydactw nie szczypia. sama sobie dopowiedz dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
blotniak2 to nie Turcja 11.08.05, 12:56 Jestem turekiem.. i moge powiedziec ze to zdjecie nie jest z turcji.. moze chcecie zle myslec o nas i sracie by znalezc takie zdjecia, to nie dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Re: to nie Turcja 11.08.05, 18:15 zartujesz? strasznie was lubimy:)))) A szczegolnie kobietki:))) Zycze sukcesow w nauce jezyka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
magwoj4 Re: to nie Turcja 23.08.05, 15:53 oczywiscie,ze lubimy!!!ja mieszkam w Turcji, przejechalam i poznalam juz troche, miasta, miasteczka i wioski. Jestem blondynka o niebieskich oczach, nie uwazam sie za brzydka :)normalna!... i jakos nikt mnie jeszcze nie uszczypnal..heh! faceci sie patrza, bo to normalne, w Polsce tez sie patrza! Jakos mnie przykrosci(odpukac)jeszcze nie spotkaly ze strony Turkow, Turczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Re: to nie Turcja 12.09.05, 22:02 Jak ty to zrobilas ze tam mieszkasz? Prosze cie,daj jakis przepis.Dlugo tam jestes? Pozdrawiam,Esterka. Odpowiedz Link Zgłoś