Gość: mada IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 10.05.05, 15:30 witam! wybieram się za tydzień do alanyi i chciałabym uzyskać jakieś informacje na temat hotelu Eftalya Resort (warunki, jedzenie itp)Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi na temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m@ciek Re: eftalya resort Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:36 fajnie , bo jest tu na forum grupka która też czeka na info a leci dopiero 22.06. Wychodzi na to że jesteś pierwsza która tam zawita bo hotel ponoć rusza dopiero w maju. Jak wrócisz to proszę abyś się podzieliła informocjami, będę bardzo wdzięczny, i życzę miłago wypoczynku!!!! ps. przeryłem cały internet i nic nie ma poza standartowym opisem, i grafiką komp. bo zdjęć też oryginalnych nie ma jeszcze. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: eftalya resort Alanya IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 10.05.05, 15:42 dla mnie to nie bardzo fajnie bo wolałabym nie jechać w ciemno, ale może coś mi się uda wyciągnąć od biura. obiecuje info po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ciek Re: eftalya resort Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:19 dzięki z opisów na stronach niemieckich i holederkich hotel zapowiada się ciekawie i wszędzie ma 4*, głowa do góry będzie super.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: eftalya resort Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:55 uwaga właśnie wróciliśmy z eftalya resort. oto telegraficzny skrót.hotel jest nowy bardzo czysty i ładny, do plaży ok.300m, do alanyi dolmuszem 15 min(1,5 liry tureckiej) do centrum Konakli spacerem 10 min. Opcja all incl. obejmuje śniadania(jogurty,dżemy,sery itp), obiady i kolacje (dużo warzyw, zupa, kilka rodzajów mięsa i dodatki), bar na plaży od 10 do 17, restauracje przy basenie od 13-16, napoje alk. i bezalk. od 10 do 00,30. jedzenia jest dużo i jest dobre, alkohol miejscowy ale ok. codziennie sprzątają pokój i zmieniają ręczniki, leżaki na plaży i basenie są bezpłatne. duży basen i 3 zjeżdżalnie. uwaga na słońce między 12-16 nie polecam opalania. jeśli macie pytania to piszcie. było cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: eftalya resort Alanya 10.05.05, 16:40 Dobry 4 gwiazdkowy hotel przy plaży,bogaty bufet-jedzenie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ciek Re: eftalya resort Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:23 czyżbyś wrócił z tamtąd? jeśli tak to jakiś szerszy opis prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diablo Re: eftalya resort Alanya IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 11.05.05, 10:57 Ja lecę tam 25.05 na tydzień.......Podobno to nowy hotel więc zakładam, że wszystko will be all right. Życzę miłego pobytu i czekam na info oraz jakieś ciekawe wskazówki po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia.29 Re: eftalya resort Alanya IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:34 my rowniez lecimy 25.05. z Katowic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulenka82 Re: eftalya resort Alanya 25.05.05, 21:58 Witajcie Eftalia Resort to jeden z najlepszych wyborów na pobyt na Riwierze Turckiej. Tak jak już pisaliście hotel jest nowiutki, miałam okazję być na otwarciu i dobrze go obejrzeć: pokoje sa duże z 3 łóżkami, rewelacyjne jedzenie-duży wybór,fajny basen ze zjeżdżalniami, wielka łaźnia turecka, sauna, fitnes, a także program animacyjny. Jeśli chodzi o plażę to nie jest do niej dalej jak 150m. Do Alanyi dolmuszem ok.15 min za 1 euro.Do lokalnego centrum jakieś 15 min spacerkiem. Życzę udanego wypoczynku i w razie dodatkowych pytań postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: eftalya resort Alanya IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 01.06.05, 08:40 hej, wróciłam z eftalyi niedawno więc jak macie pytania to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ciek Re: eftalya resort Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:47 mam pytanko: 1.jaka jest plaża hotelowa? 2.w jakim języku najlepiej można się porozumieć w hotelu? (niem. czy ang.) 3.co naprawdę obejmuje allincl. w hotelu , bo różne biura różnie podają np. sauna,łaźnia itd. a jakie masz wrażenia z pobytu, może jakieś uwagi , sugestie etc. z góry dzięki, przyszły bywalec tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: eftalya resort Alanya IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 02.06.05, 13:27 witam, jeśli chodzi o AI to z siłowni sauny można korzystać ale masaże i łaźnia turecka są płatne, plaża hotelowa jest jak wszystkie w tym rejonie drobny ciemny żwir,w niektórym miejscach zejście do morza piaszczyste ale większa część wybrzeża to kamienie, na plaży jest barek z napojami i drobnymi przekąskami, leżaki.Ogólnie hotelowi ,jedzeniu i okolicy daję 5/5 troche kulała animacja wieczorna w hotelu bo było nudno nic nie przygotowywali ciekawego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: eftalya resort Alanya IP: *.chello.pl 02.06.05, 16:46 MOrze łądne ? Duzo kamieni ? jedziemy z małymi dziecmi ... Da sie wejsc czy odrazu głębia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: eftalya resort Alanya IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 03.06.05, 13:00 jak jedziecie z dziećmi to współczuje, słońce w maju paliło tak mocno że między 12-16 nie dało się leżeć, na plaży piachu nie ma tylko żwirek a w morzu po kilku krokach woda do pasa ale po parunastu metrach robi się płyciej. z kolei na basenie jak na patelni bo wszędzie są białe płytki a nie ma zieleni Odpowiedz Link Zgłoś