Gość: Asza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:09 Właśnie wróciłam z Oludeniz i było bardzo fajnie. Jeżeli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. Mogę też coś powiedzieć na temat Antalyi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajnie Re: turcja-pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:22 Co to znaczy, że było fajnie? Seks był udany, handelek się udał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik_a Re: turcja-pytania IP: 212.160.165.* 24.08.05, 08:41 ja mam pytanie...jakie sa ceny wycieczek fakultatywnych w lokalnych biurach podrozy w Oludeniz? Chodzi mi o Pamukale, Rodos i Kapadocje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asza Re: turcja-pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:59 Ceny są różne, dlatego warto odwiedzić wszystkie biura i targować się. Na Rodos udało mi się pojechać za 53 euro. Samo pamukale kosztuje około 27 euro, a razem z efezem(2 dni) 49 funtów. Nie widziałam, żeby w jakimś biurze oferowano wyjazdy do kapadocj. Odpowiedz Link Zgłoś
andida Re: turcja-pytania 24.08.05, 16:50 Bylabym wdzieczna informacjami na temat hotelu Perdikia, bo tam sie nie za dlugo wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asza Re: turcja-pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:07 Nie wiedziałam tego hotelu, ale z tego co mówili mi znajomi hotel całkiem im się podobał. Znajduje się dość blisko głównej ulicy, do plaży spokojnie można dojść spacerkiem (około 200 metrów, do laguny jest już trochę dalej - około 20 minut pieszo). Niestety nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś