Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:00 Hej, jedziemy na wycieczke 7+7, czy na ta wycieczke wystarcza zwykle sandaly czy lepiej zabrac jakies adidasy np do Kapadocji? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: buty do Kapadocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:14 wystarczy standardowe obuwie zwlaszcza ze jedziesz na standardowa objazdowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: buty do Kapadocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:34 Sandały ok. Byle nie na szpilce :-) No i zależy kiedy ta objazdówka, bo często w październiku, a nawet we wrześniu w Kapadocji bywa całkiem zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: buty do Kapadocji IP: *.knc.pl 13.09.05, 19:20 A z jakiego biura i kiedy lecisz, bo ja wybieram się 28.09 z Travel time... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: buty do Kapadocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:22 z Wezyra, 21.09; dzieki za uwagi; oczywiscie, ze nie mam zamiaru brac szpilek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumika Re: buty do Kapadocji 17.09.05, 23:07 Wróciłam w tym tygodniu z Turcji - w Kapadocji nie było już tak ciepło - lepiej zabrać jakieś pełne buty i bluzę (wieczory są już chłodne). Odpowiedz Link Zgłoś