Dodaj do ulubionych

Fethiye/Calis-co mozna robić wieczorami??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:14
Witam,co można robić tam wieczorami?Czy są dyskoteki ,puby,ew.kafejki
internetowe.Może turecka muzyka na żywo??Będę wdzięczny za
informacje,zastanawiam się pomiędzy Fethiye a Rodos.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tika Re: Fethiye/Calis-co mozna robić wieczorami?? IP: *.bpl.vectranet.pl 18.09.05, 14:03
      Dzis w nocy wróciłam z Fethiye Calis ... było cudownie, chociaż byłam sama z
      parką znajomych. Pierwszego wieczoru ruszyliśmy na rekonesens po klubach i
      zastaliśmy pustki!!!! Wcześniej na forum czytałam o MCM klubie tam też nie było
      nikogo (byliśmy koło 24 !) poprostu jest juz po sezonie i perzeważnie domunuje
      starsze pokolenie, ma to swoje uroki bo na plazu można poczytać pospać itd.
      Udało nam sie zorganizować w jednej z knajp niezłą potańcówę wygrzebali nawet
      jakąś jedna piosenkę dyskopolo ...żenada....ale jak nic nie ma to lepsze to niz
      te ich 'kitykety-wyjce' i jedna piosenke Dody :I
      Najczęściej wieczorami siedzieliśmy w knajpie albo na plaży lub balkonie.
      Są organizowane wypady za 10 EUR - 1 wieczór/noc do miasta Fethiye na przebieżkę
      po dyskotekach - podobno totalna klapa !!! Niedość że nikogo tam nie ma to
      jeszcze piwo 2,5 krotnie droższe.
      Nie wiem czy o takie rozrywki Ci chodziło - zależy co kto lubi.
    • Gość: an RODOS IP: 195.117.255.* 20.09.05, 14:54
      wybierz Rodos !!!!!powaga!!!
      • Gość: ron5 Re: RODOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:47
        Witam,dzięki za wrażenia.A dlaczego Rodos??Weselej??
        • Gość: an Re: RODOS IP: 195.117.255.* 21.09.05, 09:09
          po 1) masz gwarantowaną pogode ze bedzie ciepło i slonecznie a w Turcji nie
          zawsze - akurat teraz jest Ok ale jeszcze pare dni temu bylo 25 st i desz przez
          3 dni, Turcja piekna nie powiem - zalezy jeszcze jakie rejony - ja bylam teraz
          w Side i bardzo polecam ale Rodos tez jest super - duzo do zwiedzania zabytki
          miasteczko zatoka anthonego quinna itp, piekne plaze i skały wiec ja bym
          wybrala Rodos..choc i to i to jest fajne ale jak mowie ja bylam tylko w sude a
          nie tam gdzie ty chcesz do F...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka