Gość: ron5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:14 Witam,co można robić tam wieczorami?Czy są dyskoteki ,puby,ew.kafejki internetowe.Może turecka muzyka na żywo??Będę wdzięczny za informacje,zastanawiam się pomiędzy Fethiye a Rodos.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tika Re: Fethiye/Calis-co mozna robić wieczorami?? IP: *.bpl.vectranet.pl 18.09.05, 14:03 Dzis w nocy wróciłam z Fethiye Calis ... było cudownie, chociaż byłam sama z parką znajomych. Pierwszego wieczoru ruszyliśmy na rekonesens po klubach i zastaliśmy pustki!!!! Wcześniej na forum czytałam o MCM klubie tam też nie było nikogo (byliśmy koło 24 !) poprostu jest juz po sezonie i perzeważnie domunuje starsze pokolenie, ma to swoje uroki bo na plazu można poczytać pospać itd. Udało nam sie zorganizować w jednej z knajp niezłą potańcówę wygrzebali nawet jakąś jedna piosenkę dyskopolo ...żenada....ale jak nic nie ma to lepsze to niz te ich 'kitykety-wyjce' i jedna piosenke Dody :I Najczęściej wieczorami siedzieliśmy w knajpie albo na plaży lub balkonie. Są organizowane wypady za 10 EUR - 1 wieczór/noc do miasta Fethiye na przebieżkę po dyskotekach - podobno totalna klapa !!! Niedość że nikogo tam nie ma to jeszcze piwo 2,5 krotnie droższe. Nie wiem czy o takie rozrywki Ci chodziło - zależy co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: RODOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:47 Witam,dzięki za wrażenia.A dlaczego Rodos??Weselej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: RODOS IP: 195.117.255.* 21.09.05, 09:09 po 1) masz gwarantowaną pogode ze bedzie ciepło i slonecznie a w Turcji nie zawsze - akurat teraz jest Ok ale jeszcze pare dni temu bylo 25 st i desz przez 3 dni, Turcja piekna nie powiem - zalezy jeszcze jakie rejony - ja bylam teraz w Side i bardzo polecam ale Rodos tez jest super - duzo do zwiedzania zabytki miasteczko zatoka anthonego quinna itp, piekne plaze i skały wiec ja bym wybrala Rodos..choc i to i to jest fajne ale jak mowie ja bylam tylko w sude a nie tam gdzie ty chcesz do F... Odpowiedz Link Zgłoś