sydneykoala 29.06.06, 14:47 Czy ktos z Was byl moze w tym hotelu?Albo cos slyszal?ja lece z Alfastar, to jest chyba w porzadku biuro, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sydneykoala Re: hotel - Alanyabeach 02.07.06, 14:53 drodzy forumowicze, napiszcie cos jesli byliscie.jestem b ciekawa czy to fajny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: hotel - Alanyabeach IP: *.elsat.net.pl 07.07.06, 21:12 Ja teraz przyjechalam z Turcji i byłam w tym hotelu przez 2 tyg. z Alfa Star. Hotel jest mały jak w folderze widać,dziala dopiero od 2003 r. obsługa bardzo miła i życzliwa. Nam z mężem bardzo odpowiadały warunki w tym hotelu, pokoje przestronne, czyste, często sprzątane, jedzenie dobre,dużo sałatek, owoców, desery. W tym holelu nie ma kolejek przy szwedzkim stole jak obserwuje się w innych hotelach, gzie jest jest jedna stołówka na na dwa lub trzy duże budynki pełne turystów. Przy basenie nie ma tłoku jedyny minus, że jest mały, ale o tym wiedziałam jak jechałam. Hotel jest bardzo blisko morza, ja mialam fajny widok z przestronnego balkonu na morze i częściowo na góry.Zyczę fajnego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syga Re: hotel - Alanyabeach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 01:41 My również z mężem wróciliśmy niedawno z Turcji. Byliśmy w Alanya Beach. Hotel świetny. Obsługa chyba najlepsza w całej Alanyi (Veli i Tomek). Tylko rezydentka do niczego. A może w ostatnim czasie coś sie zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: hotel - Alanyabeach IP: *.elsat.net.pl 07.07.06, 21:35 Jeżeli chodzi o biuro to mieliśmy problemy na miejscu z wycieczką, na ktorą nas zapisała rezydentka, ale nie przekazała tej informacji dalej. W skutek tego nie pojechaliśmy na wycieczkę, którą biuro nam gwarantowało przy wykupie wczasów. Póżniej się okazało, że ta rezydentka więcej miała na swoim kącie uchybień i została zwolniona. Inni rezydenci okazali się słowni.Szczerze mówiąc nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń co do hotelu więc rezydenci nam nie byli aż tak bardzo potrzebni jak w innych hotelach gdzie jakość świadczonych uslug byla dużo gorsza nawet hotelach oferująch all exlusive. Odpowiedz Link Zgłoś
sydneykoala Re: hotel - Alanyabeach 08.07.06, 22:15 hej!!bardzo dziękuję Ci za te informacje. Cieszę się, ze masz tak miłe wspomnienia. Nie nastawiamy sie z moją przyjaciołka na luxusy ale na taki standard jaki Ty opisalas.i ciesze sie ze to nie przeklamanie,ze ak blisko do morza. A powiedz mi do centrum jest daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: hotel - Alanyabeach IP: *.elsat.net.pl 09.07.06, 15:18 Hotel jest praktycznie w centrum, od głównej ulicy oddziela go jedynie jeden hotel w stanie surowym. Kierując się na prawo spacerkiem ok. 15-20 min. będziecie przy porcie, gdzie wieczorami zbiera się dużo osób i są występy na żywo artystów są też dyskoteki. Idąc główną ulicą będziecie bardzo często zaczepiane przez sklepikarzy i przedstawicieli biur podróży, którzy oferują dużo tańsze wycieczki niż rezydenci. Warto się z nimi potargować i zapytać o polskiego przewodnika, bo niektóre biura mają takich. Życzę fajnej zabawy, bo pogody nie muszę. W pokojach jest indywidualna klima, bez niej chyba bym umarła. Jest też lodówka więc możecie spokojnie chłodzić w niej napoje. Do pokoi nie wolno wnosić napojów i jedzenia, ale myśmy dyskretnie przenosili w torbie i nikt nie miał pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś