Dodaj do ulubionych

hotel - Alanyabeach

29.06.06, 14:47
Czy ktos z Was byl moze w tym hotelu?Albo cos slyszal?ja lece z Alfastar, to
jest chyba w porzadku biuro, prawda?
Obserwuj wątek
    • sydneykoala Re: hotel - Alanyabeach 02.07.06, 14:53
      drodzy forumowicze, napiszcie cos jesli byliscie.jestem b ciekawa czy to fajny
      hotel.
      • Gość: doris Re: hotel - Alanyabeach IP: *.elsat.net.pl 07.07.06, 21:12
        Ja teraz przyjechalam z Turcji i byłam w tym hotelu przez 2 tyg. z Alfa Star.
        Hotel jest mały jak w folderze widać,dziala dopiero od 2003 r. obsługa bardzo
        miła i życzliwa. Nam z mężem bardzo odpowiadały warunki w tym hotelu, pokoje
        przestronne, czyste, często sprzątane, jedzenie dobre,dużo sałatek, owoców,
        desery. W tym holelu nie ma kolejek przy szwedzkim stole jak obserwuje się w
        innych hotelach, gzie jest jest jedna stołówka na na dwa lub trzy duże budynki
        pełne turystów. Przy basenie nie ma tłoku jedyny minus, że jest mały, ale o tym
        wiedziałam jak jechałam. Hotel jest bardzo blisko morza, ja mialam fajny widok
        z przestronnego balkonu na morze i częściowo na góry.Zyczę fajnego urlopu.
        • Gość: syga Re: hotel - Alanyabeach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 01:41
          My również z mężem wróciliśmy niedawno z Turcji. Byliśmy w Alanya Beach. Hotel
          świetny. Obsługa chyba najlepsza w całej Alanyi (Veli i Tomek). Tylko
          rezydentka do niczego. A może w ostatnim czasie coś sie zmieniło?
    • Gość: doris Re: hotel - Alanyabeach IP: *.elsat.net.pl 07.07.06, 21:35
      Jeżeli chodzi o biuro to mieliśmy problemy na miejscu z wycieczką, na ktorą nas
      zapisała rezydentka, ale nie przekazała tej informacji dalej. W skutek tego nie
      pojechaliśmy na wycieczkę, którą biuro nam gwarantowało przy wykupie wczasów.
      Póżniej się okazało, że ta rezydentka więcej miała na swoim kącie uchybień i
      została zwolniona. Inni rezydenci okazali się słowni.Szczerze mówiąc nie
      mieliśmy żadnych zastrzeżeń co do hotelu więc rezydenci nam nie byli aż tak
      bardzo potrzebni jak w innych hotelach gdzie jakość świadczonych uslug byla
      dużo gorsza nawet hotelach oferująch all exlusive.
    • sydneykoala Re: hotel - Alanyabeach 08.07.06, 22:15
      hej!!bardzo dziękuję Ci za te informacje. Cieszę się, ze masz tak miłe
      wspomnienia. Nie nastawiamy sie z moją przyjaciołka na luxusy ale na taki
      standard jaki Ty opisalas.i ciesze sie ze to nie przeklamanie,ze ak blisko do
      morza. A powiedz mi do centrum jest daleko?
      • Gość: doris Re: hotel - Alanyabeach IP: *.elsat.net.pl 09.07.06, 15:18
        Hotel jest praktycznie w centrum, od głównej ulicy oddziela go jedynie jeden
        hotel w stanie surowym. Kierując się na prawo spacerkiem ok. 15-20 min.
        będziecie przy porcie, gdzie wieczorami zbiera się dużo osób i są występy na
        żywo artystów są też dyskoteki. Idąc główną ulicą będziecie bardzo często
        zaczepiane przez sklepikarzy i przedstawicieli biur podróży, którzy oferują
        dużo tańsze wycieczki niż rezydenci. Warto się z nimi potargować i zapytać o
        polskiego przewodnika, bo niektóre biura mają takich. Życzę fajnej zabawy, bo
        pogody nie muszę. W pokojach jest indywidualna klima, bez niej chyba bym
        umarła. Jest też lodówka więc możecie spokojnie chłodzić w niej napoje. Do
        pokoi nie wolno wnosić napojów i jedzenia, ale myśmy dyskretnie przenosili w
        torbie i nikt nie miał pretensji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka