Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:13 Bardzo prosze o opinie na temat hotelu pemar beach. chodzi ow baseny, wyzywienie, plaze. zgóry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwicass Re: pemar beach resort 06.07.06, 15:29 Pemar to jeden z najlepszych hoteli jakie są w Turcji. 5 gwiazdek, ale spokojnie dałabym 6. jest po prostu exkluzywny. byłam tam z rodzinką 2 lata temu, kiedy hotel został otwarty. obsługa - miodzio, jedzonko - rewelka. zwórć uwagę na jedzonko podawane na plaży. po południu z hotelu 2 kucharzy przygotowuje super lokalne potrawy. uwierz, są kolejki. powierzchnia hotelu jest bardzo duża i choć hotel oddalony jest o jakieś 100 metrów od plaży, wcale nie musisz chodzić. Podjeżdża gość meleksem i zawozi cię pod samo morze i prywatną plaże. Na plaży oczywiście bar z trunkami. Hotel jest ALL, więc i na plaży jest co wypić, nie mówiąc już o mijscach i barach przy basenach. Baseny - 2 małe dla dzieciątek i 3 bardzo duże dla starych wraz ze zjeżdżalniami. A więc leżysz na leżaczku pod parasolem, popijasz whisky, bądź gin lub browarka a kelner sam przynosi ci co chcesz i jak często chcesz. Jedzonko - nie do przejedzenia. Atrakcje: wieczór turecki, sauna za darmo, korty tenisowe też, co wieczór dance party: najpierw dla dzieci potem dla młodzieży a oddiezlnie dla starszych. Korzystajcie też z dodatków: rafting i wycieczka jeapami. No i to słońce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pemar beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:18 Co do tych 6* to bym nie zgodził się... Właśnie wróciłem z tego hotelu wczoraj. Może tak: PLUSY: Przestronny, nowy, czysty hotel. Bardzo dużo jedzenia, którego nigdy nie brakowało ( wracał także taki pan z innego hotelu, chyba Sunset Beach i mówił że jak np. obiad zaczynał się o 12.30 to o 13.00 nie było już praktycznie co jeść ). Napoi także nie brakowało... Na przeciw znajdowało się "Tureckie centrum handlowe" z dość tanim towarem i nachalną obsługą :P . MINUSY: WSZYSTKO NASTAWIONE WYŁĄCZNIE NA ROSJAN! OBSŁUGA MILSZA DLA ROSJAN ( CZASAMI NIEMIŁA DLA POLAKÓW). Jedzenie, zależy co komu smakuje... ( mi osobiście nie smakowało :P ) Plaża w katalogu biura Wezyr Holidays pisze że piaszczysta, a tak naprawdę to była kamienisto-żwirowa ( mówię o wejściu do morza ). Jeśli na początku się nabierzesz to będziesz miał pokój z widokiem naa... STACJĘ BENZYNOWĄ :D. ( Ja dopłaciłem 17 dolców za tydzień w recepcji i miałem pokój DE LUXE- to ten większy i zawsze z widokiem na morze.) Pisze że są 4 zjeżdzalnie ale tak naprawde działają 2 lub 3, nigdy nie działała pomarańczowa a czasami i czerwona była OFF. PS. Nie było żadnego jedzenia na plaży :(. Kelner nic nie przynosił, tylko zbierał puste szklanki. Odpowiedz Link Zgłoś