Dodaj do ulubionych

Topless w Turcji??

IP: 81.210.121.* 24.07.06, 14:34
Dozwolony? Niedozwolony? Obojetny? Popularny? Niemile widziany? Wszak to już
nieco inny niż nasz krag kulturowy. Chodzi o Alanyę (nie wiem, może w róznych
rejonach różnie bywa) - dajcie znać plażowicze (i plazowiczki). Wylot tuż
tuż...

Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krop Re: Topless w Turcji?? IP: *.europe.hp.net 24.07.06, 15:04
      Turcy raczej się krzywo patrzą na topless, więc nie jest to tak masowe jak w
      Grecji czy Hiszpanii. Na basenie w hotelu szybciej, ale na publicznej plazy to
      stosunkowo rzadki widok. Choć podejrzewam że tak naprawdę nikt by pannie uwagi
      nie zwrócił, szczególnie wyględnej ;-))) Ale z jakiegoś powodu mniej widać
      panien topless w Turcji niż we wspomnianych Grecji czy Hiszpanii.
      • Gość: sumire Re: Topless w Turcji?? IP: *.netia.com.pl 24.07.06, 15:09
        mam inne zdanie - co prawda w Alanyi parę lat temu rzeczywiście nie widziałam
        zbyt wielu golasek, ale już na Wybrzeżu Egejskim w tym roku całe mnóstwo. tam
        przyjeżdża masa Brytyjczyków i Holendrów, co chyba troszkę wpływa na poziom
        swobody obyczajowej, przy czym widywałam też opalające się topless Turczynki, i
        owszem. bardzo nieliczne, ale jednak.
    • anomander Re: Topless w Turcji?? 24.07.06, 15:42
      Kiedy byłem ostatnio w Alanyi 4 lata temu, to głównie Niemki opalały się
      topless i to bez żadnej krępacji, sam byłem wtedy zaskoczony, a jeszcze
      bardziej brakiem reakcji u Turków. Albo może dobrze maskowanym
      zainteresowaniem ;) Dostosuj się do ogólenej sytuacji i tyle :)
      • Gość: aeiouyąę Re: Topless w Turcji?? IP: 81.210.121.* 24.07.06, 15:46
        anomander napisał:

> Dostosuj się do ogólenej sytuacji i tyle :)

OK, postaram się... Na wszelki wypadek wezmę jednak górę ;-)
        • anomander Re: Topless w Turcji?? 25.07.06, 11:25
          Tak, na wszelki wypadek weź, kto wie może się przyda :) A tak swoją drogą, to
          powiem Ci, że Turcy świruja na punkcie Skandynawek, a dlaczego, to chyba
          jasne ;) Wiem, to wprost od Turka, z którym mogłem sobie pogadać jak z
          normalnym kumplem.
          • Gość: aeiouyąę Re: Topless w Turcji?? IP: 81.210.121.* 25.07.06, 12:21
            anomander napisał:

> Tak, na wszelki wypadek weź, kto wie może się przyda :) A tak swoją drogą, to
            > powiem Ci, że Turcy świruja na punkcie Skandynawek, a dlaczego, to chyba
            > jasne ;)

Jasne - sama jestem blondynką w raczej skandynawskim typie... No no, wyprawa
            zapowiada się interesująco.
            • anomander Re: Topless w Turcji?? 25.07.06, 15:50
              Proszę, proszę, już jestem sam zainteresowany :) Interesująco na pewno, Turcja
              w ogóle jest bardzo ineteresująca ! Tylko przyjmij poprawkę, że straszni z nich
              bajeranci :) Aczkolwiek Polaków lubią i mam nadzieję, że od mojego ostatniego
              pobytu tam nic się w tej materii nie zmieniło i taki klimat zastane teraz.
    • Gość: nosek Re: Topless w Turcji?? IP: *.acn.waw.pl 24.07.06, 15:54
      W Alanii mnóstwo dziewczyn opala się topless, nie zauważyłam żeby na Turkach
      robiło to jakiekolwiek wrażenie.
    • Gość: marta Re: Topless w Turcji?? IP: 81.213.175.* 24.07.06, 17:02
      Właśnie od tygodnia opalam się toples na plaży w pobliżu Alanyii. Plaża jest
      hotelowa. Sporo dziewczyn to robi, ale nie ukrywam że nabrały odwagi jak
      zobaczyły mnie pierwszą.
      W pobliżu jest plaża publiczna i postępowe Turczynki opalaja się w strojach do
      kolan a konserwatywne - do kostek ;-).
      Pozdrawiam topleski
      • jck.x Re: Topless w Turcji?? 24.07.06, 20:37
        widziałem stada opalających się topless "dojrzałych" Niemek (okolice Side). Typowy przykład na "ilość nie przechodzi w jakość"
        • Gość: k Re: Topless w Turcji?? IP: 62.22.30.* 25.07.06, 14:52
          Alanya, plaża Kleopatra, sporo dziewczyn topless, rowniez można zauważyc
          Turczynki w strojach bardziej przypominające pidżame, niz bikini. Ale jak wejdą
          do wody to konkurs mokrego podkoszulka trwa cały dzień. Na pewno trafisz na
          plażowych chłopaków, którzy chętnie bedą donosić drinki na koszt hotelu i
          podawać ręczniki...
      • Gość: ally Re: Topless w Turcji?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:25
        > W pobliżu jest plaża publiczna i postępowe Turczynki opalaja się w strojach
        do
        > kolan a konserwatywne - do kostek ;-).

eee tam, wprawdzie można spotkać się na plaży z dość absurdalnym widokiem
        kobiety w ubraniu od kostek do czubka głowy, ale większość turczynek opala się
        w bikini, tak jak europejki, nie przesadzajmy
        • Gość: Marta Re: Topless w Turcji?? IP: 81.213.175.* 25.07.06, 21:51
          Nie przesadzam - mam takie widoki na codzień (okolice Belek)
    • Gość: rmadzik Re: Topless w Turcji?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:35
      Ja się opalałam topless i żyję:) Gorąco polecam, bo jeśli nie w Turcji, to
      gdzie? Przecież nie u nas;)
      • Gość: Radek Re: Topless w Turcji?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:19
        Szkoda że się nie spotkaliśmy w Turcji ;) - też właśnie wróciłem
      • Gość: mop123 Re: Topless w Turcji?? IP: *.rejtravel.com / *.237.spine.pl 27.07.06, 19:17
        Właśnie wróciłam z Marmaris, opalały się dziewczyny topless na plaży i na basenie bez żadnego problemu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka