Dodaj do ulubionych

Kobiety w Turcji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:35
Moja córka leci niedługo do Turcji i sie o nią boję troszkę, czy zagraża jej
coś?Dodam tylko,że jest ładną blondynką,a z tego co wiem to Turcy za takimi
przepadają. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości!
Obserwuj wątek
    • Gość: wat Re: Kobiety w Turcji IP: 85.100.63.* 05.08.06, 23:50
      nie boj sie turcy to nie dzikusy. maja na kopy swoich ladnych blondynek. chyba
      ze corka jedzie na wschodnia wies to moze byc sensacja. grunt by sie
      przyzwoicie zachowywala. oni nie przepadaja za blondynkami a za latwymi
      zdobyczami na wakacjach
      • Gość: Marlen Re: Kobiety w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 00:13
        Dzięki za odpowiedź.Moja córka nie jest żadną tam łatwą zdobyczą,a poza tym
        jedzie na wakacje,a nie na podryw,więc chyba będzie dobrze.Pozdrawiam.
        • Gość: Kondor Re: Kobiety w Turcji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.06, 19:16
          znam takie. Niby grzeczne dziewczyny.
          • Gość: marlen Re: Kobiety w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:44
            no i co z tego?sugerujsz coś? najlepiej niech każdy patzry na siebie..
            • Gość: motylek Re: Kobiety w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:45
              Jeśli nie będzie nikogo zachęcała swoim dwuznacznym zachowaniem (szczególnie na
              plazy lub podczas dyskotek) to nic jejnie grozi. turcy nie są też nachalni.
              wystarczy im powiedzieć, że nie jest się zainteresowanym bliższą znajomością i
              juz.Owszem, potrafią być czarujący, a bajer maja opanowany do perfekcji, ale
              jesli Twoja córka jest mądrą dziewczyną to nie da się nabrać.
              • Gość: blondynka Re: Kobiety w Turcji IP: *.koba.pl / *.koba.pl 08.08.06, 16:45
                Popieram.Można z Turkami porozmawiać chwilkę, zaznaczyć, że się nie szuka
                przygód bo się ma chłopaka i z zakończeniem znajomości nie ma problemu,
                uszanują to.
                • Gość: TARKAN Re: Kobiety w Turcji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 16:47
                  Chyba, że ona sama będzie chciała.
                  • mr.lordi Turcy lubia grube. Jedne juz dostal odemnie w pysk 08.08.06, 18:55
                    za zarywanie do mojej dziewczyny :)
                    • Gość: emt Re: Turcy lubia grube. Jedne juz dostal odemnie w IP: 85.104.5.* 09.08.06, 10:23
                      jedni lubia grube inni chude jak wszedzie nie ma na to reguly
              • Gość: marlen Re: Kobiety w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:16
                Dziękuję za wypowiedź,uspokoiłaś mnie. Moja córka ma chłopaka i nie będzie
                nikogo tam szukała. pOzdrawiam serdecznie.
                • Gość: emt Re: Kobiety w Turcji IP: 85.104.5.* 09.08.06, 10:21
                  nie chce byc zlosliwy ale skad ta pewnosc? corka jest chyba pelnoletnia a poza
                  tym fakt ze ma chlopaka nie wyklucza mozliwosci zakochania sie w kims nowym.
                  nie badz nadgorliwa mama, zaufaj corce i daj jej troche luzu. niech dziewczyna
                  wypoczywa bez obaw ze ktos tam czycha na jej cnote ;-)
    • Gość: Kadra znam to IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 17:40
      Oj znam to. Tu ma chłopaka, ale tam zdobywa sobie niezłe doświadczenia
      seksualne, a póżniej wraca i wszystko w porządku.
      • Gość: msz Re: znam to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:01
        nie lubie takiego glupiego gadania ze wszytkie Polki sie puszczaja zagranica
        ,ja akurat sie nie puszczalalm ale jako ze jestem z kraja znad wisly wszedzie
        mialam wstep za darmo :)
      • Gość: marlen Re: znam to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:26
        Oczywiście,ze nie jestem na 100% pewna co ona tam będzie robić,ale ufam jej bo
        to nie tylko moja córka,ale i przyjaciółka.
        • Gość: nosek Re: znam to IP: *.acn.waw.pl 22.08.06, 16:29
          Marlen, nie zwracaj uwagi na to głupie gadanie, chłopcy lubią sobie
          pofantazjować. O Turków się nie obawiaj, sa przyzwyczajeni do widoku blond
          turystek, równiez tych biegających w bikini po ulicy i opalających się topless.
          • Gość: Marlen Re: znam to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:29
            Dzieki za wsparcie:) nie przejmuję się,pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka