Dodaj do ulubionych

Club side Coart z Itaka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:28
Witam cieplutko forumowiczów!zna ktoś ten hotel?zarezerwowałam go na 23 maja
z Itaka w promocji 30 %,wylot z wrocławia,proszę o informacje na temat tego
hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: beag Re: Club side Coast z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:30
      jak na razie nikt nic nie widział i nie słyszał. Jedyne co to możesz poczytac
      na stronach niemieckich o hotelu wiec bedziesz chyba pierwsza z forumowiczów.
      Ja lece też z Wrocka ale 6.06 na 2 tygodnie.
    • colin1974 Re: Club side Coart z Itaka 28.12.06, 09:08
      Też wybraliśmy ten hotel na stronkach niemieckich ma dobre opinie dużo lepsze
      niż cesars chyba ze względu na jego wiek my też lecimy dopiero 13.06 na 2 tyg
      więc będziesz pierwsza mam nadzieje że coś napiszesz po powrocie-udanego urlopu
      • Gość: Przemo81 Re: Club side Coart z Itaka IP: *.chello.pl 29.12.06, 18:14
        My tez lecimy 13.06 do tego hotelu Mam nadzieje ze pokazemy tym Niemcom ze my
        tez umiemy sie dobrze bawic Pozdro See you there
        • Gość: edyta Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:47
          no to opiszcie jak było bo ma wykupione na wakacje w lipcu
          • Gość: Przemo81 Re: Club side Coart z Itaka IP: *.chello.pl 29.12.06, 21:28
            OK NO PROBLEMO SENIORITA :)))
            • Gość: OLO Re: Club side Coart z Itaka IP: *.os1.kn.pl 29.12.06, 21:53
              Jak wrócicie to ja też proszę o info , bo jadę tam 01.08.2007
              • Gość: edyta Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:12
                słuchajcie wygląda ładnie:) napewno będzie cudnie a na dzikiej
                niezagospodarowanej plazy chętnie odpoczną. A propos czy jest plaża
                zagospodarowana??;)
                • Gość: beag Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:49
                  tego chyba jeszcze nie wie nikt!
                • beag1 Re: DO EDYTY 03.01.07, 14:34
                  Na stronie ze zdjeciami podanej przez Colin widac że plaża jest
                  zagospodarowana. Jest sympatyczny bar przy plaży w położeniu kaskadowym, więc
                  można posiedziec i na dole i na górez patrząc jednoczesnie na morze. Na górze
                  sa tez korty tenisowe. Chyba bedziemy zadowoleni :)
                  • Gość: edyta Re: DO EDYTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 21:09
                    lecisz z nami??:):):)
              • Gość: welma Re: Club side Coart z Itaka IP: *.streamcn.pl 31.12.06, 17:46
                My tez wybraliśmy ten hotel właśnie oglądałam zdjęcia i film z tego hotelu ;-)
                podoba mi się . Lecimy 1.08.2007 Pozdrawiam
                • Gość: edit42 Re: Club side Coart z Itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 23:15
                  No witam my też lecimy do tego hotelu 01.08 z Poznania z 2 dzieci córka 9 i syn
                  13 no i tak wogóle to lecimy zupełnie pierwszy raz i mamy trochę cykora
                  pozdrawiam
              • Gość: edit42 Re: Club side Coart z Itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 23:26
                jedziesz sam czy z rodzinką i skąd wylatujesz bo my z Poznania całą rodzinką na
                2 tygodnie pozdro
                • Gość: welma Re: Club side Coart z Itaka IP: *.streamcn.pl 07.01.07, 09:20
                  Witaj lecę z Katowic , z rodzinka w tym syn trzynastolatek ;-) . Oj będzie
                  towarzystwo !!!!!.Już się cieszę na ten wyjazd. Będzie zapewne super ;-)
                  Pozdrawiam Welma
                  • Gość: edit42 Re: Club side Coart z Itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:13
                    no witam no super się zapowiada a ilu dokładnie was będzie i na jak długo
                    lecicie,bo my na 2 tygodnie
                    pozdrowionka
                    • Gość: welma Re: Club side Coart z Itaka IP: *.streamcn.pl 07.01.07, 19:21
                      będziemy w trójkę , jedziemy na dwa tygodnie ;-)

Pozdrawiam
        • Gość: beag Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:48
          My bedziemy tam od 06.06. W takim razie powitamy was chlebem i solą ;)a potem
          zrobimy powitalną imprezkę :))
          Jedziecie sami czy z dziecmi?

• colin1974 Re: 30.12.06, 20:16
            My jedziemy 13.06 z córeczką będzie miała 20 miesięcy -pozdrawiam i do
            zobaczyska
            • Gość: edyta Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 13:54
              my jedziemy 11 lipca z 2 dzieci . mam nadieję ze damy radę kapadocją bo nie
              wyobrażamy sobie tylko leżeć. To czekamy na info. Chcialabym tak jak na Krecie
              wynająć autko i pojeźdzć. Nie wiecie czy w turcji się da? czy sa dobre drogi
              czy do pamukale można samemu czy lepiej z biurem?
              • Gość: colin Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:08
                Wszystko sie da ale Turcy jezdzą jak wariaci ale czemu by nie-pozdro
              • Gość: beag Re: samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 21:07
                Widziałm, że w Side i W Kumkoy jest wypozyczalnia samochodów( link:
                www.pl.cars4holidays.com/ )
                Nie wiem jak ceny w sezonie ale widze, ze w styczniu 3 dni kosztują 82 euro.
                Benzyna ponoć droga, gdzies czytałam że 6 zł za litr, ale to i tak sie chyba
                bardziej opłaca niz wykupywac wycieczke w Itace.
                My tez mamy zamiar jechac do pammukale i ewntualnie kapadocji. Wiecie czy
                dzieci płaca za wycieczki i ile? Sa jakies zniżki?

Powiem wam, ze im dłużej czytam o tym naszym hotelu, oglądam zdjęcia tym mam
                więcej wątpliwości. Dopiero teraz widac jaka fatalna jest tam okolica, jak mały
                basen a leżaki są przy samym ogrodzeniu. Ale klamka zapadła. Pocieszcie mnie i
                rozwiejcie moje obawy, bo dość że edziemy z dziećmi to jeszcze z druga rodzina
                i chyba mnie powieszą jak się okaże że to jakaś kiszka!
                Zresztą... na stronie podanej przez Colin wyczytałam, ze plaża jest 700-800m a
                nie 400... :(

Pozdrawiam
                • Gość: ela Re: samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:17
                  Bedzie super!!My też jedziemy!I już nie możemy sie doczekać!!!!!!!!!!!
                  • Gość: beag Re: samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:25
                    Cieszę się że jest nastepna osoba która jedzie. A wy kiedy lecicie?
                    Mi nerw już przeszedł i myślę, że bedą to fajne wakacje. Cieszę się, ze jest
                    tam bardzo sympatyczny i zagospodarowany bar przy plazy.Na zdjeciach podanych
                    przez colin wygląda na bardzo przyjemny. To duzy plus, bo idąć z dziecmu i nie
                    trzeba martwić sie o napoje.
                    Pozdrawiam
                • Gość: edyta Re: samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:22
                  spokojnie, turcja sama w sobie jest łądna Najważenijesze ze hotel czysty i
                  nowy. Podali mi ceę z tego rosyjskiego biura pache wycieczki do kapadocji 45 E
                  Tanio ale zastanawiam się z powodu programu obowiązkowego tam - nie wszystko
                  zwiadza się z nimi. Trzeba pomyśleć nad biurami tureckimi na miejscu. Znajomy
                  radzi pamukale samemu bo 6 godzin traci się w fabrykach dywanów;)
    • Gość: Domcia Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:35
      Hej.Mam 16 lat i jade ze swoimi zgredami do tego hotelu 11,07,07 z Wa-wy.
      Napiszcie czy jadą jakieś fajne chłopaki =).
      Pozdro :*
      • andrzejb303 Re: Club side Coart z Itaka 05.01.07, 17:43
        Gość portalu: Domcia napisał(a):

> Hej.Mam 16 lat i jade ze swoimi zgredami do tego hotelu 11,07,07 z Wa-wy.
        > Napiszcie czy jadą jakieś fajne chłopaki =).
        > Pozdro :*
        Oj żal mi Ciebie - kiedyś też będziesz w ich wieku!
        Pozdrowienia!
        • Gość: Domcia Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:09
          <lol2> tak szczerze to pisał mój tata ;P, a ja ich bardzo kocham, a zgredy to było określenie żartobliwe i całkiem z dobrego serca. Raczej pieszczotkiwe niż złośliwe :)! Ale cósh ja się tłumaczyć nie będę, dalej czekam na odpowiedź o chłopakach, ewentualnie fajnych koleżankach!
          • Gość: wojtek651 Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:25
            Lecę z rodziną też 11.07.2007 z Poznania.A wmojej rodzinie jest chłopak 17 lat.
            Pozdrawiam i do zobaczenia Niezgred
            • Gość: Domcia Re: Club side Coart z Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:38
              <lol2> To ja poprosze cały album rodzinny :) Dzięki za info! Pozdrawiam :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka