Gość: miiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:48 Wybieram się w czerwcu do hotelu Holiday Garden w Okulcalar i bardzo proszę o informacje o tym hotelu. Niestety na forum nic nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qba Re: Holiday Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:31 www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2033 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiw Re: Holiday Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:30 Nikt chyba jeszcze nie był w hotelu Holiday Garden. Coś mi się wydaje,że będziemy musieli sprawdzić to sami. Lecimy 27 czerwca z Katowic, 2 rodziny z dziećmi 3,4,8 lat. Czy ktos leci jeszcze do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Holiday Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:57 Kliknij na link powyzej - jest pare opinii Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Holiday Garden 03.05.07, 21:46 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daniela11 Re: Holiday Garden 04.05.07, 12:10 Witam, My również wybieramy się do Holiday Garden we wrześniu - a dokłądnie 05.09 - wylot z Katowic. Czy ktoś leci w tym terminie? A jeśli chodzi o hotel to opinie są zupełnie ok. więc o hotel się nie martwię. Odpowiedz Link Zgłoś