Dodaj do ulubionych

Kemer jakie to miejsce

02.03.07, 20:18
niestety dokonałam wyboru na szybko pod wpływem kończącej sie promocji i teraz czytam ze Kemer to nic ciekawego sam beton i tłok czy tak jest w istocie ? Na dodatek w okolicy nie ma co zwiedzać ponoć, napiszcie cos o tej miejscowości
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:06
      kemer to bardzo dobry wybór piękne góry nad plażą blisko ruiny Phaselis napisz
      jaki hotel byłem w czerwcu hotel gelindonya
      • Gość: beta Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.solarnet.silesianet.pl 03.03.07, 19:11
        jurek z jakiego biura jechales do tego wlasnie hotelu??czy zadowolony jestes z
        pobytu w gelidonyi?
        • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:04
          super hotel czysto miła obsługa biuro GTI z Poznania mam zdjęcia hotelu i Kemer
          • Gość: beta Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.solarnet.silesianet.pl 04.03.07, 09:36
            dzieki jurek, a czy moglbys napisac ile kosztowal cie pobyt w tym hotelu i
            przewaga jakich turystow tam jest(czy jest choc troche polakow)? pozdrawiam
    • Gość: beata.bata Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.07, 22:01
      ja jadę do kemer reach wiem ze hotel jest nowy oddany w 2006 w sierpniu, napisz co oprócz phalesis warto zwiedzić a co sobie odpuscić, mam pytanie czy faktycznie taki tałok tam jest i trzeba powtórzyć rosyjski ? ;)
      • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:08
        jest dużo Rosjan i biorą nas za nich jak nie masz małych dzieci to proponuję
        safari z raftingiem super zabawa w samym Kemer dużo atrakcji
        • Gość: beata.bata Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.07, 22:31
          a nie orientujesz sie jak i gdzie można wynająć rowery ? no i za ile oraz jak z lokalną komunikacją (busy?)
          dzięki i pozdrawiam
          • mazda25 Re: Kemer jakie to miejsce 04.03.07, 07:53
            beata,pytanie o rowery tez mi sie podoba ale to chyba nierealne.Jurek jest
            niestety bardzo skromny w swoich wypowiedziach. Troche sie naczytalam o Turcji
            i wydaje mi sie ,ze chyba dokonalas dobrego wyboru.Kemer jest chyba dobrym
            miejscem na gorskie wycieczki i na wycieczki fakultatywne.
          • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:04
            rowery są co kawałek nie pamiętam za ile jest też masa skuterów ale nie polecam
            bo Turcy jeżdżą jak szaleni cały czas trąbią ,pod prąd ,i w nocy bez świateł
            więc lepiej poruszać się busami które zreguły są pod hotelami Kemer na
            spokojnie można zwiedzać pieszo ,na drugiej stronie Kemer jest targowisko gdzie
            kupiłem ciuchy i buty bordzo tanio ,o wiele taniej niż u nas tylko trzeba się
            ostro targować jest tam piękny port jachtowy i pasaż handlowy ciągnący się
            chyba z kilometr pozdrawiam
            • Gość: ajek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.spray.net.pl 04.03.07, 20:32
              polecam dolusze (ich busy) tanio szybko dobrze, kemer piekna miejsowosc sliczne
              widoki, blisko antaly ladna plaza
              • Gość: kolumb Re: Kemer jakie to miejsce IP: 217.116.110.* 04.03.07, 21:44
                .Ja również bardzo bardzo polecam KEMER . Piękna miejscowość dużo sklepów na pięknym deptaku.Polecam regionalne biuro GINZA opisywane na tym forum.My płaciliśmy po długich targach dwa lata temu rafting 14$ z obiadem ,jeep safari z cudownym obiadem czyli cały duży świeży bardzo świeży PSTRĄG z chodowli smażony do tego frytki i surówka no i cały dzień jeżdżenia po górach suzuki samuraj za jedyne 17 $ od osoby a na koniec odpoczynek niespodzianka. CUDOWNY RELAKS Z MAŁĄ ODROBINĄ ALKOCHOLU W LODOWATYM PIĘKNYM STRUMIENIU Z BUTELKĄ PIWA po całodniowej jeździe .A na koniec po ustaleniu terminu wycieczka do ANTALII NA ZA ZAKUPY GRATIS
                • Gość: beata.bata Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.07, 19:30
                  tu znalazłam opis kemer kemer.republika.pl/index.html
    • anna436 Re: Kemer jakie to miejsce 05.03.07, 20:08
      to chyba najlepszy wybór jakiego mogła Pani dokonać.. byłam tam 2 lata temu..
      jest pięknie.. cudowne miejsce! do jakiego hotelu Pani jedzie? może ma Pani
      jeszcze jakieś pytania? chętnie odpowiem :) pozdrawiam
      • Gość: luiza Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:16
        Czy zna pani może hotel alatimya village w Kemer.Wybieramy się tam 4 lipca
        • anna436 Re: Kemer jakie to miejsce 06.03.07, 20:00
          hotel z zewnatrz ładny.. ale nie słyszałam nic o nim.. przykro mi
    • ewa3311 Re: Kemer jakie to miejsce 07.03.07, 18:51
      Mi tam sie podobało... Fajny widok na góry i morze, jedyny minus to to że
      wszyscy po rusku a malo po angielsku
      • jaarekl Re: Kemer jakie to miejsce 07.03.07, 23:26
        A dlaczego minus?
        Dla mnie to było miłe wspomnienie szkolnych lekcji rosyjskiego.
        W czasie wycieczki Demre - Myra - Kekowa wykupionym w biurze Ginza Travel
        byliśmy z żoną i dzieckiem jedynymi turystami - nie obywatelami Rosji lub
        sąsiednich państw - byłych republik ZSRR i z radościa stwierdziłem, że sporo ze
        szkolnego rosyjskiego jeszcze pamiętam. Gorzej z dzieckiem - dla niego
        opowieści przewodniczki były prawie tak zrozumiałe jak chińszczyzna.
        W czasie całego dwutygodniowego pobytu nie spotkałem się z żadnymi
        nieprzyjemnymi sytuacjami spowodowanymi przez Rosjan.
    • Gość: MIKe Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:41
      poczytajcie i poogalądajcie zdjęcia na kemer.republika.pl
      • Gość: Ala Re: Kemer Hotel Mirada Del Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:27
        Kemer Hotel Mirada Del Mar kto cos o nim powie??
        • Gość: ka Re: Kemer Hotel Mirada Del Mar IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.07, 18:39
          ja mam pytanie czy do kąpieli w morzu konieczne są buty plastkowe ? chodzi o dziecko :)
          • Gość: jurek kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:58
            niestety buty do kąpieli są potrzebne bo plaża jest kamienista
            • Gość: ka Re: kemer IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.07, 19:04
              dla dorosłych tez ? czy ujdzie ?
              • Gość: jurek Re: kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 19:21
                raczej też i jak pojedziecie na spływ pontonowy-rafting to będą potrzebne
        • Gość: Ala Re: Kemer Hotel Mirada Del Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:16
          czy nikt nic nie wie o hotelu Mirada Del mar?????
          • Gość: Maly Re: pliss jest tu kto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:10
            ja tez tam jade z last minute w weekend majowy czy kots cos o nim nam powie
            plis?????? Hotel Mirada del mar kemer
            • Gość: up Re: pliss jest tu kto??? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.05.07, 08:36
    • amstel0 Przejazd z lotniska do Kemer w nocy 24.05.07, 10:55
      Nie mam pojęcia jak to będzie bo też trochę na łapu capu wykupiłem wakacje a teraz nie wiem jak tam będziemy mogli dostac się. Wolę wiedzieć już teraz na co być przygotowany. Czy spod lotniska coś jeździ ( zwłaszcza w nocy ) i ile to może kosztować. No i jak długo się jedzie z lotniska do Kemer. Kobieta juz mi zaczyna marudzić więc wolę wiedzieć na co mam być przygotowany,
      Pozdrawiam
      • Gość: jurek Re: Przejazd z lotniska do Kemer w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:20
        transport z lotniska do Kemer organizuje biuro i tym się nie przejmuj poszukaj
        na lotnisku swojego rezydenta a on ci pokaże do jakiego busa masz wsiąść jazda
        do Kemer to około godziny 60 km
      • Gość: jurek Re: Przejazd z lotniska do Kemer w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:22
        jak coś nie wiesz to pytaj
        • Gość: ania w. Re: Przejazd z lotniska do Kemer w nocy IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.07, 15:03
          jazda do Kemer to 2 godz. (trzeba przejechać całą 600.000- tysięczną Anatlię)
          • Gość: jurek Re: Przejazd z lotniska do Kemer w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:07
            w nocy są puste ulice my jechaliśmy do Kemer godzinę
    • amstel0 Czy_ktoś był w hotelu Naturella w Kemer? 26.05.07, 00:07
      Jak tam jest? Czy daleko od plaży, czy hotel ok itd.
      Dzięki.
      • asioka76 HOTEL ADRESS w Kemer był ktoś ???? 14.06.07, 11:19
        Jdę tam w e wrześniu a nigdzie nie mogę o nim znaleśc opini ludzi
        PPMOCY!!!!
    • Gość: Monika Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.piap.pl 25.06.07, 11:03
      Kemer- kurort dla Rosjan !!! (czulam sie jakbym byla na wakacjach w Rosji), mi
      sie nie podobało, wszystko strasznie drogie w sklepach nawet o 300%-szok, piwo
      po 5 euro w knajpach, hotel na hotelu, widoki byly ladne, ale zaluje ze tam
      pojechalismy
    • Gość: ania do jurka IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 11:23
      Napisz cos wiecej o hotelu proszę
      Czy jest all na plaży ??? jak daleko na plaże , czy hotel jest blisko
      centrum ?? Co warto wiedzieć o tym hotelu??? Jedzenie , pokoje??? Lece tam 11
      lipca

Bardzo prosze o dpowiedz
      dzieki
      • Gość: jurek Re: do jurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:25
        all na plaży nie ma , do plaży około 200 m przez ulicę , do centrum 500 m ,
        hotel rewelacja , czysto ,piękny basen ,super jedzenie praktycznie od 7 do 24 .
    • Gość: ania Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 14:49
      Czy jest all na plaży , ile kosztuja napoje jedzenie na plaży??/
      • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:38
        jeśli chodzi o ceny to właśnie wróciłem z Bodrum i ceny w Kemer są mniejsze .
        Napoje w okolicach 1 euro mała cola obiad od 10 do 20 euro w zależności od
        lokalu i standartowo napiwek .
    • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:31
      plaża kamienista ,wskazane buty do kąpieli i kamienie mocno gorące , plażastyka
      się z górami piękny widok , z basenu hotelowego też widać góry .
    • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:42
      W tym roku warto zabrać dolary , jest lepszy przelicznik wymieniając na lire
      turecką . Dokładnych danych co do kursu nie pamiętam .
      • Gość: jurek Re: Kemer jakie to miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:53
        Rano w hotelu jak pójdziesz na śniadanie to zostaw ręczniki na leżakach bo może
        zabraknąć miejsca . Jeżeli dostaniesz pokój na podaszu to poproś o zamianę bo
        jest gorąco od dachu i chałasują klimatyzatory , nie powinno być problemu z
        zamianą . Jak będzie gorąco w pokojach to w południe odziel klucz od zawieszki i
        zostaw ją wkontakcie z włączoną klimą adzwi zakluczasz i wychodzisz .W tym roku
        w Turcji są upały około 40 stopni , uwaga z opalaniem zdażają się udary .
        • Gość: ania Do jurka IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 07:01
          Dziekuję za odpowiedź
          Mam jedno pytanie jeszcze czy all jest na pląz6y czy w tym barze na plazy
          dodatkowo płatne są napoje i jedzenie ? Jak daleko plaża jest od hotelu ??
    • Gość: ania do Jurka IP: *.icpnet.pl 27.06.07, 13:13
      bardzo proszę o odpowiedź
      Dziekuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka