Dodaj do ulubionych

Traf Turcja Syria 7+7 Triada

IP: *.devs.futuro.pl 24.07.07, 22:58
Wiadomo, że Traf to traf i nigdy nie wiadomo gdzie się wyląduje, ale proszę o
info gdzie zostały ulokowane osoby które już wróciły. Konkretnie opcja 3*.

dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dewa Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada IP: *.interq.pl 24.07.07, 23:03
      Witam,
      jestem w podobnej sytuacji, wylatuje 22.08 i zastanwiam sie gdzie "trafie"...
      • Gość: umcy Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada IP: *.devs.futuro.pl 24.07.07, 23:13
        No właśnie najgorsza jest ta niepewność :) Teoretycznie mogą nas wcisnąć
        wszędzie, wystarczy, że hotel będzie miał wg Triady 3*
        • pariss1 Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada 25.07.07, 08:53
          Byłam w Syrii na trafie w maju. Wylądowałam w dobrym hotelu. Kleopatra Golden
          Sun. Jednak to było przed sezonem i hotele nie sa wtedy przepelnione.
          Wiedzialam , ze na pewno to nie bedzie Side bop tam wiekszosc hoteli jest
          zamkniete o tej porze. Nawet ludzie ktorzy mieli wykupiony pobyt w Side byli
          przeniesieni do Alanii.
          W 2004 r. po objazdówce w Turcji trafiłam do Blue Fisha w Konakli i tez nie
          narzekałam.
          Mi akurat bylo obojętnie gdzie bede bo i tak w hotelu nie siedzę, a nie był to
          moj pierwszy pobyt w Alanii i okolicach.
    • Gość: beta Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:47
      ja byłam na takiej imprezie 7+7 Francja - Hiszpania. Też nie było możliwości
      wyboru hotelu, ani nie było informacji który to będzie hotel. Do końca Triada
      trzymała to w tajemnicy. Gdybym wiedziała który to hotel, to nie skorzystałabym
      napewno z tej imprezy. Smród, brud, nic do jedzenia, kilometr od plaży i w
      sąsiedztwie cmentarza, wolę nie wspominać, ale przestrzegam przed tego typu
      imprezami z triadą. Więcej z tym biurem nie pojadę.
      • pariss1 Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada 25.07.07, 09:30
        Beta, w Triadzie jest zawsze opcja wyboru hotelu w tego typu imprezach.
        Wybrałaś Trafa bo było taniej. W Alanii nie boję się o hotel, ale np. w krajach
        typu: Egipt, Tunezja nie ryzykowałabym. A kraje europejskie tez wbrew pozorom
        nie mają wcale dobrych hoteli 2 i 3*. Wolałabym dwójkę w Turcji niż np. w
        Grecji.
        • Gość: beta Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:49
          nie wybrałam trafa, jak piszesz bo było najtaniej. To nie była oferta traf ani
          oferta tania. W ofercie 7+7 Triada nie dawała możliwości wyboru hotelu,
          określała tylko, że będzie to hotel ** lub *** gwiazdkowy na costa de sol lub
          na costa brawa i wlepiali to co mieli najgorszego. Nie była to oferta traf
          • pariss1 Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada 25.07.07, 11:58
            I to właśnie jest oferta TRAF. Wybierasz standard hotelu, ale nazwy nie znasz.
            Jesli kupowalaś 7+7 z tzw gazetki Triady to jest tam zawsze opcja gdzie podane
            są same gwiazdki (bez nazw hotelu) i dalej wybrane hotele.

Jeśli nie o to chodzi to nie wiem co dla Ciebie w takim razie jest ofertą traf?
            • Gość: beta Re: Traf Turcja Syria 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:03
              nie wybierałam nic, standardu hotelu też. Po prostu triada kilka lat temu miała
              taką ofertę 7 dni objazd Francja+7 dni pobyt w Hiszpanii i na pobyt nie było
              możliwości wyboru konkretnego hotelu, ani standardu. Więc chcąc pojechać na
              objazd i pobyt to trzeba było decydować się na niewiadomą. I nie była to oferta
              z gazetki promocyjnej, tylko z podstawowego katalogu.To było ze 4 lata temu. Po
              tym niewypale z tego co słyszałam Triada wogóle zrezygnowała z tego hotelu i
              daje przy objazdach + pobyt możliwość wyboru konkretnego hotelu. Z tego
              wniosek,że Triada miała na 7+7 same oferty traf, ale jaka firma taka
              oferta.Traf to moim zdaniem taka oferta, co nie da się sprzedać inaczej jak
              tylko ukrywając nazwę hotelu, jak coś nie idzie to zrobic traf i moze się ktoś
              złapie na niską cenę. Nie spotkałam się, żeby porządne biura np. tui, orbis
              miały jakieś oferty traf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka