Gość: Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 19:31 Bardzo proszę o polecenie ciekawego i sprawdzonego hotelu w okolicy Bodrum, ewentualnie Side/Antalya na wypoczynek z małymi dziećmi. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fotograf Re: Hotel w Bodrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 14:01 witam:0 super hotel w okolicach Bodrum to Armonia holiday, Zeytinada tylko ma małą plażę( o ile tak to można nazwać), lighthouse, Tansel Beach- słabsze pokoje ale obiekt i plaża super :) w razie zainteresowania proszę o kontakt a wyślę zdjęcia z hoteli-wiecej niz w katalogu :) prowadzę własne biuro podróży. info@mixtravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Hotel w Bodrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 19:57 Dziękuję za pomoc. Zdecydowałam się jednak na Antalyę i Limak Lara. Mam nadzieję że dobrze zrobiłam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilsko77 Re: Hotel w Bodrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 09:03 Co sądzi pani o hotelu Ayaz Aqua oraz o Hotelu Ranna Resort w okolicach Bodrum. Chcę się tam wybrać na początku czerwca z 15 miesięcznym synkiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś