Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 21:57 Lecę z rodzinką do tego hotelu 11 czerwca na dwa tyg. z Wrocławia .Czy ktoś też leci albo ew. był tam i może mi coś o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugi_engadin [...] 19.03.08, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Opinie n/t Saritas 19.03.08, 11:48 Opinie n/t Saritas forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15528514&a=15528514 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Typowy sowiecki kołchoz IP: *.lucent.com 19.03.08, 12:25 Typowy sowiecki kołchoz - odpuść sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Hotel Saritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 17:41 www.travelzone.pl/hotele/turcja/riwiera-turecka/saritas.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hotel Saritas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 15:08 mimo to że idzę dużo negatywnych opinii nie zrażam się tym bo ile ludzi na świecie tyle zdań , więc tylko mam nadzieję że wszystko i tak będzie dobrze.Nalezymy do osób ,ktore nie mają zbyt dużych wymagań standartowych - wystarczy nam żeby było miło i czysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariuisz Re: Hotel Saritas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 16:57 Ja lecę do tego hotelu 20 sierpnia z Poznania jak wrócisz to proszę o informacje na temat całości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_zg1974 Re: Hotel Saritas 05.04.08, 07:26 zmieniłam hotel na Sonas Alpina ze względu że zabieramy teścia ze sobą a w saritasie nie mieli takich dużyc pokoi Odpowiedz Link Zgłoś
anamd Re: Hotel Saritas 15.04.08, 22:02 W tym samym terminie ? Ja też tam się wybieram choć po przeczytaniu nie najlepszych opinii z duszą na ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hotel Saritas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:32 termin ten sam lecimy z wrocławia . mam rozumieć ze ty też lecisz do sonas alpiny czy do saritasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anamd Re: Hotel Saritas IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.08, 20:36 sonas tyle ze 28 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hotel Saritas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:16 a na ile tam jedziesz bo może zdążysz wrócić przed moim powrotem i powiesz parę słow na co zwrócić uwagę a opiniami się nie zrażaj bo przecież wszyscy co tam jeżdzą to na forum nie siedzą i nie piszą czekam na meila jak wrócisz aga_zg1974@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anamd Re: Hotel Saritas IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.08, 16:47 z tego co widzę to się mijamy. pomacham do Ciebie na odprawie :-) A co do informacji o hotelu i pobycie tam. Bierzemy ze sobą laptopa, kamerę i aparaty. Gdyby okazało się że obsługa i warunki znacznie odbiegają od standardu to pokusimy się o wystawienie na osobnym forum i serwerze naszych spostrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_holly Re: Hotel Saritas 20.08.08, 10:28 Wróciłam tydzień temu z tego hotelu. Moim zdaniem mocne trzy* albo bardzo słabe cztery*. Jedzenia dużo, ale monotonne, smak jest już kewstią gustu, dla mnie większość niejalna, pozbawiona smaku mieszanina warzyw - ale to zupełnie subiektywna opinia. Śniadania można skomponować zupełnie na modłę europejską (jajka z pieczywem i pomidorem, ogórkiem itp.), potem już gorzej. Jeżeli komuś nie smakuje turecka kuchnia, to ma problem. Jeżeli gustuje w smakach miejscowych - to w porządku, duży wybór. Czystość - problematyczna, zdarza się, że w basenie widać włosy. Trzeba zostawić napiwek w wykokości 2EUR, żeby ktoś zmienił ręczniki. Za 1EUR ścielą łóżko, łazienkę pomijają. Pokoje w porządku, ale bywa, że coś wysiada i tak zostaje - u mnie np. lodówka. Recepcja miła i kompetentna, rezydentka Triady fajna i sympatyczna. Bar wieczorową porą zamykają ponaglając ostatnich gości. Bar dzienny super - miłe chłopaki, zawsze wszystkie trunki pod nosem. Plaża średnia w mojej opinii, ale dojście łatwe - tylko trzeba przejśc przez mało rychliwą ulicę. Dojazd do centrum Alanii autobusem kurusjącycm bez mała co chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś