Gość: Julka IP: *.chello.pl 23.03.08, 22:40 jak w temacie najlepiej na maila julia5000@o2.pl dziekuje z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
editha2 Re: prosze o opinie dot. Eftalya Family Village 24.03.08, 10:47 Byłam tam w 2006 r.Moge odpowiedziec na pytania.edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: prosze o opinie dot. Eftalya Family Village IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 07:30 Podaj proszę adres email. Jadę tam w czerwcu tego roku - pierwszy raz do Turcji. Mam sporo pytań. Coś na temat okolicy, Konakli, co warto tam kupić, zwyczaje w hotelu itp Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymonia25 do Editha 2 25.03.08, 07:35 ja też lece do tego hotelu 11 czerwca, czy mozesz mi podac gg aby mogła zadac kilka pytań odnośnie hotelu ;) Monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 07:50 11.06. wylot z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 07:54 Moje gg 10268784 Odpowiedz Link Zgłoś
editha2 Re: prosze o opinie dot. Eftalya Family Village 25.03.08, 09:05 moj adres ; jaroslawska@o2.pl czekam na konkretne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: prosze o opinie dot. Eftalya Family Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 15:26 hej, jadę do tego hotelu w połowie kwietnia, czyli niedługo i też poszukuje informacji na jego temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymonia25 do Limonki 01.04.08, 13:53 jak wrócisz daj znać jak było ;) udanych wakacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymonia25 Re: do Limonki 30.04.08, 10:30 a co zwiedziłaś?polecaś jakies miejsce?z jakiego byłaś biura? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: do Limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:33 witam :) wróciłam w środę z urlopu. Więc tak jedzenie w hotelu pyszne, duża różnorodność, byłam tak jakby jeszcze przed tym faktycznym sezonem więc kolejek w restauracji nie było, nie wiem jak będzie później. Pogoda wspaniała, coś około 30 stopni (nie było termometrów więc dokładnie nie potrafię określić temperatury). Pokoje czyste, codziennie sprzątane. 4 baseny (w tym jeden kryty), woda czysta, nie czuć chloru w niej w ogóle, fajne zjeżdżalnie. Porozumiewać się można w recepcji jak i z kelnerami swobodnie w języku: rosyjskim, niemieckim, angielskim. co jeszcze... animacje również w tych językach które wymieniłam. Ogółem wrażenia jak najbardziej pozytywne, jakby ktoś chciał się czego więcej dowiedzieć chętnie odpisze. Jakby coś proszę odezwać sie na forum, to pozostawię adres mailowy do kontaktu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia13 Re: do Limonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:11 Jeśli możesz więcej informacji na temat tego hotelu i okolic to ja bardzo proszę. Jakie zwyczaje odnośnie napiwków w hotelu i co ciekawego jest w Konakli (myślę o kurtce skórzanej, jakiś koszulkach, klapkach...) Mój email joziolkowska@wp.pl lub gg 10268784 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni33 Re: do Limonki IP: *.pec-siedlce.com.pl 28.04.08, 11:39 Witam, A czy w tv jest jakiś kanał z bajkami dla dzieci? Czy pod tym względem lepiej wziąć laptopa i kilka ulubionych bajek żeby przed snem dzieci obejrzały? Czy łopatki i wiaderka do piasku mamay zabierać czy sa może do kupienia gdzies na terenie hotelu? Jak wam mineła podróż - długo jedzie się autokarem? Ojej to chyba tyle na razie:) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: do Limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 16:36 hej :) co do Tv, to udało nam się znaleźć z polskich kanałów tylko polsat2, a co do innych kanałów w obcych językach, nie wiem czy był tam jakikolwiek kanał z bajkami. Nie wiem jak z wiaderkami, nie potrafię sobie przypomnieć, ale wiem że rodzice maluszka który z nami był na pewno kupili mu piłki, jakieś samochodziki, materac i to na miejscu w hotelu. No właśnie bo na terenie hotelu są 4 sklepiki, można w nich kupić lokalne pamiątki, ubrania itp. Również gdyby ktoś chciał skorzystać to na terenie hotelu jest też łaźnia turecka - ale już odpłatna, ale warto z niej skorzystać i to w początkowych dniach pobytu, gdyż później skóra się opali i może być podrażniona i mogło by być nieprzyjemnie. w Alanya też są łaźnie jeśli ktoś nie będzie zainteresowany tą na miejscu. Autokarem jechało się od lotniska gdzieś niecałe 2 godziny, razem z postojem na stacji benzynowej. gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, proszę zadawać pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni33 Re: do Limonki IP: *.pec-siedlce.com.pl 29.04.08, 14:46 Dzięki za odpowiedź:) Jak mi się cos przypomni to będę pytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 18:30 Cześć! Mam pytanie. Jakie tam są ceny i jakie napiwki się daje. A i jeszcze jedno pytanie od męskiej grupy która z nami jedzie jakie są te lokalne alkochole i czy wszystkie snak bary są darmowe w ofercie all inclusive. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: do Limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 19:30 snack bary są darmowe, wszystkie. Alkohole lokalne: gin, rakia (wódka anyżowa), "normalna" wódka, piwo, wino białe i czerwone wytrawne. Napiwki dawaliśmy w wysokości gdzieś 1 ale częściej 2 euro, ale to tak naprawdę zależy od Was. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:29 A jak wygląda tam plaża , czy rzeczywiście jest kamienista, i mam jeszcze jedno pytanko czy w okolicy jest coś fajnegoo do zwiedzania. Lecimy 14 maja i mamy nadzieję że będzie cieplutko. Ale napewno będzie wesoło bo będzie nas 10 osób dorosłych i 3 dzieci. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: do Limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 21:26 tak, plaża jest kamienista. do zwiedzania to w Alanya jest Twierdza Bizantyjska. Ale jest masa wycieczek fakultatywnych, pewnie coś dla siebie znajdziecie. A ekipa duża więc na pewno będzie wesoło, nas było tylko troszkę mniej, 8 dorosłych + jeden szkrab :) pozdrawiam i życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: do Limonki IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.08, 00:20 No witaj!Ucieszylam sie bardzo z Twoich opini na temat tego hotelu bo wiele czytalam na innych stronkach i nie byly one zadawalajace ale fakt faktem nikomu nie mozna dogodzic:)Wybieramy sie tam 13 maja i mam nadzieje ze bedziemy rowniez zadowoleni jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś