Gość: deni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 15:32 witam znacie moze strone na ktorej znajde rozklad lotow do turcji z biura podrozy TRIADA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra00 Re: rozklad lotow TRIADA 25.03.08, 08:43 Ja lecę z Itaki , z tego co dotychczas się dowiedziałam Itaka i Triada mają inne linie lotnicze , ale możesz zobaczyć na stronie wakacje.pl , wezyr lub GTI ! Odpowiedz Link Zgłoś
libudauto Re: rozklad lotow TRIADA 25.03.08, 10:33 Witam!!! taki mały link , nie do znalezienia na stronie TRIADY;)) www.triada.pl/att/Rozklad_lotow_03_01_2007.pdf pozdro Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caddi no właśnie :) IP: *.aster.pl 25.03.08, 10:58 szukam, szukam i nie widzę. Gdzie go na przyszłość szukać bo interesuje mnie Egipt a godzin jeszcze nie ma na tamten kierunek podanych - w przyszłość bym zerknął :) Odpowiedz Link Zgłoś
raff1322 Re: no właśnie :) 25.03.08, 13:03 Do Turcji Triada chyba lata ze Sky Airlines, tak więc rozkład powinien być na stronie GTI Travel (inny partner tych linii) ale jakiś error się pojawia a zawsze rozkład tam był. Natomiast Wezyr i Itaka latają chyba SunExpressem. Jesli chodzi o Egipt to nie wiem niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: rozklad lotow TRIADA IP: *.biology.univ.gda.pl 25.03.08, 13:51 Ale to jest rozklad lotow na 2007 rok (do tego tez niekompletny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymek Re: rozklad lotow TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 14:46 no nie, złośliwość Triady przekracza granice - turystom, którzy wykupili u nich wycieczki nie chcą powiedzieć nic na temat rozkładu lotów a na jakiejś stronie w internecie publikują żeby wszyscy inni mogli o tym wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś