Gość: Jols IP: 83.142.186.* 16.05.08, 12:46 Witam, chciałam zapytać czy ktoś był może w tym roku w hotelu Venus w Turcji? Hotel jest położony niedaleko Side. Będę wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jols Re: jadę za 10 dni !!! IP: 83.142.186.* 19.05.08, 11:12 Ja praktycznie też:) 28 maja wylot z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 17:10 Ja byłem z żoną i dziecmi od 0705do1405 było naprawde super niebyło doczego się przyczepić jedzenie dobre,czysto,mila atmosfera,wieczorami ciekawe show,położenie też dobre cicho zdala od ruchliwej drogi a na plaże jakieś 300m spacerkiem więcej info i jakieś zdjęcia mogę przesłać na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: 217.153.105.* 17.05.08, 23:13 wybieram się w te wakacje do hotelu Venus i byłabym wdzięczna za wszelkie informacje co do jakości usług świadczonych przez ten hotel i ewentualnie zdjęcia. Mój e-mail: venus327@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jols Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: 83.142.186.* 19.05.08, 11:07 Witam, bardzo proszę o zdjęcia i cenne informacje. Będę bardzo wdzięczna , lecę z dzieckiem i trochę się denerwuję. Podaję maila j.targowska@poczta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edizet@wp.pl Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: 87.204.115.* 20.05.08, 21:23 Lecimy do Venus w lipcu z 3-letnim dzieckiem. Proszę o więcej informacji i zdjęcia. Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl82 Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:59 Jade tam 17.09.br. Poprosiłabym o fotki na maila: girl82@tlen.pl oraz info jakie ceny sa w Side. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flo Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 01:19 Rewelacyjny hotel+ miejscowość.W głównym budynku zdecydowanie lepsze pokoje,zwłaszcza te z widokiem na basen.Estetycznie,czysto,komfortowo.Posiłki w 3 miejscach,1 wewnątrz,2 na zewnątrz.Nam najlepiej odpowiadało pod palemkami.. Obsługa super,od czasu do czasu - 1 $ w podzięce.Plaża-OK.Materac - 1 euro+ ewentualnie prośba do "pana plażowego" o rezerwację tego akurat miejsca.Plaża rozległa,można daaa..aleko spacerować,w stronę Nashira-hotel lub w stronę Side.Mnóstwo ofert wycieczek w lokalnych biurach - reklamują się na plaży,siedziby mają na deptaku-jedynym.W kwestii zakupów - rzeczywiście TRZEBA się targować.Nie mam tej umiejętności we krwi,ale posłuchałam rad bywalców i poskutkowało.Rano - taniej,wieczorem cena tych samych towarów wzrasta niebotycznie.Więc lepiej w drodze na plażę.Świetna knajpka "Kaktus" z międzynarodowym towarzystwem,świetną obsługą i cenami absolutnie konkurencyjnymi(PL).W zasadzie idealne miejsce dla osób,które lubią kameralne miejsca.Hotel oferuje idealne warunki.Choć lepsze dla turystów-bez względu na nację- władających obcymi językami- ang.,niem.(recepcja,meneger)etc.Szczegóły - odpowiem.Udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana !! do Krzysztofa !! IP: *.domainunused.net 18.05.08, 13:36 Wybieram się za tydzień do tego hotelu - mogę prosić o zdjęcia i inne szczegóły na maiala lalapiovra@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabel Re: do Krzysztofa !! IP: *.szczecin.mm.pl 18.05.08, 18:14 Mam pytania odnośnie hotelu Venus i miejscowosci Titreyengol. Mój e- mail: isabel6@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Czy ktoś był w tym roku w hotelu Venus w Turc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 08:28 z wczorajszą datą jest pełno postów na ten temat, poczytaj... Odpowiedz Link Zgłoś