Gość: Misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 20:46 Wpisujcie się ci co już byli. Co wam się najbardziej podobało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabeau Re: Hit Turcji. 11.07.08, 20:50 Pusta plaża w Anamurze. Rejs stateczkiem w Cesme. Spacer po Istanbule. Kebab w Denizli... E, mogłabym tak przez godzinę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka Re: Hit Turcji. IP: *.piaseczno.robbo.pl 11.07.08, 20:54 widok z dachu hotelu, wspaniała kuchnia, wiecznie żartujący tubylcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qele Re: Hit Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:40 turcja ogolnie jest sama w sobie hitem :) cudowny kraj wspanialych ludzi.a najbardziej podobala mi sie kapodocja,efez oraz super miasto stanbul.no i muzyka turecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: Hit Turcji. IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 02:06 jeziorio w Sogucie,którego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosK Re: Hit Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 23:52 Widok zachodzącego słońca z 7 piętra hotelu Animacje o 21.30 :) Widoki w Kapadocji Chlapanie się wodą na raftingu Ludzie w Turcji (tubylcy) Uczucie idealnego odprężenia po łaźni tureckiej Turcy zachęcający do kupienia czegoś na bazarze ... Ogólnie nie ma rzeczy, która mi się w Turcji nie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumis Re: Hit Turcji.piosenki z animacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:37 Czesc tez jestem zachwycony wakacjami które spedziłem w Turcji:))) naprawde super wspomnienia.Mam pytanie czy możesz mi pomoc bo szukam piosenki która zawsze konczyła wieczorne animacje i tanczyli wszyscy układ wymyslony przez animatorów????bede wdzieczny za pomoc!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: Hit Turcji. 12.07.08, 09:37 Jest tego mnóstwo (częśc już była wymieniona) od siebie polecam: - grobowce likijskie - plaża Iztuzu Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Hit Turcji. 12.07.08, 12:34 Dla mnie to niesamowity widok z góry Thatali (koło Kemer). Bajka. Można poleżec na leżaku i podziwiać świat u stóp. Kolejne hity to laguna w Oludeniz, plaża i woda w Dalyanie, plaża w Anamur z czystą wodą. Kapadockie krajobrazy. Zatłoczony Stambuł... Oh i ah! :) Seni seviyorum Turkiye!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guarana Re: Hit Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 00:05 Dla mnie najlepszą zabawą był rafting cos niesamowitego, ale najbardziej podobało mi się leżenie na plaży ;):);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellis30 Re: Hit Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:18 Byłam pierwszy raz w Turcji i jestem naprawdę oczarowana.Fantastyczni ludzie piękne krajobrazy i tyle miejsc do zobaczenia. Moja przygoda z Turcją dopiero się zaczęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Hit Turcji. IP: 193.108.194.* 17.07.08, 15:20 Kapadocja i rafting Odpowiedz Link Zgłoś
izabellinda Re: Hit Turcji. 17.07.08, 15:27 Może ja troszkę z innej beczki, ale dla mnie hitem jest piosenka Tarkana - Şımarık. Hit sprzed paru ładnych lat ale wciąż modny :) Pozdrawiam miłośników Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Hit Turcji. IP: *.icpnet.pl 17.07.08, 18:27 Dla mnie Kapadocja i podziemne miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: Hit Turcji. IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.08, 21:45 DYSKOTEKI POD GOŁYM NIEBEM A ALANYI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Hit Turcji. 19.07.08, 22:38 cala turcja jest magiczna,a najwieksza atrakcja jest moj maz poznany na poczcie w turcji,oczywiscie turek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funcia Re: Hit Turcji. IP: *.tosa.pl 27.07.08, 21:41 dla mnie samo SIDE - bajka... Dla porównania Grecja (bylismy) nie zachwyciła nas tak jak Turcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lion Re: Hit Turcji. IP: *.171.140.82.crowley.pl 28.07.08, 11:05 Ludzie!!! Wspaniali,uśmiechnięci,życzliwi,o niesamowitym poczuciu humoru,mega-komunikatywni,chętni nieba przychylić,by tylko turysta był zadowolony.Jesteśmy pod wrażeniem.Za rok wracamy do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Hit Turcji. IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.08, 09:18 Turcja jest cudowna. Polecam rafting, Pamukkale oraz Jeep Safari. zachwycona jestm miejscowymi ludźmi oraz muzyką turecką. Pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego wypoczynku w tym wspaniałym kraju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecho Re: Hit Turcji. IP: *.szczecin.mm.pl 28.07.08, 11:23 Cały Ayvalik jest hitem ;). I oczywiście ludzie tam mieszkający. A z wycieczek- rejs stateczkiem obok okolicznych wysepek. Odpowiedz Link Zgłoś
kurs1974 Re: Hit Turcji. 28.07.08, 13:12 A mi najbardziej podobało się Hierapolis i tarasy w Pammukale oraz turecki przwodnik mówiący po polsku - Ahmet który świetnie opowiadał i był świetnym organizatorem. Byłam z Orbisem (Travel Time) od 16-23 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozub Re: Hit Turcji. IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.08, 08:56 Hierapoilis, Pammukale, Siringe. Ludzie, pogoda, muzyka. Chciałabym zobaczyć dużo więcej, bo jest tego sporo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Hit Turcji. IP: *.pronet.lublin.pl 28.09.08, 16:13 wszystko, planuje powrot w przyszlym roku. Pamukkale, Stambuł, Marmaris, Turcy, wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ja Re: Hit Turcji. IP: 79.139.38.* 30.09.08, 00:50 ludzie - ach chiałabym obcować z takimi na co dzień!!! Życzliwi, sympatyczni, mili i tacy szczerzy, naturalni... Jeep Safarii Green Canion Hammam i Konakli o 4 rano - niesamowity widok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hit Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 22:48 młodzi Turcy! Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Hit Turcji. 02.10.08, 12:38 capoeira w wykonaniu brazylijczyków:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprezynka Re: Hit Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:44 Niesamowicie pogodni Turcy, niezapomniana wizyta w hamamie:) i Zielony Kanion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Kapadocja !!!! IP: *.chello.pl 15.10.08, 13:13 Byłam pierwszy raz w Turcji (Alanya) i jestem naprawdę zachwycona.Fantastyczni ludzie, piękne krajobrazy i tyle miejsc do zobaczenia. Moja przygoda z Turcją dopiero się zaczęła. w przyszłym roku może Turcja Egejska. Polecam wizytę w Hammanie na początku pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Kapadocja !!!! IP: *.gdynia.mm.pl 15.10.08, 14:18 Orzechy w miodzie,herbata czarna i jabłkowa,mocna i słodka niemiłosiernie kawa,Ayran,Raki,sok z granatów,sery,baklava,lokum,solony słonecznik,mercimek corbasi,chałwa,zapach tureckich potraw z wyraźną nutą mięty dobiegający z każdego miejsca w tym kraju,zapach perfum tureckich kobiet(szczególnie przy hulającym po dolmuszu wietrze;),muezin wzywający do modlitwy,dźwięk talerzy i sztućców rozkładanych przed rodzinną biesiadą,dobiegająca zewsząd,chwytająca za serce muzyka,namolni,ale jakże mili sprzedawcy,dojrzałe owoce i warzywa na bazarach(jak z obrazka)i ostatnia moja miłość Anadolu Ateşi-Fire of Anatolia(cała Turcja w jednym tańcu:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Hit Turcji. IP: 80.48.4.* 19.10.08, 20:32 Wystrzał opony w autokarze tuż przy wulkanizacje, oraz pomysł fali wzdłuż autostrady :) Pozdrawiam wszystkich wycieczkowiczów. A bardziej poważniej. Godna uwagi jest Kapadocja i Efez, a także wycieczka fakultatywna do Green Canyonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: Hit Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 23:11 ...dzień odlotu do polski... kapadocja, pogoda, rosjanki w robin hoodzie (i nie tylko) ... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_gadam Re: Hit Turcji. 23.02.22, 20:59 Kapadocja - nie tylko lot balonem - co jeszcze warto zobaczyć Kapadocja ❤️ 9 atrakcji, które Ty powinieneś zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś