Dodaj do ulubionych

Hotel Club Konakli

• ravensburger Re: Hotel Club Konakli 02.07.09, 16:14
      zacznijcie pisac cos konkretnego a nie dyskutujecie o duperelach.
      • Gość: ola Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 02.07.09, 19:47
        napiszcie mi prosze,jaką walutę zabrac?
        euro czy dolary?
        • Gość: FAN Re: Hotel Club Konakli IP: 151.92.176.* 02.07.09, 21:07
          Troszkę tego troszkę tego :) nie opłaca brać sie lirów tureckich :P
          • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 04.07.09, 10:01
            a dlaczego niewrto kupowac tam lirow tureckich ? a czym lepiej sie
            oplaca placic bo nierozumiem
    • seler_5 Re: Hotel Club Konakli 03.07.09, 11:03
      super miejsce , super ludzie,pyszne jedzonko ,czysto , zdala od
      zgiełku polecam
      • Gość: gość Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 22:44
        A ja mam pytanie czy są tam ręczniki przy basenie i na plaży, czy trzeba brać własne
        • popo4683 Re:FILM Club Konakli 04.07.09, 12:23
          http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.holidaycheck.de/data/common/hotelbilder/klein/13/85849.jpg&imgrefurl=http://www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje%2Bturystyczne_Villa%2Bdel%2BSole-hid_158017.html&usg=__bJZYF0WWbiX3d6cNcRTogDVzETI=&h=90&w=90&sz=4&hl=pl&start=3&um=1&tbnid=0eGdeO7pgDIjQM:&tbnh=78&tbnw=78&prev=/images%3Fq%3DVilla%2Bdel%2BSole%2B-%2BRimini%2B%255B%2BW%25C5%2582ochy%2B%255D%26hl%3Dpl%26client%3Dopera%26rls%3Dpl%26sa%3DN%26um%3D1
        • Gość: e320d Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:52
          Ręczniki są w hotelu za kaucją.Raz wpłacasz kaucję i codziennie wymieniasz na
          czysty.
          • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 05.07.09, 15:46
            za jaka kaucja co ty bredzisz czlowieku z tego co wiem to sa
            dziennie zmieniane tak jak posciel w kazdym hotelu sa zmieniane
            dziennie a tym bardziej ze top hotel 5 gwiazdkowy !!! kolego jak
            niemasz co pisac to lepiej niepisz co ? daruj sobie to
            • grazynanowa Re: Hotel Club Konakli 05.07.09, 16:46
              Mysle ,ze tutaj chodzilo o kaucje za reczniki kapielowe,taka
              mozliwosc jest prawdopodobna i praktykowana w wielu hotelach,w
              ostatnim dniu pobytu zwracaja kaucje :)
            • ravensburger Re: Hotel Club Konakli 05.07.09, 19:13
              Wy ludzie jacys nienormalni jestescie,obojetnie kto co napisze zle czy dobrze to
              zaraz znajduja sie madrzy ktorzy wiedza lepiej i od razu opierdziel i
              wyzwiska,albo nie potraficie czytac ze zrozumieniem albo nie mozecie do siebie
              przyjac krytyki,co jest z wami,na innych forach ludzie potrafia sie zachowac,a
              pani Ania chyba zle zrozumiala co napisal kolega o kaucji,nie wazne czy to hotel
              3,4 czy 5 gwiazdek przewaznie placi sie kaucje za reczniki na plaze a nie w
              pokojach w lazienkach.
              • Gość: gość Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:31
                Dzięki za odpowiedź. Oczywiście, ze chodziło mi o ręczniki plażowe, bo hotele
                mają różną politykę w tym względzie. I liczyłam na odpowiedź z pierwszej ręki ,
                a nie w stylu „ z tego co wiem”.
            • Gość: e320d Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:58
              koleżanko trzeba Ci wiedzieć że w hotelach są ręczniki w łazience i ręczniki na
              basen (te są za kaucją )
      • Gość: FAN Re: Hotel Club Konakli IP: *.kokarda.pl 07.07.09, 11:00

Mam pytanie, czy lodówka, która znajduję sie w pokoju to jest"napełniana"przez obsługę czy w swoim zakresie? jeśli przez obsługę to jaki jest koszt tego?
        • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 08.07.09, 12:20
          Wlasnie wrocilem z Club Konakli, no i moge cos nieco napisac ;-)

Hotel widac ze nowy i obsluga bardzo sie stara by ciagle wygladal jakby go
          dopiero wczoraj otworzyli. Ciagle pucuja szyby, czyszcza plytki itp.
          Co do lodowki to lodowka oraz sejf jest w kazdym pokoju (lodowka napelniana jest
          nieodplatnie jakimis napojami podaczas sprzatania pokoju - np butelka wody i
          druga butelka pepsi/sprite). My zostawialismy zawsze 1 euro na stoliczku, bo
          pani ktora czyscila nam pokoj choc nie mowila ni w zab w zadnym innym jezyku niz
          turecki to byla bardzo mila. Zreszta cala obsluga jest bardzo mila - az mnie to
          zaskoczylo. Czesto kelner ot tak (od siebie) podchodzil do mojego 5 letniego
          syna i jakos go smiesznie zaczepial (co bardzo podobalo sie synowi). W kazdym
          pokoju jest sterowana klimatyzacja i mozna sobie naprawde zrobic "ziąb" w pokoju.
          Ktos tu napisal ze basen jest maly i ze bedzie sie stalo w kolejce zeby noge
          umoczyc. Moze mam male wymagania ale ja nie czulem sie w basenie jak szprotka w
          puszcze. Zawsze mialem z cala rodzina wystarczajaco miejsca do "poplywania".
          O jedzeniu nie bede za duzo pisal oprocz tego ze ... mozna godzine stac i sie
          zastanawiac co wybrac - tyle jest potraw. Jakbym posiedzial w tym hotelu jeszcze
          z tydzien to pewnie mialbym pare kilogramow wiecej :P. Ze stolikami tez nie ma
          problemow (wystarczy kilka mimut wczesniej przyjsc na stolowke lub na
          dziedziniec, gdzie rozlozone byly stoliki).
          Kazdy poleca te miewielka dzika plaze - ja takze ja polecam - ma swoj urok (no i
          nie trzeba sie martwic o zranienie sie w noge na kamieniach - tak jak na reszcie
          plaz).
          Animacje - moj 5 letni syn nie opuscil zadnej z dzieciecych dyskotek (codzien o
          21.00), ale mnie osobiscie troche ... "niesmaczylo" ze wszystkie piosenki byly
          po niemiecku. No, ale hotel nastawiony jest glownie na niemcow i rosjan (choc
          polakow naprawde bylo duzo). Tak troche przykro,ze np w windzie obsluga hotelowa
          wywieszala ogloszenia tylko po niemiecku i rosyjsku. Nie spodziewalem sie
          polskiego, ale choc angielski by sie przydal ;-(.
          Sam nie wiem co jeszcze napisac ... moze jeszcze cos dla piwoszy i smakoszy
          trunkow wysokoprocentowych - darmowe piwo Calsberg leje sie tam strumieniami.
          Do tego takze darmowa turecka wodka/gin/wiskey o wdziecznej nazwie Bazooka plus
          tonik/sok pomaranczowy i mozna wesolo w kompani sedzic wiele wieczorow :P
          • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 08.07.09, 12:21
            Aaa jeszcze jedno.
            Ktos pytal czy jest pizza.
            Otoz na frytki, hamburgery i pizze (super ciasto) to juz patrzec nie moge :)
            • Gość: reikalk Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 08.07.09, 17:19
              Dzieki Mierniczek za opinię Napisz jeszcze kilka słów o bazarze w Konakli i
              Alani.... co zobaczyć co z wycieczkami bo widzę że jesteś konkretny gość.
              • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 08.07.09, 19:04
                Jesli ktos sie nastawia na zwiedzanie bazaru czy wiekszych agromeracji
                sklepowych to niestety musi, albo wykupic wycieczke, albo wynajac samochod. Sam
                hotel polozony jest w takim miejscu, ze oprocz kilku malych sklepikow (robilismy
                z zona piesze wycieczki) to nie ma nic wiekszego. To taka jakby wioska z daleka
                od wiekszych "siedlisk sklepow czy bazarow". Sa tylko same hotele i chcac na
                piechote zobaczyc co jest dalej dochodzi sie do autostrady (czy tam trasy
                szybkiego ruchu).
                Dosc niedaleko od hotelu jest polecane przez wszystkich delfinarium, no ale tu
                tez nie obedzie sie bez wynajetego samochodu lub wykupionej wycieczki.
                Ewentualnie mozna pojechac taxi lub jakims autobusem. Na samych nogoach nigdzie
                sie nie dojdzie :).

AAA z innej beczki to turcy potrafia niezle zdzierac kase z naiwnych turystow.
                Dla przykladu: Z lotniska zabral nas autobus, ktory jechal do hotelu ok. 2,5
                godziny i oczywiscie zatrzymal sie w jednym miejscu, na zakupienie jakis napojow
                (byl straszny upal). Ja wzialem dla dziecka litrowa coca-cole i ... zaplacilem
                za te przyjemnosc 4 euro (to chyba najdrozsza coca cola jaka pilem w zyciu - no
                ale dziecko bardzo chcialo, wiec sie nie opieralem). Ogolnie w tych ustalonych
                miejscach to ceny jak z kosmosu :). Innym razem chcialem kupic dla dziecka te
                piosenki dla najmlodszych ( z mini dyskoteki) - oczywiscie moglem, ale pan
                animator chcial 10 euro za nagrana plytke :)
                Co do rezydentki to nic nie moge napisac, bo ja widzialem przez ten tydzien
                lacznie moze z 3 min. Jak przylecielismy i tyle :)
                Podobno rezydenci mieli jakies dyzury w hotelu, ale widzocznie je przegapilem :).

• Gość: ania RE.. IP: *.sukcesnet.pl 08.07.09, 19:18
                MAM PYTANIE CZY LEPIEJ WZIASC EURO CZY DOLARY BO SAMA JUZ NIEWEIM
                MAM KUPIONE DOLARY ALE MOZE DOKUPIC EURO ? SUPER ZE OPISALES COS
                KAKRETNEGO BO INNI TU PISZA TAKIE RZECZY ZE NIEWIADOMO O CO TU
                CHODZI
                • mierniczek Re: RE.. 08.07.09, 21:00
                  Ja wzialem euro, ale jesli wezmiesz dolary to tez bedzie dobrze. Poprostu w
                  sklepie podczas kupowania pytasz "How much in euro (ewentualnie zastepujesz euro
                  dolarem). Sprzedajacy od razu wyciaga kalkulator i pokazuje ci cene w
                  odpowiedniej walucie. Jesli nastawiasz sie na wykupowanie wycieczek to pewnie
                  troche tych euro lub dolarow wydasz. Jesli natomiast nastawiasz sie glownie na
                  lezakowanie nad morzem (lub na basenie) to prawie nic nie wydasz (bo jedzenie i
                  picie darmowe w hotelu, a w tych sklepikach to ... ot materace gumowe do
                  plywania, zabawki, papierosy i inne takie pierdolki)
                  • Gość: gonia Re: RE.. IP: 92.55.234.* 09.07.09, 07:44
                    Szkoda, że blisko nie ma żadnego bazarku. A w Alanyi? W ofercie Alfa
                    Star podobno zapewniają tam bezpłatny transfer 3 razy w tygodniu
                    (tak przynajmniej napisali w katalogu, czy to prawda?). Nie
                    nastawiam się na duże zakupy, raczej na pamiątki. My lecimy z
                    rodzinką 5 sierpnia z Poznania.
                    • Gość: justi Re: RE.. IP: *.c198.msk.pl 09.07.09, 08:38
                      ja jeszcze mam pytanko jesli chodzi o wycieczki...czy jest blisko
                      jakieś miejscowe biuro podróży bo z biura pewno będzie zdzierstwo:)
                      i w jakiej cenie jest wynajem samochodu? z góry dzięki za odp.-
                      pozdrawiam
                      • mierniczek Re: RE.. 09.07.09, 09:09
                        Zaraz obok hotelu, przy najblizszym sklepiku jest "lokalne biuro wyciecczkowe".
                        Zreszta jak sie przejdziecie piechotka dalej to jest nastepne, wiec mozna
                        porownac ceny. Ludzie takze korzystali z uslug biura Leny (tu na forum jest
                        kontakt do niej). Poprostu pisali do niej SMS'a, ze sa w danym hotelu i ze beda
                        danym pokoju o konkretnej godzinie i wtedy Lena oddzwaniala do nich do hotelu do
                        pokoju i omawiali szczegoly.
                        Wynajac samochod tez mozna w kilku tych biurach (min. jedno zaraz obok hotelu),
                        ale nie mam pojecia ile to kosztuje, bo nie kozystalem z tej opcji.
                        • popo4683 Powiedz o restauracji A’la Carte 09.07.09, 10:34
                          Z tego, co wiem jest tam restauracja A’la Carte.Czy tak jak w innych hotelach przysługuje każdemu raz kolacja w tej restauracja A’la Carte gratis? A jesli nie,to co tam jest w tej restauracji A’la Carte i na jakich zasadach ona działa?
                        • Gość: Parva Re: RE.. IP: 195.182.52.* 09.07.09, 11:18
                          Faktycznie teraz dopiero doczekałam się konkretów, a nie jakichś
                          szczątkowych informacji. Napisz proszę jak przedstawia sie sprawa z
                          leżakami na basenie i plaży - czy faktycznie jest takie oblężenie że
                          ciężko leżak dostać?
                          • Gość: FAN Re: RE.. IP: *.kokarda.pl 09.07.09, 11:54
                            faktycznie jest pisane z "jajem" Witam, teraz wiem co i jak i jest odpisywane bardzo solidnie.z jakiego biura byłeś?czy byłeś na tej plaży co dowoża co godzine?ogólnie jak jest z komunikacją żeby dojechać do wiekszego miasto?pokoje sa duże, jak łazienka, czy ciepla woda jest non stop?czy nie ma problemów z zakwaterowaniem?
                            • mierniczek Re: RE.. 09.07.09, 14:49
                              Co sie tyczy tej restauracji A'la Carte to wybacz, ale nic nie moge napisac. Nie
                              bylem tam (a nawet nie wiedzialem ze cos takiego istanieje).
                              Nigdy nie chodzilem glodny, a nawet ... czasem mialem przesyt ;-), wiec nie
                              rozgladalem sie za innymi "jedzeniowymi" rozrywkami.

Jesli chodzi o lezaki na basenie to jest ich sporo, ale pewnie jak sami sie
                              domyslacie ludzie wieczorem rezerwuja sobie lezak kladac na nim recznik.
                              Ja osobiscie nie robilem takich numerow, bo z zona wolelismy rano isc nad morze
                              (tam zawsze byly puste lezaki). Oczywiscie w porze obiadowej przydalby sie wolny
                              lezak na basenie, a ze wiekszosc byla zajeta personalnie (lezacym cielskiem),
                              lub jakims recznikiem - coz, nie mam tyle tupetu by komus zrzucic recznik i
                              zajmowac miejsce (swoim cielaskiem). Troche to bylo wkurzajace ze przychodzi sie
                              z dzieckiem na basen i nie ma gdzie "usiasc", bo przez 2 czy 3 godziny na lezaku
                              wyleguje sie tylko czyjs recznik. No ale tak jest we wszystkich hotelach.

Na wczasach bylem z Alfa Starem. Jak mowilem rezydentke wdzialem kilka minut i
                              dopiero teraz dowiaduje sie od Ciebie ze podobno co godzine woza ludzi na inna
                              plaze. Nikt w hotelu mi ani moim znajomym nie zaoferowal wyjazdu na te inna
                              plaze. Nie wiem zatem czy to prawda czy nie. Jesli chodzi o komunikacje to
                              niedaleko hotelu sa przystanki autobusowe, ale nie mialem potrzeby jezdzic, wiec
                              tu takze nie pomoge.
                              Co zas sie tyczy pokoi to sa duze. My mielismy pokoj w glownym budynku. Pokoj
                              byl z dosc duzym tarasem i osobnym balkonem (oddzielne drzwi). W pokoju jest tez
                              telewizor LCD (nawet jest TV Polonia, wiec mozna sobie wiadomosci wieczorem
                              obejrzec w polskim jezyku). Poniewaz bylismy z dzieckiem, wiec mielismy dwa duze
                              dwuosobowe luzka. Lazienka jest wyposazona w zabudowana wanne (wiec mozna brac
                              ochladzajace prysznice lub polezec w goracej wodzie). Z ciepla woda nie bylo
                              problemu.
                              Z zakwaterowaniem nie mialem zadnych problemow. W ciagu 5 min od wejscia do
                              hotelu pojawil sie pan, ktory zlapal moje walizy i zapradzil do pokoju.
                              I tu troche wyszedlem wtedy na glupka. Od razu gdy wszedlem do pokoju wlaczylem
                              klime i ... nie dzialala. Zjechalem winda na portiernie i tlumacze ze mam
                              problem. Okazalo sie ze klima dziala tylko wtedy jak sie zamknie balkon :) W
                              sumie to oczywiste - otwarty baklon to wlatujace gorace powietrze.
                              pokoje sa zamykane na takie elektroniczne karty (nie ma kluczy), ktore sie wsowa
                              w takie przegrodki obok drzwi (jesli sie nie wsunie karty do przegrodki, zaraz
                              po wejsciu do pokoju to nie bedzie pradu - przynajmniej tak to zrozumialem z
                              lamanej angielszczyzny hotelowego boya - niegdy tego nie sprawdzilem, bo zawsze
                              wsowalem karte w te przegrodke). Sejf jest w pokoju, ale zeby z niego skorzystac
                              trzeba pobrac z portierni kod do niego (1 euro za 1 dzien). Ja nie mialem jakis
                              wielkich pieniedzy, wiec nie korzystalem z tej opcji (paszporty, aparat
                              fotograficzny, portfel z 300 euro, telefon
                              • Gość: Basia Do mierniczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 20:51
                                Mam małe pytanko czy jest w hotelu siłownia
                                • mierniczek Re: Do mierniczek 09.07.09, 21:21
                                  W hotelu jest:
                                  salka komputerowa - 1 euro za 15 min (jesli dobrze pamietam),
                                  salka w ktorej stoi - jeden stol bilardowy, jeden stol z Air Hockej i jakies
                                  automaty - wszystko na zetony (jeden zeton - 1 euro)
                                  sa tez 3 telewizory z Playstation2 (mozna wypozyczyc gry - ale nie wiem za ile euro)
                                  Jest tez salka ktora mozna nazwac silownia. Jest tam bierznia, jakis atlas (pare
                                  przyrzadow). Nie zaobserwowalem tam zadnej sztangi, laweczki i hantli, ale byc
                                  moze sa - nie przygladalem sie dokladnie.

W hotelu mozna tez zazyc tych tureckich relaksujacych kompieli i masarzy.

Jak tam trafic? Ano, trzeba zejsc schodami na dol (naprzeciwko wind)
                              • Gość: FAN Re: RE.. IP: *.kokarda.pl 10.07.09, 06:43
                                Jeszcze raz dzieki za odpowiedź, Jeśli chodzi o te dowozy na inna plaże to tak pisało w ofercie z Alfy ( też jadę z tego biura, ale dopioer w sierpniu)Czy plaża jest faktycznie taka jak jest opisywany?nie będzie nic robione z tego hotelu aby poprawić warunki na plaży? jest jakiś bar, snack bar nad morzem?a o której miałeś wylot i powrót, bo z tego co ja widzę to ja mam w nocy...jesli masz jakieś ciekawe fotki to mozesz wrzucić.
                        • Gość: gonia Re: RE.. IP: 92.55.234.* 10.07.09, 09:35
                          A kryty basen jest do dyspozycji, tak jak zapewniają w katalogu
                          Alfy? No i co z tym bezpłatnym transferem 3 razy w tygodniu do
                          Alanyi? Z góry dzięki za odpowiedź.
                          • Gość: Wczasowicz Re: RE.. IP: *.its.it 10.07.09, 10:16
                            a mam pytanie czy piwo o ktorym pisałeś jest z butelki czy raczej tylko lane(pewnie lane)czy czuć różnice w piwie tzn czy dolewają wody :P
                          • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.09, 21:45
                            basen kryty bedzie gotowy dopiero na zime.
                            • Gość: rafal Re: RE.. IP: *.chello.pl 16.07.09, 13:27
                              a twój mózg dads będzie czynny na przyszły rok może!!
                              • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.09, 10:40
                                dzieki rafal,ale po za polem miedza i bydlem nic w zyciu nie widziales wiec nie
                                dziwie sie twoim zachwytom,napisz jeszcze cos o plazy i czy hotel jest tak jak w
                                opisie z biura.
                                • Gość: rafal Re: RE.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:09
                                  hotel buraku jest taki jak w katalogu ,i nie bądz taki światowy ,bo jak
                                  wypowiadzasz,sie na temat hotelu w którym nie byłeś ,i go krytykujesz
                                  to jesteś snobem i tyle .Pozdrawiam
                                  • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 17:55
                                    widzisz nawet nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie jakie ci zadalem,tz.
                                    nie potrafisz albo nie chcesz bo wiesz dobrze ze tego basenu przed willami jak w
                                    katalogu nie ma,i po co tutaj klamac,a tak poza tym nigdy nie napisalem ze w tym
                                    hotelu nie bylem.Jezeli jestes osoba inteligentna to odpowiedz na te pytanie i
                                    nie wciskaj ciemnoty ludziom ze wszystko jest pieknie i slicznie jak w katalogu.
                                    • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 17:58
                                      Dla zaspokojenia waszej ciekawosci jade do Royal Dragon w Colakli.
                                      • Gość: do dads Re: RE.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 18:53
                                        ty masz nasrane,w tym hotelu 2 tygodnie kosztuje na 1 osobę 7.500zł,to
                                        ja płaciłem tyle za 2 dorosłe i 2 dzieci , to co ty porównjuesz,i tak
                                        przypuszczam że ściemniasz ,i w dupie byłes i gó... widziałeś
                                        .Pozdrawiam
                                        • Gość: dads Re: no tego co ma nasrane IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 19:03
                                          dokladnie to 3700 euro x 4,30 = 15910 zl,i sie nie madrzyj jak nie wiesz.Z biura
                                          BigXtra
                                          • Gość: do dads Re: no tego co ma nasrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:21
                                            to ja płaiłem połowe tempaku
                                          • Gość: do dads Re: no tego co ma nasrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:22
                                            dads zajebiste biuro
                                            • Gość: do fan Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:35
                                              daj e-mail
                                            • Gość: dads Re: no tego co ma nasrane IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 19:39
                                              a co do biura to bylem trzy razy i nie narzekam,nie jest to co prawda biuro
                                              Kopernik ale moze byc.
                                              • Gość: dads Re: no tego co ma nasrane IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 19:41
                                                i ja płaiłem normalnie nie polowe.Jak zaplacisz tak masz.
                                                • Gość: dads Re: IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 19:43
                                                  www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel-ch_ub-hid_197496.html
                                          • Gość: do fan Re: no tego co ma nasrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:22
                                            daj e-mail
                                            • Gość: dads Re: no tego co ma nasrane IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 19:36
                                              a po co ci moj email co ty pedal jestes?
                                    • Gość: do dupy Re: RE.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 18:39

bo jest tempak
                                    • Gość: do dads Re: RE.. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 20.07.09, 20:04
                                      no to kiedy byłeś w hotelu klub konakli?przecież to jest nowy hotel
                                      ściemniaczu!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 23:12
                                        Bylem na Pfingsferien od 25.05-06.06
                                      • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.09, 23:13
                                        ciekawe ze nowy jak w polskich biurach podrozy jest napisane ze rok budowy 2008.
                                        • Gość: rafal Re: RE.. IP: *.chello.pl 21.07.09, 15:11
                                          było napisane rok budowy 2008 a nie zakończeni budowy 2008
                                          • ravensburger Re: RE.. 21.07.09, 16:56
                                            "Nowoczesny obiekt wybudowany w 2008 roku, stylowa recepcja, restauracja główna,
                                            restauracja A’la Carte, 3 bary, sklepy, fryzjer, fotograf, lekarz, pralnia itd
                                            itd...." Dokladnie skopiowane i wklejone tutaj ze strony Alfa Star.
                                            • Gość: rafal Re: RE.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 19:30
                                              no i się zgadza
                                • Gość: rafal Re: RE.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:10
                                  a i podaj do jakiego ty jedziesz
                                  • Gość: rafal Re: RE.. IP: *.chello.pl 18.07.09, 14:34
                                    jeszcze jedno.Ciekawe czemu ty tylko sie negatywnie wypowiadasz na tym forum.
                                    • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.09, 21:06
                                      proste pytanie do rafala,czy przed willami jest basen tak jak w katalogu na
                                      zdjeciach?
                            • Gość: do dads Re: RE.. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.07.09, 11:08
                              słuchaj gościu jak Ci się nie podoba to czego jeszcze nie widziałeś
                              to Twoja sprawa,idż sobie na forum swojego hoteliczku,jak wogóle
                              gdzieś wyjeżdżasz i nie denerwuj nas wszystkich a znając życie to w
                              dupie byłeś i g.... widziałeś:)
                              • Gość: dads Re: RE.. IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.09, 21:03
                                no i czego sie kolega denerwuje,wolnosc slowa,nie chcesz pacanie nie czytaj,czy
                                ktos ci kaze? wmawianie komus ze cos co nie jest fajne jest to bzdura,a jak ktos
                                juz cos pisze to niech pisze wszystko a nie to co mu sie najbardziej podobalo.
                                • Gość: do dads Re: RE.. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 20.07.09, 09:12
                                  wiesz co idź sobie obrażać ludzi na swoje forum,jak taki kozak z
                                  Ciebie to napisz gdzie jedziesz,zobaczymy Twój wypasiony
                                  hoteliczek,a pacanem jest ten który sie wypowiada nic nie wiedząc i
                                  jak tam nie byłeś to nie pisz głupot,BO CI ŻAL PEWNIE DUPE ŚCISKA ŻE
                                  ZMIENIŁEŚ HOTEL,HAHA
                                  • Gość: rafal Re: RE.. do dads IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 15:14
                                    włsnie byłem juz w tym hotelu i jest super hotel,a ty sie buraku
                                    wypowiadasz jak nie byłeś,i podaj do jakiego ty jedziesz
                                    • Gość: FAN Club konakli IP: *.kokarda.pl 20.07.09, 16:46
                                      Rafał& mierniczek- panowie o czy sa jakies ograniczenia co do uzytkowania z basenu-(chodzi mi do ktorej można sie kąpać w basenie)jak macie jakies fotki to prześlijcie.ja juz sie nie moge doczekac wyjazdu:)
                                      • Gość: do fan Re: Club konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 18:55
                                        Nie ma ograniczeń,ale po kolacji nie widziałem żeby ktoś się
                                        kąpał.Pozdrawiam.A skąd jestes
                                        • Gość: FAN Re: Club konakli IP: 151.92.176.* 20.07.09, 19:40
                                          fan88@op.pl jak możesz to wyślij mi fotki z Hotelu. okolice Krakowa
                  • Gość: ania Re: RE.. IP: *.sukcesnet.pl 09.07.09, 16:15
                    dziekuje ci za informacje )): pozdrawiam
                    • popo4683 KAUCJA za ręczniki 10.07.09, 20:55
                      Ile trzeba dać kaucji w euro lub $ w hotelu za ręczniki plażowe na okres 2 tygodni?
                    • mierniczek Re: RE.. 14.07.09, 09:15

Powtorze jeszcze raz ;-) Nic o dowozach na inna plaze nie wiedzialem. Byc moze
                      bylem niedoinformowany, ale nikt mi nie zaproponowal takiej "uslugi".

Co do plazy - to ... radze chodzic na te dzika plaze.
                      Jak tam trafic? Ano po zejsciu schodkami na plaze skrecamy w lewo i idziemy
                      (kierujemy sie na taki klif skalny). Trzeba przejsc kawaleczek takimi stromymi
                      (dosc niebezpieczne) schodkami i jestesmy na miejscu.
                      Dlaczego warto tam isc? Ano tylko tam nie ma skal pod woda (dno). Wszedzie
                      indziej fala plus skalne dno moze nas troche poturbowac. Plaza jest tam taka
                      pseudo piaszczysta - ogolnie najlepszy kawalem plazy w tamtej okolicy ;)

Przy hotelowej plazy (tzn przy lezakach) jest snack bar. Za darmo mozna sie tam
                      napic piwa, sokow lub takiego kwasnego jogurtu. Lody jednak sa platne - 1 euro.

Wylot mialem tak ustawiony ze w hotelu pojawilem sie ok. godz 19.00, a
                      wyjezdzalem z tamtad (wsiadalem do autokaru) o 3.10 rano.

Kryty basen nie byl dostepny. Pewnie otwieraja go tylko w sezonie zimowym. Do
                      dyspozycji byl tylko i wylacznie odkryty basen.

Co do piwa - to leja tylko "z kija". Czy dolewaja wody? hehehe Powiem tak,
                      trzeba duzo wypic zeby zaszumialo w glowie (no chyba ze to takze kwestia pelnego
                      zoladka - w hotelu nie sposob byc glodnym)
                      • Gość: wolfpac Re: RE.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:49
                        czy w menu hotelowym sa kebaby? a jesli nie to w jakich cenach sa dostepne w
                        miescie?
                        • mierniczek Re: RE.. 15.07.09, 21:25
                          Hehehe pierwszy kebab bedzie serwowany zaraz po tym jak zabierze Was autobus z
                          lotniska - 3 dolary (2,5 euro)
                          Pozatym czesto jest na kolacje (w ciagu tygodnia byl 2 razy)
                          • Gość: FAN Re: RE.. IP: 151.92.176.* 15.07.09, 22:35
                            To cool :) czyli wychodzi chyba na to, że jednak dolce są bardziej opłacalne.a byłeś może na"bazarach"? targowałeś sie? jakie ceny np skór, złota itd,( nie na sprzedaż, ale dla siebie :P)masz jakies ciekawe fotki to możesz je wstawić.Piszesz naprawde wyczerpujące odpowiedzi.szacun
                            • mierniczek Re: RE.. 16.07.09, 12:53
                              Jesli chodzi o sklepiki (bazarki) i targowanie sie to czasem jest strasznie
                              smiesznie.
                              Przyklad:
                              Przechodzisz obok otwartego sklepu. Sprzedawca juz czeka w drzwiach i od razu
                              zaczyna do ciebie gadke w stylu "co ci trzeba?", "ze ma super ceny", "moj
                              przyjacielu dla ciebie specjalna znizka" i inne takie pierdoly ;-). Czasami to
                              trzeba przechodzic na druga strone - jak juz ma sie dosc tych zaczepek.
                              Targowac sie trzeba zawsze. Bez tego ani rusz. Jak sie pytasz sprzedawcy ile
                              dana rzecz kosztuje i sprzedawca pokazuje ci na kalkulatorze kwote, to trzeba od
                              razu to kasowac i wpisywac z usmiechem swoja :) Zawsze da sie sporo "uciac".

Niedaleko hotelu jest sklepik ze skorami oraz zlotem (przy samym hotelu jest
                              sklepik ze srebrem). Niestety nic z powyzszego mnie nie interesowalo, wiec tu
                              nie pomoge.

W samym hotelu w jeden wieczor zrobiono nawet pokaz mody. Chodzily modelki (i
                              modele) ubrane w skory, plaszcze i inne takie. Prowadzacy po niemiecku (i
                              rosyjsku) opisywal co akurat ma dana modelka na sobie.
                              Pewnie te rzeczy (bylo naprawde bardzo duzo stojakow z ubraniami) byly pozniej
                              do kupienia, ale pewnosci nie mam, bo to zaczelo sie ok 23.00 wieczorem, a bedac
                              z malym dzieckiem na wczasach - niestety trzeba sie wczesniej do pokoju "zwijac"
                            • Gość: rafal super hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:58
                              Witam.Właśnie wróciłem 15 lipca z club konakli ,zajebisty
                              hotel,potwierdzam słowa kolegi,o ceny trzeba sie targowac ostro,idzie
                              wywalczy 50 % np.cena koszulki jest 29 euro,to możesz ją kupic za 12
                              euro.Animacje w hotelu super.Pozdrowiena dla głównego animatora
                              Aykut,co za gośc,człowiek orkiestra-taki z czerwonymi włosami
                              hehe.Żarcie nie do przejedzenia ,codziennie coś nowego,pokoje czyste i fajnie urządzone.polecam hotel.Dadałem opinnie na
                              holdaycheck ale niewiem za ile dni sie ukaże

• Gość: rafal super hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 13:07
                                W konakli w centrum jest bazar najlepsze ceny,ale tylko w środy ,ceny
                                skór w sklepach -nie na pokazach-jak sie dobrze targujesz od 50 euro
                                dla pań a dla panów za fajaną skórę trzeba dac od 100 euro no i w
                                górę.na pokazach czy w sklepach ekskluzywnych mozesz kupic nawet za
                                parę tysięcy euro.pozdrawiam
                                • Gość: rafal super hotel IP: *.chello.pl 16.07.09, 13:20
                                  A co do krytego basenu ,jest czynny ,jak wychodzisz z darmowej łażni tureckiej
                                  lub z sauny suchej lub parowej też darmowej,możesz sie wykąpać w chłodnym krytym
                                  basenie.Obok saun Panie mogą skorztstać z płatnych super maszaży,,żona
                                  zachwycona,, 120 minut masazu z pilingami itp.cena całego spa 35 euro polecam
                                  • Gość: FAN Re: super hotel IP: *.its.it 22.07.09, 17:08
                                    Witam.mam p-ytanie czy pokoje są wszystkie takie same czy rozrozniamy na lepsze i gorsze? czy lepiej dac od razu po przylocie kilka ojro ?
                                    • Gość: xxx Re: super hotel IP: *.tczew.net.pl 22.07.09, 20:23
                                      Pokoje nie są jednakowe. Ale głównym kryterium w recepcji jest ilość
                                      osób, które ma w nim zamieszkać. My byliśmy w trzy osoby i na
                                      wielkość pokoju nie można narzekać.
                                      • Gość: FAN Re: super hotel IP: *.its.it 22.07.09, 20:42
                                        Ja też udaję sie w trzy osoby, wiec pewnie nie będę narzekać, aTy co możesz opisać o hotelu? jak Ci sie podobało.??
    • Gość: karolina Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 22.07.09, 23:07
      Wróciłam z club konakli dzisiaj nad ranem jestem zachwycona hotelem
      miła obsługa animacje super na wysokim poziomie pokoje duże w
      głównym budynku basen świetny fajnie podświetlany nocą jedzenie
      naprawde dobre jedyny minus to plaża która nie jest zbytnio fajna
      ale za to dzika plaża nadrabia wszystko. Zjeżdzalnie są. Polecam
      hotel
      • Gość: Aga Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 21:50
        Wróciłam z Club Konakli wczoraj nad ranem .Hotel super pokoje świetne. Ja dla
        rodziny czteroosobowej mieliśmy dwa podwójne łóżka plus jedno pojedyncze .Ktoś
        pytał o bezpłatny transfer do Alanii. Pytaliśmy i jest to nieaktualne . Animacje
        dla dzieci zaczynają się od godziny 21. Moja córka nie opuściła ani jednej
        ponieważ była nimi zachwycona . Taxi na bazar do Konakli kosztuje po utargowaniu
        5 euro , a na plaże Kleopatry do Alani 11 euro. Jedzenie bardzo dobre, więc
        można najeść się do syta .Większość czasu spędzaliśmy nad basenami bo były
        naprawdę superowe , z plaży hotelowej nie korzystaliśmy bo była skalista i nie
        przypadła nam do gustu .Ogólnie polecam ten hotel .
        • Gość: Marek Re: Hotel Club Konakli IP: *.its.it 24.07.09, 18:42
          A jak jest z lodówka z pokoju??uzupelniaja odpłatnie czy nie?sniadania od której obiad i kolacja?plaza jest do bani to słyszalem, czyli pozytywne opinie.
          • Gość: M Re: Hotel Club Konakli IP: *.bb.online.no 24.07.09, 19:16
            Lodówkę uzupełniają codziennie wodą, jednak jest pewien szczegół
            wart uwagi, po wyjściu z pokoju i zabraniu ze sobą karty/klucza
            zasilanie w pokoju jest wyłączane, a co za tym idzie lodówka
            przestaje działać (jak również klimatyzacja). Sniadania 07.30-10.00,
            lunch 12.30-14.00, kolacja 19.30-21.00, drugie sniadanie 10.00-
            11.00, cafe bar 14.00-16.00, zupa wieczorna 23.00-23.30
            pzdr
            • Gość: Marek Re: Hotel Club Konakli IP: *.its.it 24.07.09, 19:22
              Dzieki, a co to jest za zupa wieczorna?trzeba dac jakaś kase do paszportu, dlatych co robia drinki tez?czy raczej to nic nie da?
              • Gość: M Re: Hotel Club Konakli IP: *.bb.online.no 24.07.09, 19:33
                Szczerze mowiąc nie miałem okazji sprawdzić tematu zupy ponieważ
                akurat w tych godzinach prawie zawsze byłem poza hotelem. Co do
                drinków to nie trzeba nic płacić, jednak nie są one żadną rewelacją,
                cola, pepsi, fanta itd. zmieszane z miejscową wódką, ginem lub
                whisky. Polecam vodka lemon - da się przełknąć i ma w miarę
                dużego "kopa". 2 razy w tygodniu, barman dodatkowo serwuje nazwijmy
                to "lepsze" drinki w postaci "blue lagoon", "mojito" itd. ale
                zawartość alkoholu raczej znikoma (trochę to zabrzmiało jak opinia
                alkoholika :) ) Raz w tygodniu była dyskoteka na plaży, jednak
                drinki były dodatkowo płatne 1 EUR za sztukę, co spowodowało, że
                ludzie bardzo szybko wrócili do hotelu
                • Gość: Marek Re: Hotel Club Konakli IP: *.its.it 24.07.09, 19:44
                  Ja tez nie jestem alkoholikiem, ale...mocniejsze tez sie przyda cos do wypicia. możesz jeszcze napisać jakieś uwagi, podpowiedzi itd?ja sie wybieram na poczatku sierpnia, wiec sie nie mogę doczekać:))
                • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 20:13
                  co do drinków to po paru dniach po poznaniu barmanów powiesz dabel i
                  dostaniesz podwujne whisky czy co bedziesz chciał.Pozdrawiam da sie
                  upic
    • Gość: FAN Re: Hotel Club Konakli IP: *.its.it 25.07.09, 19:55
      A mam pytanie czy goscie z biura alfa star są zameldowani w hotelu glownym czy
      w tych domkach?powtarzają sie dania bardzo czesto??co radzicie zeby
      pozwiedzać?czy ktoś korzystał z biura LENA?był kots w laźni tureckiej?
      • Gość: M Re: Hotel Club Konakli IP: *.bb.online.no 25.07.09, 21:38
        Odnośnie wycieczek fakultatywnych to polecam biuro zaraz przy
        hotelu, prowadzsi je sympatyczny Turek o imieniu Mathias. Ja
        wykupiłem u niego m.in. rafting - 25 EUR, nurkowanie 35 EUR, łaźnię
        turecką HAMAM - 15 EUR, quady - 25 EUR, skuter 10 EUR. Ceny
        oczywiście w pakiecie. Szczególnie polecam łaźnię turecką (ta w
        hotelu oczywiście jest droższa i mniej atrakcyjna, cena po
        negocjacjach 35 EUR i tylko 4 zabiegi), w cenie sauna fińska,
        jacuzzi, sauna turecka, kąpiel w błocie, peeling, masaż w pianie,
        masaż olejkiem, wszystko oczywiscie w typowej tureckiej atmosferze,
        bez blichtru i proniemieckiego zachowania. Godny polecenia jest też
        rafting, moc atrakcji, adrenaliny (chętni niech trzymają sie mocno
        bocznych sznurków, bo łatwo można wypaść, a woda zimna i nurt
        niebezpieczny). pzdr
        • Gość: FAN Re: Hotel Club Konakli IP: *.its.it 25.07.09, 21:45
          Dzieki za podpowiedz, do laźni tureckie musze sie wybrać zaraz po przybyciu, bo
          podobno lepiej widac opalenizne:) interesuje mnie jeszcze nurkowanie i raftinh,
          a jest może w poblizu delfinarium? bo dzieci z checia oglądną
          • Gość: M Re: Hotel Club Konakli IP: *.bb.online.no 26.07.09, 19:35
            Tak masz racje na laznie turecka lepiej wybrac sie zaraz po
            przyjezdzie. Co do delfinarium to nie wiem, bo nie bylem, ale
            slyszalem, ze podobno jest super.
            • Gość: e Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 21:39
              moi znajomi byli i nic specjalnego szkoda kasy na 6 delfinow pokaz 45
              min. mamy porownanie z hiszpanią.
            • Gość: e Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 21:42
              łażnia turecka ok polecam piling i masaże 120 min 35 euro super!!
      • Gość: M Re: Hotel Club Konakli IP: *.bb.online.no 25.07.09, 21:44
        Co do zameldowania to część gości jest w domkach, a cześć w budynku
        głównym. Razem z żoną mieszkaliśmy w domkach i było bardzo fajnie
        (warunki takie same jak w głównym budynku, a więcej spokoju i chyba
        ładniejsze widoki z balkonu). Jeżeli chodzi o potrawy to jest ich
        taki wybór (samych ciast przy każdym posiłku było ok. 20), że nawet
        gdyby się powtarzały to potrzeba ok. 2 tygodniu, żeby je posmakować.
        • Gość: ania do M... IP: *.sukcesnet.pl 26.07.09, 15:51
          mam pytanie powiedz mi jaka tam jest temperatura czy jest cieplo
          bardzo czy tak sobie ?bo ja tam sie wybieram 29 lipca i powiem ze
          jestem ciekawa ... a fajnie ze ktos wkoncu pisze cos madrego na
          temat hotelu .. bo jak narazie same bzdury .. a czy jeszcze mozesz
          mi powiedziec czy oplaca sie brac dolary ? z gory dzieki pozdrawiam
          • Gość: M Re: do M... IP: *.bb.online.no 26.07.09, 19:33
            Temperatura oscyluje w granicach 40 stopni w dzien,okolo 30 w nocy,
            a wiec bardzo goraco, na bose nogi bez butow , klapek itd. po prostu
            nie mozna isc (ja bylem w polowie lipca). Gdyby nie hotelowa
            klimatyzacja ciezko bloby wytrzymac. Co do waluty, to nie ma
            roznicy, czy wezmiesz dolary, czy euro. Raczej nie polecam
            zabierania lirow tureckich, poniewaz kurs zmienia sie z dnia na
            dzien, lepiej placic w euro lub dolarach, albo wymieniac male kwoty
            np. 100 EUR na liry.
            • Gość: ania Re: do M... IP: *.sukcesnet.pl 27.07.09, 12:37
              SERDECZNIE DZIEKUJE ZA INFORMACJE ... POZDRAWIAM
          • Gość: M Re: do M... IP: *.afgruppen.no 27.07.09, 09:05
            Zapomnialem napisac cos o nurkowaniu. Jest to ok. 6cio godzinna
            wycieczka lodzia. W programie sa 2 polgodzinne nurkowania. Pierwsze
            testowe na glebokosci 6-8 metrow (super czysta woda, zapewnia
            niesamowite wrazenia, kolorowe rybki, ktore plywaja wokol i jedza
            chleb z reki to dodatkowa atrakcja. Za dodatkowa oplata 20 EUR mozna
            kupic zdjecia i film). Drugie nurkowanie to glebokosc ok. 20 metrow.
            Na poczatku trzeba skoordynowac oddychanie ustami, utrzymanie
            rownowagi pod woda i wdmuchiwanie powietrza do uszu w celu
            wyrownania cisnien, ale bez paniki, nawet kilkuletnie dzieci dadza
            sobie z tym rade. Polecam
            • Gość: FAN Re: do M... IP: *.its.it 27.07.09, 10:07
              A mam pytanie czy dzwonił ktoś do POLSKI?? jeśli tak to czy lepiej oplaca zabrac
              sie komorke, kupic starter czy kupic karte zdrapke i dzwonic z pokoju?
              • Gość: Andzia LOT 12 sierpnia IP: *.ib.pwr.wroc.pl 27.07.09, 10:44
                Witam Serdecznie. Lecę 12 sierpnia z Wrocławia z mężem i 12 sto
                letnim synem. Czy ktoś też wtedy leci? pzd
                • Gość: Dan Re: LOT 12 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 05:37
                  My lecimy 12 w nocy z Katowic, z dwojka blondaskow synek 2,5 i corka 5,5. Do zobaczenia na miejscu! Z opinii przedstawionych (za ktore bardzo dziekuje) wychodzi, ze powinno byc fajnie. Oby:)
              • Gość: mariola Re: do M... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 22:11
                Najlepiej kupić kartę i dzwonić z automatu telefonicznego na ulicy.
                Karty są na 50 i na 100 impulsów. Miałam taką na 50 Kosztowała 4
                euro,dzwoniłam do Polski 4 razy po ok. 15 min. i jeszcze się nie
                skończyła,a po 20 jest jeszcze taniej. Automaty tel. są wszędzie.
                Karty kupuje się prawie w każdym sklepie spoż.
                Lepiej mieć euro. Ja miałam dolary i był z nimi problem. Ceny są w
                euro nawet opisane na niektórych towarach. Przeliczają kiepskim
                kursem nawet na bezcłówce 1,51 dol. za 1 euro . było to na pocz.
                sierpnia.
                • ravensburger Re: do M... 16.08.09, 11:10
                  w hotelu nie bylem ale na plazy jak kogos interesuje moge przeslac zdjecia,z
                  plazy za skalami tez.Z rozmowy z osobami ktore tam sa na urlopie wiem ze hotel
                  jest nowy i ladny tylko ze z villi przenosili do glownego budynku bo byly mrowki.
            • Gość: sandra Re: do M... IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 27.07.09, 14:41
              napisz jeszcze prosze,czy w pokojach są czajniki bezprzewodowe?
              z góry dzieki i pzdr
              • Gość: M Re: do M... IP: *.bb.online.no 27.07.09, 23:23
                Niestety czajnikow brak
                pzdr
                • Gość: OLCIA Re: do M... IP: 80.50.236.* 05.09.09, 17:41
                  WITAM
                  MAM ZAPYTANIE CZY ŻELAZKA SA TAM DOSTEPNE??? CZY TRZEBA ZE SOBA
                  WZIAŚĆ BO Z TEGO CO WIEM TO CZAJNIKÓW NIE MA W POKOJACH???? I
                  JESZCZE JEDNO MY WYMIENIAMY SOBIE EURO A CZY TAM TO EURO WYMIENIAC
                  NA ICH WALUTE CZY PŁACICI NORMALNIE W EURO
                  • Gość: traveler Re: do M... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 20:02
                    żelazek i czajników nie ma
                    płaci się w euro lub tureckich lirach jak kto woli
                    przeciętnie 1 euro to 2,11 / 2,18 lira więc opłaca się płacić w ichniejszej
                    walucie. Nie wymieniać na lotnisku - kurs jest niekorzystny
                    • Gość: olcia Re: do M... IP: 80.48.145.* 14.09.09, 07:57
                      mam jeszcze pytanko podobno w dolarach sie opłaca płacic i czy sa
                      suszarki w łazienkach bo z tym zelazkiem to lipa bo powinno byc
                      chociaz w recepcji zeby wypozyczyc
                  • Gość: justi Re: do M... IP: 83.238.19.* 07.09.09, 08:44
                    witam kiedy pani wylatuje? my z mężem lecimy 16 z katowic-pozdrawiam
                    • Gość: Lena Wycieczki Fakultatywne IP: 78.162.17.* 07.09.09, 12:04
                      Witam serdecznie!
                      Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka
                      www.lena-kemal.page.tl
                      A jak juz bedziecie na miejscu, to
                      ZAPRASZAM na pyszna herbatke jablkowa!
                      Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!

• Gość: olcia Re: do M... IP: 80.48.145.* 13.09.09, 10:19
                      Witam
                      Ja lece z mężem też 16 wrzesnia z Łodzi....tylko przeraziły mnie
                      informacjie odnosnie tornada w Alany
    • Gość: d. Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 08:05
      jedzie ktoś 23 września?
      • Gość: tomek Re: Hotel Club Konakli IP: *.sskl.3s.pl 10.09.09, 15:14
        Właśnie wróciliśmy i polecamy to miejsce w ciemno!
        Obsługa hotelowa stawała na głowie żeby wszystkich zadowolić,jedzenie
        rewelacyjne i ilości nie do przejedzenia,bar otwarty był nie do 23 tylko do
        północy,a czasem nawet do 1,można by dużo pisać ale lepiej tam po prosty pojechać:)
        Co do plaży to hotelowa jest kamienisto żwirowa,ale wystarczy przejść 400 metrów
        w lewo i znajdziemy się w przepięknym dzikim miejscu wśród wysokich klifów na
        dzikiej żwirowo piaszczystej plaży.
        • Gość: justi Re: Hotel Club Konakli IP: 83.238.19.* 11.09.09, 17:16
          Witam
          czy moze mi Pan napisać jaka pogoda jest w Konakli?? bo slyszalam ze deszczowa co mnie bardzo martwi:( pozdrawiam
          • Gość: r4z0r Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 11:34
            Witam, wróciłem wczoraj. Hotel bardzo ładny, kelnerzy uśmiechnięci i żartujący.
            Na prawdę nie ma co zarzucić. Jedynym minusem może być plaża która jest
            kamienista. Jedyne zejście do wody z pomostu. Chyba że ktoś pokwapi się na dziką
            plaże która jest na lewo kilkaset metrów. No chyba że ktoś lubi baseny to nie
            zrobi mu to różnicy. Co do wycieczek polecam szukać po biurach a nie z hotelu,
            są o wiele tańsze.
    • Gość: seba Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:56
      Bylismy tam w lipcu 2009. Hotel zajebisty. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Plaza fatalna oddalona od hotelu o jakies 5minut spacerkiem. wejscie do wody mozliwe chyba tylko z pomostu. Hotel raczej dla rodzin z malymi dziecmi. Duzo animacji dla maluchow. Super centrum spa na pietrze -1 hotelu
      • Gość: Olcia Re: Hotel Club Konakli IP: 80.48.145.* 04.10.09, 12:37
        Witam my z mężem też jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu naprawde
        sliczny typowo Turecki wystrój, jedzenia to byo tyle ze nie dalo sie
        przejeść napojów, drinków, piwa do bólu.Fakt plaża nie była zła ale
        bywałam na lepszych ale do dzikiej plaży która jest blisko hotelu
        jest ślicznie skały, woda i plaża od ręki z zejsciem do morza i w
        miare piaszczysta.Ps minus hotelu to tylko taki ze żelazko bylo za
        dodatkowa opłata gdzie to było dziwne dla mnie bo jak na jego
        standard to powinno być w recepcji do wzięcia bez zadnych
        opłat.Ogólnie \turcja jest droga wieć nie ma co sie nastawiać na to
        ze człowiek sie obkupi za bardzo niskie ceny owszem tanio jest ale w
        części europejskiej a nie w azjatyckiej.I brakowalo mi w hotelu