Gość: oowad IP: *.chello.pl 13.12.08, 19:48 Jesli ktos mógłby cos nam podpowiedziec na temat miejsca i hotelu bedziemy wdzieczni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Orient Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 21:17 Ja zawsze oglądam hotele na stronie Holidaycheck mi to pomaga w podjęciu decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oowad Re: Orient Palace IP: *.chello.pl 13.12.08, 22:20 Wiuem kasia ze to pomaga (sam czesto korzystam),ale moze ktos byl niedawno i ma cos ciekawego do dodania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Orient Palace IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.08, 08:26 sezon urlopowy w Turcji (WYLOTY Z Polski) zakończył sie w pażdzierniku, na nowe wieści trzeba poczekać do maja,zresztą co może się zmienić przez miesiąc , dwa. Hotel jest żle połozony (/wg mnie) daleko do plaży,w hotelach tej kategorii plaza powinna być przy hotelu, ale jaka cena taki standard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oowad Re: Orient Palace IP: *.chello.pl 14.12.08, 11:08 Dziekuje za zainteresowanie:-),tylko czy daleko od plazy= gorszy standart hotelu?.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Orient Palace IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.08, 12:05 daleko do plaży to mankament hotelu,zresztą Orient Palace jest hotelem z 5*z z nizszej półki cenowej właśnie za nienajlepsze położenie (oczywiście w/g mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oowad Re: Orient Palace IP: *.chello.pl 14.12.08, 20:06 Masz racje cena jak na 5* jest (dla nas)do przyjecia,a plaza hmmm ,dla jednych mankament dla innych plus.My jestesmy gdzies po srodku:-)Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KPP Re: Orient Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 11:28 W jakim biurze jest oferta na ten Hotelik??:) Odpowiedz Link Zgłoś