Dodaj do ulubionych

Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Planet....

28.01.09, 17:00
Witam,
Przeczytałam, że była Pani w hotelu Joy Pegasos Planet w Incekum.
Wybieramy się tam w 2 rodziny z dziećmi w sierpniu z Itaką. Czy Pani
też była z tym biurem podróży? Jeżeli tak to czy wszystko było w
porządku? Powiedziano nam, że od tego roku nie kwaterują w ogóle w
cześci Club, tylko w Resort. Czy przelot i transfer z lotniska odbył
się sprawnie i bez problemów? Proszę o odpowiedź, jedziemy z 4
dzieci w tym 2-letnie maluchy.
Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 28.01.09, 22:41
      Byliśmy z Itaką. czy wszystko było w porządku? Jeżeli nie kwaterują w części
      Club to będzie w porządku.
      Przelot był punktualny, obsługa w samolocie miła, transfer bez problemów, tylko
      dość długi, z postojem (przy sklepikach), powiedzieli nam, że przy 3 godzinnym
      transferze kierowca musi mieć postój. Mieliśmy problem z zakwaterowaniem,
      chcieli nas "wsadzić" do Club ale po stanowczej odmowie dostaliśmy pokój w
      części Resort. No i rezydentka - koszmar, przy problemie z kwaterowaniem nie
      zrobiła nic i w ogóle to ona była tylko od sprzedaży wycieczek. Ale tak naprawdę
      z jej usług nie musi się korzystać więc generalnie rezydentów można nie oglądać.
      Chyba, że chce się kupić wycieczki (chociaż na przeciwko hotelu są chyba 2 biura
      turecki, które taniej maja takie same wycieczki).
      A hotel jest super, dla małych dzieci są brodziki, małe zjeżdżalnie, dużo cienia
      przy basenach, w hotelu jest lekarz i sklepiki z pampersami i różnymi słoikami
      itp. W restauracji jest duży wybór jedzenia, każdy znajdzie coś dla siebie,
      mikrofala. Do pokoju codziennie dostaje się wodę mineralną niegazowaną. Plaża
      jest duża, piaszczysta, nie ma kamieni, zejście do morza łagodne, tak, że super
      dla dzieci.
      W razie innych pytań służę pomocą :)
      • sim14 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 28.01.09, 23:10
        Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź, powiedziano nam w Itace, ze
        od tego sezonu nie kwaterują już w ogóle ich klientów w części Club
        tylko w Resort i że rezydentów też mają już tylko swoich a nie
        wynajmowanych, no ale w sumie pamiętam z poprzedniego wyjazdu, że
        rezydent nie był mi do szczęścia potrzebny.
        Mam jeszcze kilka pytań:
        1/ Mamy w cenie wycieczkę Antyczne Side i rejs po rzece Manavgat -
        szczerze mówiąc nie chcemy z nich korzystać ze względu na młodsze
        dzieci, w biurze nie możemy ich na nic zamienić, więc może na
        miejscu? Jak to z tym jest? A może warto się wybrać?
        2/ Które pokoje w Resorcie są najfajniejsze? Jakieś namiary?
        3/ Czy lepiej wziąć dolary czy euro? Ile tak średnio na 2 tygodnie?
        4/ Czy można w restauracji sporządzić dzieciom swoją kaszkę?
        5/ Czy jest problem z leżakami na plaży, czy trzeba rano zajmować?
        6/ Ten transfer trochę nas przeraża, no ale cos za coś. Czy przy
        wykwaterowaniu można do końca siedzieć w pokoju i spokojnie czekac
        na autobus?
        Jeżeli ma Pani jeszcze jakieś cenne rady związane z pobytem w Joy
        Pegasos to chętnie wysłucham.
        Serdecznie pozdrawiam
        Agnieszka
        • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 28.01.09, 23:41
          1. My tez mieliśmy wycieczkę po rzece Manavagat (zamieniłam ja w Polsce z
          raftingu bo dzieci wydały mi się za małe) ale w końcu nie skorzystaliśmy bo na
          forum nam odradzali. Co do antycznego Side to nie wiem jak wygląda wycieczka,
          ale samo Side, ruiny są zachwycające (byliśmy 2 lata temu w Side ale
          zwiedzaliśmy na własna rękę).
          Na miejscu nie można zamienić na inna wycieczkę dlatego zrobiliśmy to w Polsce
          zaraz po zakupie wczasów.
          2. My mieliśmy pokój od strony ulicy ale za to duży (nie rodzinny), no i od
          strony ulicy było chłodniej ale nie było widoku na morze. Cos za coś :). z tego
          co pamiętam tych większych jest kilka. ze względu na mini aquapark to chyba
          lepiej wybrać pokój w skrzydle bliżej basenów, ale nie wiem czy będzie można
          tak sobie wybrać.
          3. My mieliśmy i dolary (bo zostały nam z poprzedniego wyjazdu, ale
          wykorzystaliśmy je głównie na napiwki) i euro. Chyba wszystko jedno... nie wiem
          jak teraz wychodzą przeliczniki ale wszystkie ceny były w Euro.
          4. Można. jest wrzątek, mleko zimne i gorące (UHT). My robilismy tez w pokoju z
          wody mineralnej (kaszki lepiej wziąć ze sobą bo nie wiem jakie tam mają)
          5. My rano chodziliśmy na basen a po drzemce dziecka na plaże. Po południu nigdy
          nie było problemu z leżakami na plaży (czasem były zajęte domki z trawy). na
          basenie od rana zajęte były miejsca przy zamku Kapitan Nemo (ten mini aquapark)
          ale w innych miejscach praktycznie zawsze można było znaleźć jakiś leżak.
          6. My wylatywaliśmy przed skończeniem doby hotelowej więc nie wiem jak wygląda
          gdy wylot jest później.

Z wycieczek to byliśmy w delfinarium, jest niedaleko ale nasz 2,5 letni syn
          umęczył się. Starszym się podobało.
          Nie wiem co jeszcze...
          Obsługa mówi po angielsku, lekarz też, codziennie mini disco dla dzieci a dla
          dorosłych rożne animacje, fajny był wodny aerobik i podobno rozciąganie ale ja
          nie korzystałam tylko koleżanka.
          Na przeciwko hotelu są sklepiki a z 15 minut spacerem można dojść do Avsallar,
          tam tez mnóstwo sklepików itp.
        • Gość: Karola Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.icpnet.pl 29.01.09, 12:10
          Witam!Hotel jest super.Pokój trzeba opuscić do godz 12 walizki zostawia się w recepcji.
      • kubisia69 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 21.04.09, 08:58
        Lola,
        mam pytanie, czy jest jakaś znacząca różnica pomiędzy Royal i
        Resort, jeżeli chodzi o jakość warunków.
        Czy restauracje główne znajdują się w obu hotelach czy w jednym z
        nich.
        Uprzejmie proszę o informację,
        pozdrawiam
        • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 21.04.09, 11:07
          każdy "budynek" ma swoja restaurację, swoje bary, w każdym sa sklepy, fryzjer,
          SPA, lekarz. itp. W Royalu jest dodatkowo salon gier.
          Wspólne są sceny, występy itp.
          ja nie byłam w pokoju w Royal, czytałam na forum, ze tam lepsze pokoje (hol wg
          mnie ładniejszy w Royal) tylko jak się ma pokój z widokiem na morze to pod oknem
          sa baseny i otwarty bar (niektórym hałas przeszkadzał...) ale z drugiej strony
          pod resortem sa restauracje (tyle, że czynne do 22...)
          No i z Royalu trochę dalej do miasteczka gdyby ktoś chciał sie przespacerować na
          zakupy.
          • kubisia69 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 21.04.09, 12:34
            Dzięki wielkie.
            Rozumiem,że można korzystać zarówno z restauracji Royal i Resort.
            Czy usytuowanie w ramach resortu nie ma różnicy, który hotel?
            Np, że z dziećmi lepiej jest w Resort, bo bliżej do fajniejszych
            basenów itp.
            Czy te hotele są w bardzo dużej odległości od siebie?
            • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 21.04.09, 13:18
              basen z małym brodzikiem zupełnie przekrytym i zamek kapitana Nemo z mnóstwem zjeżdżalni jest bliżej Royala.
              Tu sa zdjęcia, mozesz sobie obejrzeć:
              fotoforum.gazeta.pl/a/32157,0.html
              ten plan ktos wkleił w innym watku:
              www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aee1125816810f24
              i tak: najbardziej po lewej stronie jest Royal, na środku resort,a po prawej stronie Club (NIE!!!!).
              My najczęściej bylismy w zamku ze zjeżdżalniami i na basenie przy Royalu bo tez ma fajne zjeżdżalnie, a na plaży to przy pomoscie.
              Gimnastyka wodna odbywała się w basenie przy resorcie i była bardzo fajna, równiez inne cwiczenia raczej w tamtej okolicy.
              • kubisia69 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 21.04.09, 15:17
                Lola,
                dzięki Ci wielkie za czas jaki poświęciłaś mi na odpowiedzi.
                Dużo mi pomogłaś,
                Pozdrawiam, życząc udanych wakacji
      • 1talea Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 17.05.09, 15:26
        Loola a ja mam do Ciebie takie pytanko. Rok temu byliśmy w tym samym
        czasie w JPP. Pytam z czystej ciekawości . Gdzie się wybieracie w
        tym roku? Ja postawiłam na Kretę. W sumie w Turcji byłam dwa lata
        pod rząd- wcześniej w Side w hotelu Cesars Resort .
    • Gość: Bolek Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: 212.76.37.* 29.01.09, 00:14
      Mam pytanie a kiedy lecicie do Joy Pegasos ? Ja również z rodzina
      lece 21 sierpnia na 2 tygodnie.
      • sim14 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 29.01.09, 06:04
        Lecimy 12 sierpnia z Katowic. Mam jeszcze jedno pytanko: czy jest
        sens brać rzeczy z krótkim rękawem, rybaczki czy tylko na
        ramiączkach i krótkie gatki? Czy w samolocie jest chłodno? Jak
        dzieciaki znosiły wysokie temperatury?
        Loola_kr jesteś wspaniała!, bardzo ale to bardzo dziękuję Ci za
        odpowiedź i rady, mam nadzieję, że urlop nam się uda, nie jesteśmy z
        tych co to grymaszą na każdym kroku, najważniejsze dla nas jest
        zadowolenie dzieci.
        Pozdrawiam
        • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 29.01.09, 09:22
          My mieliśmy ranno-nocne wyloty to miałam nawet lekkie rzeczy z długim rękawem i
          skarpety dla dzieci. W samolocie było raczej chłodno ale od razu skręciliśmy
          klimatyzację.
          Ale to tylko na podróż, na miejscu się nie przydały.
          A tak ogólnie to raczej na wszystko ramiączkach ale na kolacje nikt nie chodził
          w krótkich spodenkach (może rybaczki jednak się przydadzą).
          dzieci znosiły upał rewelacyjnie, lepiej niż dorośli (byliśmy ze znajomymi była
          trójka ośmiolatków, jeden 5-latek i jeden 2,5-latek). Świetnie się bawiły na
          zjeżdżalniach, do tego 2 razy dziennie darmowe lody, mój mały to w ogóle nie
          chciał wracać w południe do pokoju na drzemkę tylko cały czas się w wodzie
          moczyć albo w piachu bawić.
          na pewno będzie super, my byliśmy bardzo zadowoleni.
          Weźcie na wszelki wypadek jakieś lekarstwa, filtry wiadomo i nakrycia głowy. My
          dodatkowo codziennie braliśmy Trilac (czy jakiś inny probiotyk, nie pamiętam
          który), tak na wszelki wypadek :)
          Aha, nie było mięty jakby co (jeżeli używacie) ale innych rodzajów herbat
          mnóstwo. I zęby myliśmy wodą mineralna, tez na wszelki wypadek.
          • Gość: Karola Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.icpnet.pl 29.01.09, 12:19
            Byliśmy z itaką odrazu zakwaterowali nas w hotelu royal tam są pokoje rodzinne.
    • sim14 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 29.01.09, 21:46
      Czy byliście z Itaką? Mieliście jakieś dopłaty? Jeżeli tak, to
      jakiego rzędu na osobę?
      • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 29.01.09, 22:12
        Byliśmy z Itaka, wykupiliśmy wczasy w grudniu, więc mieliśmy niezmienność ceny.
        Nic nie dopłacaliśmy.
        zmieniły się godziny wylotu jakiś tydzień czy dwa przed wczasami (o 2 godziny
        wcześniej).
        • Gość: Bolek Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: 212.76.37.* 29.01.09, 23:06
          Lola, czy można w Incekum wynająć samochód ? Czy to się opłaca ?
          Chciałbym troche zwiedzic a ze mam dwoje dzieci nie nastawiam sie na
          wycieczki zorganizowane.
          • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 30.01.09, 08:46
            tego nie wiem, nie zwiedzaliśmy za dużo... po wycieczce do delfinarium gdzie
            młodszy syn się strasznie umęczył odpuściliśmy. Pojechaliśmy taksówka do Alanyi
            i tyle.
            Ale były wątki o wypożyczaniu samochodów, może tam coś będzie.
            • Gość: sharan12 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:24
              Skoro transfer z lotniska trwa az 3 h,to dlaczego w Itace mówią że
              1,5k ? :(
              • loola_kr hmmm 21.04.09, 20:20
                hotel jest w odległości 95 km to raczej nie ma szansy dojechać w 1,5 godziny...
                może byłoby i krócej ale jest postój po 2 godzinach obowiązkowy ( a może po 1...
                nie pamietam...).
                • wika1 Re: Do loola_kr 21.04.09, 21:02
                  A można wiedzieć w jakim terminie Wy byliście?
                  • loola_kr Re: Do loola_kr 22.04.09, 00:10
                    ostatnie dwa tygodnie sierpnia. Wróciliśmy parę dni przed rozpoczęciem roku
                    szkolnego.
                    • kubisia69 Re: Do loola_kr 25.04.09, 08:52
                      Cześć,
                      Lola, mam jeszcze pytanie co do klimatyzacji, słyszałam, że są z nią
                      kłopoty. Czy jest ok?,
                      pozdrawiam
                      • Gość: Bolek70 Re: Do loola_kr IP: 212.76.37.* 25.04.09, 13:54
                        Witam,
                        Ja lece do Joy Planet incekum w ostatnim tygodniu sierpnia na dwa
                        tygodnie.
                        Przejrzalem rozne oferty - tutaj podoba mi sie ilosc atrakcji dla
                        dzieci a poniewaz mam 3 latka - nie nastawiam sie na zwiedzanie.
                        Pozdr,
                      • loola_kr Re: Do loola_kr 27.04.09, 10:03
                        U nas działa bez zarzutu, w ogóle mieliśmy chłodny ten pokój. U znajomych się
                        popsuła, zgłaszali, naprawiali ale nie do końca byli zadowoleni z tej klimy. U
                        innych znajomych tez działała dobrze.
    • Gość: JJ Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.streamcn.pl 27.04.09, 10:16
      Z klimatyzacją to nie to ze się psuje lub działa prawidłowo.
      Kiedy byłam w Joy Pegasos World to nie pszyszło mi do głowy ze w
      sezonie przy tem . w lipcu 55 w słoncu klimatyzacja sterowana
      centralnie i działa do 18 godz na dobę . Wyłączaja o 5 rano i do 14
      nie działa zupełnie . W pokoju momentalnie piekarnik. Jesli to Ci
      nie przeszkadza to nie ma sprawy . Poza tym w JPW w restauracji tez
      nie było klimatyzacji . cała sieć Joy tak działa / nie wiem tylko
      jak z restauracjami/.
      • Gość: JJ Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.streamcn.pl 27.04.09, 10:28
        Teraz zauważyłam bład ort przepraszam bo nie przeczytałam przed
        wysłaniem
      • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 27.04.09, 11:13
        W Incekum w restauracji klimatyzacja działała, dlatego częściej tam jedliśmy niż
        na tarasie. W pokojach podobno była sterowana automatycznie ale szczerze mówiąc
        tego nie zauważyliśmy bo jak wracaliśmy z plaży to było chłodno (może to kwestia
        strony świata a i czasem sprzątaczka wkładała kartę i pokój się chłodził - ale
        może to tylko nadmuch był...)
        • Gość: sharan12 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 12:10
          Witam ,czy w okolicy hotelu joy pegasos incekum beach mozna kupic
          jakąś firmowa odzież jeansową i skorzaną.Jezeli nie to gdzie
          najlepiej kupować?
          • maya151 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 27.04.09, 20:31
            Czy ktoś może wie ile kosztuje sejf w JPP oraz o ręczniki kąpielowe o co
            chodzi,że są na kartę?
            • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 27.04.09, 20:55
              Przy meldowaniu dostaje sie kartę, która wymienia się w punktach przy basenie i
              plaży na ręcznik. Wieczorem oddaje się ręcznik i dostaje kartę. Albo oddaje rano
              i wymienia na nowy. Dotyczy to ręczników plażowych.
              Niestety nie pamiętam ile kosztował sejf bo mieliśmy walizkę z szyfrem i nie
              korzystaliśmy.
          • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 27.04.09, 20:57
            Firmowego nic w okolicy nie ma. same firmówki podrobione :)
            A sklep ze skórą jest w hotelu, w obu częściach ale to miejscowe wyroby.
            Niektóre bardzo ładne, sama kupiłam sobie tam płaszcz :)
            • maya151 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 27.04.09, 22:27
              Dziękuję serdecznie-)
              • sim14 Do loola_kr 27.04.09, 22:48
                Droga Loolo, jakbys mogła reasumując tak punkt po punkcie wypisać na
                co zwracać uwagę w tym hotelu a czym się nie przejmować, nie wiem -
                takie swoje własne przemyślenia po pobycie w Incekum...byłabym
                niezmiernie wdzięczna. Nie wiem czy pamiętasz ale my też jesteśmy z
                Krakowa i lecimy też w II połowie sierpnia :-)
                Pozdrawiam serdecznie.
                • loola_kr Re: Do loola_kr 28.04.09, 19:06
                  nie wiem....
                  Jeżeli tylko nie wywloką Was do Club to będzie super. jeżeli nie zależy wam na
                  widoku na morze to na każdym pietrze od strony ulicy jest parę większych pokoi
                  takich jak nasz. Miejsce w restauracji a la carte trzeba rezerwować parę dni
                  wcześniej - a warto bo zawsze to jakas odmiana. Wycieczki można kupić na
                  przeciwko hotelu w tureckich biurach.
                  Chyba zostaje sie tylko bawić, nie ma sie czym przejmować :)
                  Wszystko w zasadzie możecie kupić w hotelu w sklepiku, lekarz jest (aha wizyta
                  jest za darmo ale "działnia" ambulatoryjne płatne 25 euro - zastrzyk,
                  zakropienie uszu itp)
                  Miłego wypoczynku!
            • Gość: sharan12 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:04
              Lola to za ile mozna kupic fajny płaszcz damski w hotelu?
              • loola_kr Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane 28.04.09, 19:07
                Ja zapłaciłam 200 euro ale może mało sie targowaliśmy :D
                Ale skóra super!
                • Gość: sharan12 Re: Do loola_kr - kilka pytań o Joy pegasos Plane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 19:14
                  wlasnie sie dowiedzilem ze nie ma juz wolnych dwoch pokoi 2 os +
                  dostawka,tylko jest 1 rodzinny gdize mieszcza sie 4 osoby :(
    • lena-pachotour Wycieczki fakultatywne z Alanyi i Side 28.04.09, 20:47
      Zapraszam serdecznie do przeżycia wspaniałej przygody z historią,
      kulturą i pięknymi krajobrazami Turcji podczas naszych wycieczek
      fakultatywnych!

Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
      www.lena-pachotour.pl.tl
      • maya151 Jeszcze jedno pytanko-) 02.05.09, 18:44

Droga Loolu
        Wylatujemy już we środę, strasznie martwi mnie ten 3 godzinny transfer ( w
        biurze mówili o 1,5 godziny). Czy środek transportu jest w miarę znośny?Lecimy z
        5 miesięcznym dzieckiem.
        Przylatujemy o 19 30 czyli koło 23 powinniśmy być w hotelu, zastanawiam się,
        czy jest szansa na jakiś posiłek?
        • loola_kr Re: Jeszcze jedno pytanko-) 03.05.09, 00:34
          Może transfer będzie krótszy... mąz twierdzi, że to było krócej niz 3 godziny...
          może on pamięta lepiej :)
          W każdym razie autobus jest klimatyzowany.
          Nie pamiętam dokładnie jak było z posiłkami ale mąż mi podpowiada, że ok północy
          był ciepły posiłek, zupa czy coś. mam nadzieję, że sie nie myli.
          Gdyby wam była potrzebna mikrofala do podgrzania to jest w sali restauracyjnej.
          • kubisia69 Re: Jeszcze jedno pytanko-) 17.05.09, 09:49
            Witaj Lola,
            mam pytanie co do temperatury wody w basenach. Czy nie są za zimne,
            czytałam, że w brodziku dla dzieci woda jest lodowata,
            pozdrawiam
            • 1talea Re: Jeszcze jedno pytanko-) 17.05.09, 15:12
              Woda jest ciepła. Nawet miło jest się schłodzć bo w sierpniu
              temperatura powietrza koszmarna. Upał. No woda w morzu to niestety
              zupa :-)
              • loola_kr Re: Jeszcze jedno pytanko-) 17.05.09, 18:08
                jak pisała 1talea woda jest ciepła. W jednym brodziku była trochę chłodniejsza
                bo był przekryty więc słońce tak nie nagrzewało wody.
                • 1talea Re: Jeszcze jedno pytanko-) 17.05.09, 18:27
                  Loola a ja mam do Ciebie takie pytanko. Rok temu byliśmy w tym samym
                  czasie w JPP. Pytam z czystej ciekawości . Gdzie się wybieracie w
                  tym roku? Ja postawiłam na Kretę. W sumie w Turcji byłam dwa lata
                  pod rząd- wcześniej w Side w hotelu Cesars Resort .
                  • loola_kr to bylismy w tych samych miejscach! :) 21.05.09, 09:16
                    My znowu do Turcji :) tylko tym razem nad Egejskie, do Kusadasi.
                    a dwa lata temu też byliśmy w Cesars Resort w Side :D
                    • 1talea Re: to bylismy w tych samych miejscach! :) 21.05.09, 17:05
                      No to napewno gdzieś tam minęliśmy się :-)A może poznaliśmy sie :-)
                      1talea
                • kubisia69 Re: Jeszcze jedno pytanko-) 21.05.09, 09:04
                  Dzięki za odpowiedź,
                  pozdrawiam
              • kubisia69 Re: Jeszcze jedno pytanko-) 21.05.09, 09:05
                Dzięki
                • Gość: edyta Re: Jeszcze jedno pytanko-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:52
                  kto wrócił jak było??? opowiadajcie prosze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka