agawe20 29.06.09, 16:27 Witam, Może ktoś z Was był bądź wybiera sie do hotelu Alinda w Icmeler. My jedziemy ze znajomymi i dziećmi 24-31.08.2009- oferta biura podróży EXIM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: Hotel Alinda w Icmeler IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.09, 16:47 słaby hotel dla dzieci - zero terenu hotelowego,byłam w nim 2 lata temu 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kora Re: Hotel Alinda w Icmeler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:49 Bylam w zeszlym roku w tym hotelu rzeczywiscie kiepsko dla dzieci to juz w ogole zero atrakcji. Plaza bardzo mala. Morze bardziej przypomina jezioro bo jest tam pelno glonow. nie polecam regionu Marimaris-Icmeler. Ja juz tam wiecej nie pojade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Hotel Alinda w Icmeler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 01:54 Po tygodniu spędzonym w hotelu Alinda z całą odpowiedzialnością mogę go polecić :D Byłabym też wdzięczna za przekazanie pozdrowień od Patrycji Salmanowi (takiemu wysokiemu barmanowi z dłuższymi włosami :D) Odpowiedz Link Zgłoś