ricky300 04.08.09, 20:27 Dermokosmetyki apteczne, filtry - w jakich cenach są dostępne na Riwierze Tureckiej? Porównywalnie do P? Mam na myśli produkty Avene, LaRochePosay, Vichy czy inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olin1980 Re: Dermokosmetyki - ceny - apteka 04.08.09, 20:32 Nie nastawiaj się na zakup kosmetyków w Turcji.Jest drożej niż w Polsce a wybór prawie żaden,nigdy nie widziałam kosmetyków w.w firm- bynajmniej nie na Riwierze-chyba że na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky300 Re: Dermokosmetyki - ceny - apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:36 dostępne w aptekach, a te są ponoć świetnie zaopatrzone... Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Dermokosmetyki - ceny - apteka 04.08.09, 21:52 Owszem apteki są zaopatrzone ale np.w leki które są w Polsce na receptę i sporo tańsze niż u nas,tabletki antykoncepcyjne lub viagrę bez recepty.Jeśli chodzi o kosmetyki to mało-ewentualnie szampony pokrzywowe albo cienie do powiek w dwóch kolorach.Owszem bywają kosmetyki do opalania znanych u nas marek ale ceny są zbójnickie i nie są to żadne z wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dermokosmetyki - ceny - apteka IP: 89.108.244.* 05.08.09, 08:18 Wróciłam z Turcji i byłam częstym klientem aptek i powiem tak;nie widziałam żadnych z tych produktów o które pytasz.Ja zabierałam z Polski Avene ,widziałam tylko Nivea mleczko do opalania filtr 30 kosztuje 20lira tj.drożej jak u nas.Kup u nas ,oni mają dużo kosmetyków ale często są przeterminowane.Wszystkie leki są bez recepty oprócz psychotropów,nawet Viagre dostaniesz bez recepty.Ja kupiłam Elokom ,jest tańszy i nie trzeba stać u lekarza po recepte. Odpowiedz Link Zgłoś