Dodaj do ulubionych

MOJ BRAT TO PALANT!

IP: *.lublin.mm.pl 09.03.05, 17:14
mam dwa lata starszego brata Bartka(21 lat). od zawsze podobal sie
dziewczynom, zreszta nawet ja jakos moge powiedziec ze jest bardzo przystojny,
wysoki, wysportowany, i chyba nieglupi. a teraz mam ochote go poprostu zadusic
glymi rekami!!!! raz w zyciu , kilka lat temu byl w dluzszym zwiazku,
dwuletnim z taka Zuzką. od tamtj pory zmienia dziewczyny jak rekawiczki,
zreszta same mu wchodza pod nogi, wiec bardzo sie starac nie musi. i nic mnie
to nie obchodzilo, dopoki nie zalatwil takl mojej przyjaciolki. Dagmara to
moja wieloletnia przyjaciolka, bywa u nas bardzo czesto, a Bartek zawsze ja
krecil.widocznie ten osioł jakos sie dowiedzial bo miesiac temu zaczal ja
nagle adorowac i to w taki sposob ze gyby to nie byl moj brat i bym go nie
znala to uwierzylabym ze sie naprawde zakochal. ostrzegalam ja, ale wiadomo,
Daga miala klapki na oczach. no i stalo sie, zaciagnal ja do lozka (i to do
mojego, jak nie bylo nikogo w domu, ale mniejsza o to) i teraz Dagi placze i
plazce....bo Bartuś oczywiscie sie odkochal. nie moge na niego patzrec, a jak
sie na niego wydzieram ze jest idiota to on sie smieje glupkowato i mowi zebym
wyluzowala. on nie jest naprawde takim glupkiem, tylko jelsi chodzi o te
dziewczyny ...wiem ze jest mlody ale u licha az trudno uwierzyc ze to moj
bart. czasami slysze wsrod znajomych jakis zarciki w stylu ze jak Bartus taki
jest to ja pewnie tez przebieram itd itp. to moj brat i kocham go ale w tym
momencie to naparwde nie moge na niego patrzec. wine troche rodzicow bo tez mu
nie powiedza nic, tylko daja mu pieniadze , samochod,toruja mu droge zeby
dalej mogl bajerowac. jak temu palantowi cos przetlumaczyc?? jak ja mam sie w
stosunki do Dagi zachowac? z jednej strony przyjaciolka, z drugiej brat....ufffff
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.03.05, 17:19
      powiedz bratu, że twoja koleżanka jest z nim w ciązy.
      • Gość: wsciekla siostra Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.lublin.mm.pl 09.03.05, 17:33
        dzikei Stefan, ale to ani w moim ani w Dagmary stylu...hehe. to zycie a nie
        telenowela, ale dzieki :P
        • margie Re: MOJ BRAT TO PALANT! 10.03.05, 10:30
          moze to i nie w twoim i dagmary stylu, ale ktoras w koncu tak go zalatwi. I
          wtedy sie chlopak opamieta.. Jesli rozmowy nic nie daja, to tylko cos co go
          totalnie walnie w leb go otrzezwi. Bo sie pewnie chlopiec odgrywa na kobietavh
          za to, co mu Zuzka zrobila. Tylko to nie tedy droga.... Ja mam teorie, ktora
          co gorsza sie sprawdza, ze wszytsko w zyciu jest oddane, a to co zle, to w
          dwojnasob. Jesli chodzi o dagmare, to ja na twoim miejscu chodzilabym do niej..
          Odkocha sie, w koncu nie trwalo to jakos dlugo...
    • Gość: wsciekla siostra Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.lublin.mm.pl 09.03.05, 17:31
      aha i dodam jeszzce ze oczywiscie Daguś juz mnie nie odwiedza a wczesniej byla u
      mnie co drugi dzien. fakt ze Bartek ma pokoj pietro wyzej ale i tak jej sie nie
      dziwie bo musiala by sie na niego patrzec. wrrrrr przez tego osła jeszzce
      przyjaciolka strace. ona tez glupio zrobila, ze po takim krociutkim czasie sie z
      nim kochala, ale to trezba by bylo poznac Bartusia, on ma swoje gadane...a poza
      tym Daga zna go z 10 lat albo dluzej, i sama nie ejst juz nastolatka, ma 21
      lat...moze to jej nieusprawiedliwia,ale wiecie...oj ciezko mi z tym wszystkim.
      mial ktos podobna sytuacje? mozna tu cos wogole poradzic? help mi forumowicze!
      czytalam tu kiedys pare watkow i dawaliscie fajne rady moze i tu cos doradzicie,
      BUZIAKI
    • Gość: lizz Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:39
      Sorry,ale chyba wczesniej rozmawialyscie na temat swego brata - to nie zdazylas
      jej powiedziec jaki on jest?Tak sie placi za chwile przyjemnosci (w tym
      przypadku "przyjemnosci"),gdyby miala z 16 lat -zrozumialabym,ale 21?? Sorry w
      tym wieku trzeba wiedziec co sie robi. Wspolczuje ci z powodu przyjaciolki,bo
      moge sie domyslac jak to jest-a tego twojego brachola to bym walnela z
      mlota :P:P :P
      • Gość: wsciekla siostra Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.lublin.mm.pl 09.03.05, 18:05
        wiesz gadalysmy nieraz, ale ta wariatka chyba sie zakochala! z drugiej strony z
        tak bardzo jej nie gadalam zeby sie nie angazowala bo nie sadizalm ze to tak
        dlaeko zabrnie! dagmara zawsze byla rozsadna , kurcze milosc jest slepa
        naprawde! a mojego brata to ja tez bym chtanie w leb palnla ale czy to cos da?
        szkoda mi tyc dziewczyn ktora sie lapai na jego bajer. chocaiz jak sobie
        przypomne jaki byl kiedys. ta Zuzie to na rekach nosil, kwiatki, kolacje , potem
        jej sie chyba odmienila i od tej pory Bartus jest wielki macho, rok pocierpial a
        teraz hulaj dusza! ale Dagmary to mi naprawde szkoda...bylam kiedys tak
        potraktowana , z tymze byla roche inna sytuacja ja ztym chlpakiem bylam rok, no
        ale niewazne. ejj albo mi sie zdaje albo ja caly czas gadam a tu nikt nic nie
        dopisuje hehe :P nie ma to jak gadac samemu ze soba . :)
    • rachela180 Re: MOJ BRAT TO PALANT! 09.03.05, 18:10
      Myślę, że trzeba mu podesłać nimfomankę. Taką, co nie da mu wyjść z łóżka przez
      tydzień. Zajeżdzić go na śmierć, za przeproszeniem. Wtedy mu przejdzie.
      • kinky5 Re: MOJ BRAT TO PALANT! 09.03.05, 19:03
        brat bratem ale zachowal sie jak meska swinia....
        wiec moim zdaniem powinnas wziasc strone przyjaciolki.
        Warto moze pogadac i z jednym i z drugim (bratu naklepac ze swnia a przyjaciolce
        uswiadomoic ze jestes z Nia, trzymasz jej strone ale to twoj brat wiec nie
        mozesz go traktowac calkowicie w taki sposob jak traktuje sie meskie swinie).
    • zona_wojtka Re: MOJ BRAT TO PALANT! 09.03.05, 21:16
      Tw oj brat to nie palant. Raczej te wszystkie babki co tak mu tak szybko do
      wyra wskakują to "palantki". Łącznie z tą Dagmarą...
      • Gość: wsciekla siostra Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.lublin.mm.pl 09.03.05, 21:30
        kazdy popelnia bledy , Dagmara tez, chociaz przyznam ze zdarza jej sie to
        niezykle rzadko.i nie pisze tgeo zeby ja bronic, znam ja i wiem jaka jest. a do
        tego jak sie kocha to robi sie najwieksze glupoty, to prawda stara jak swiat.
        ale dziwi mnie żono_wojtka ze jako kobieta stanelas calkowicie po stronie
        Bartka. Mimo iz to moj brat to ja to co robi zdecydowanie potepiam, znam te jego
        sztuczki i wiem ze gdby nie byl tak bezczelny w tym bajerowaniu dziewczyny by
        sie nie lapaly w sidla. a dagmara to nie jest palantka, to super dziewczyna .
        ale prosilam o rady, wiec przyjmuje wszytsko co piszecie.
      • Gość: zss Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:41
        alleluja!!!
    • ziuta_tworkowska to proste 10.03.05, 10:23
      mocno walnij brata w jaja.
      jak bedzie się wściekał, to powiedz słodko:
      "stary - wyluzuj "
    • Gość: mm Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:38
      moj troche tez;-)))
    • trzydziecha1 Re: MOJ BRAT TO PALANT! 10.03.05, 10:49
      Powiedz mu, ze wykorzystał cie w taki spoób jego najlepszy kumpel... zobaczysz,
      jak sie poczuje. A potem powiedz, ze tak mu nakłamałaś, zeby poczuł, co to
      znaczy skrzywdzić kogoś bliskiego.
      • Gość: wsciekla siostra Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.lublin.mm.pl 10.03.05, 13:39
        wiecie co? ja nic mu juz nie bede mowila. niedawno wroxilam z uczelni a u niego
        siedzi juz jakas kolejna . widzialam ja przed chwila, po twarzy widze ze dlugo
        Bartsu czekac nie bedzie musial. boze mieszkam z meska dziwka pod jednym
        dachem. niech on mnie o cos poprosi! wrrrrrr rodzenstwo....
        • Gość: hansi jak nie wiesz, jak sie zachowac... IP: *.arcor-ip.net 10.03.05, 17:04
          zachowuj sie uczciwie...
    • Gość: Lola Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 10.03.05, 16:52
      jest taka zasada w zyciu; wszystko co robisz, wraca do Ciebie.
      czas pokaże.

nie chce tu prorokowac ale skoro on tak skacze w te i wewte....

mozesz mu chociaz sprawic karton durexow na jakies swieto rodzinne - tak przy
      wszystkich niech prezencik otworzy... albo gumową lale? :)
      • Gość: PrzemasFZR Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.pcz.pl 10.03.05, 17:46
        jednak to ty jestes glupia - twoj brat zachowuje sie tak jak moze bo jak mu
        idiotki wpadaja same do wyrka to nie jego wina a jest przeciez fazetem.
        to raz (wiem ze i on i ja w Waszych oczach jestesmy swiniami)
        jako siostra MUSISZ stac za nim i tylko za nim, jak wyrwalem przyjaciolke
        siostry to nawet slowkiem nie powiedziala mi ze jest na mnie zla - byla za to
        zla na nia bo JESTESMY rodzenstwem czyli osobami sobie najblizszymi.

przyjaciele w wieku 19 lat jeszcze nie istnieja i jakbyscie sobie zabraly
        faceta to pewnie ktoras by z was wypowiedziala przyjazn a brata masz do konca
        zycia = ta daga to idiotka skoro myslala ze go sobie zatrzyma przez lozko a ty
        jeszcze wieksza jak myslisz ze powinnas byc lojalna wobec kumpelki a nie brata.

sam mam sisotre i chocby wystawila do wiatru wszystkich moich znajomych to nie
        powiem zlego slowa na nia, przyjacil mozna zdobyc nowych jesli ktos narawde
        musi miec, a rodzenstwo jest jedynym oparciem na ktore mozna liczyc bez wyjatku
        ( nie mowie tu o jakichs patologiach!)

reasumujac BRAT CACY - KOLEZANKA ... trudno , stalo sie

jesli postapisz inaczej to jestes sama idiotka a nie twoj brat.

• Gość: sabna Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.creativesupport.co.uk 10.03.05, 18:04
          > idiotki wpadaja same do wyrka to nie jego wina
          >wyrwalem przyjaciolke siostry
          Ja juz nic nie rozumiem to wy je wyrywacie czy same wam wskakuja?
        • Gość: wsciekla siostra Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.lublin.mm.pl 10.03.05, 19:07
          Przemas wiesz co przeciez napisalam ze kocham go, to moj brat, ale wiesz bez
          przesady rodzina nie rodzina , jakies zasady trzeba miec. wiadomo ze go nie
          zabije, ale ktos musi mu wkoncu cos wbic do te pustej glowy. jak zaznaczala m
          wczesniej to jego glupota objawia sie tylko w sprawach damsko-meskich . jak z
          nim normalnie gadam to inteligentny chlpak, zreszta ma b. dobre wyniki na
          uczelni a le co z tego jak oglupia dziewczyny. a dagmara popelnila blad ale
          jesli byles kiedys slepo zakochany to wiesz o czym mowie... :P pozdrawiam ! czy
          ktora z was ma tez takiego brata?? albo ktorys takiego brata czy siostre?
          zaciekawia mnie ten temat coraz bardziej. jak wy sie zachoujecie w takich
          sytuacjach. olewka czy moze jednak probujecie troche interweniowac .. :)
          • Gość: julia Re: MOJ BRAT TO PALANT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:12
            daj mu żyć dziewczyno. Przestrzegaj na przyszłość swoje koleżanki przed
            bratem , ale daj mu spokój. To normalne, że brat szuka swojej połowy - jak
            znajdzie to mu przejdzie skakanie z kwiatuszka na kwiatek,
    • polcia8 Re: MOJ BRAT TO PALANT! 10.03.05, 19:46
      Mam siostre Bianke, ma 20 lat i coraz to nowego chlopaka. Denerwuje mnie tym, bo
      obie jstesmy uwazane za kokietki(dzieki Bogu ze nie za szmaty ale to kwestia
      zcasu). ja mam stalego chlopaka wiec on nie jest zachwycony tym co o nas mowia.
      ja nie mam nic wspolnego z flirciara ale kogo to obchodzi, bianka taka jest to
      ja tez. ostatanio bez przerwy sie o to klocimy , a od wczoraj wcale nie gadamy.
      moze trezba ja poznac z Twoim bratem? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka