Dodaj do ulubionych

Archibald!!!

25.01.06, 14:59
Szkola numer 1 w warszawie? Co o tym myślicie? Jak tam jest?wie ktoś? może
napisza lektorzy? czekam na opinie uczniów takze.........
Obserwuj wątek
    • agadzie1 Re: Archibald!!! 06.02.06, 13:25
      zgadzam się
      lekorzy super, zajęcia ciekawe i swobodnie prowadzone, dużo mówienia i
      gramatyki, sprawdzanie wiadomości na przyzwoitym poziomie
      jstem byłą (niestety koszty) uczennicą
    • habibeti Re: Archibald!!! 06.02.06, 23:15
      ja bylam bardzo zadowolona z kursow. lektorzy zawsze przygotowani, lekcje
      prowadzone klarownie, motywujace. sporo zajec dodatkowych, zmuszajacyh do nauki
      poza kursem. bardzo, bardzo polecam.
    • mini-konkursy Re: Archibald!!! 07.02.06, 14:54
      nie wiem czy zasługuje na pierwsze miejsce, bo troche się pogorszyła
      ale ogólnie wspomnienia mam dość pozytywne
      Przez trzy semestry uczyła mnie Ewa Kluzińska - genialna lektorka
      Na czwarty semestr trafiłam do kogoś innego - niestety ...nie była tao zmiana
      na korzyść, bo koleś strasznie przynudzał i nigdy nie mogłam dojść do głosu jak
      miałam coś ciekawego do powiedzenia, nie zadawał prac domowych, przynudzał, nie
      mobilizowała nas i jeszcze raz - przynudzał. Zrazili mnie tez troche "native-
      speakers", szczególnie jeden zalazł wielu osobom za skórę... ale i tak - jak
      pisałam wyżej, nadal mam dość pozytywną opinię o tej szkole. W tym semestrze
      chciałam się zapisać, ale ...chyba im się średnio powodzi w tym semestrze, bo
      grupa do której chciałam chodzić nie powstanie (chociaż wziełam pod uwagę aż 4
      różne grupy). Dużą barierą dla wielu osób jest cena. Wprawdzie raz na jakiś
      czes pojawiaja się zniżki, naprawde spore.. i można faktycznie ustalić
      sobie "normalna" cenę, ale jak ktos chce sie przygotowac do egzaminu FCE czy
      CAE itp... to juz nie ma tak rozowo Ale jesli chcesz wybrac General Englisch to
      polecam - ale tu musze Cie ostrzec ze dosc czesto podczas testow "obnizaja"
      Twoj poziom, wiec jesli zauwazysz ze trafilas na za niski poziom - poprostu
      postaraj sie jak najszybciej przeniesc;)
      Pozdrawiam
    • mini-konkursy Re: Archibald!!! - zaoszczędź 09.02.06, 16:35
      ...a jesli zdecydujesz sie wybrac kurs w Archibadzie i chcesz wydać na ten kurs
      50zł mniej - daj znac na priva (najlepiej w mailu z dopiskiem Archibald). Przed
      chwila wypatrzylam taka fajna promocje, dzieki ktorej obydwie mozemy
      zaoszczedzic;)
      Pozdrawiam
      • marekm12345 Re: Archibald!!! - zaoszczędź 09.02.06, 20:52
        Uważam , że w TFLS mają lepszych lektorów, nie mówiąc już o cenach.
        • baba67 Re: Archibald!!! - zaoszczędź 09.02.06, 21:02
          Wiesz, slyszy sie tu pozytywne opinie i tej(TFLS) szkole, jednak mam nieodparte
          wrazenie, ze wszystko tam zalezy od tego, na jakiego lektora sie trafi- w sumie
          jest w tym troche ruletki.
          Topowa szkole charakteryzuje to, ze loterii nie ma.To niestety kosztuje-te
          nadzory metodyczne, kursy itp.
          Jednak jestem sklonna sie zgodzic, ze licza sobie niezle za firme.
          Lingwista tez ma dobrych lektorow, a biora tyle co TFLS.Ja mam bardzo dobre
          doswiadczenia z ta szkola i nie widzialam na tym forum ani jednego kretycznego
          wpisu.
    • sandra1234 Re: Archibald!!!- super szkoła 09.06.06, 16:46
      Witam wszystkich! Chcialam sie podzielić z wami opinią o szkole Archibald w
      Warszawie. Chodziłam już do różnych szkół, ale żadna tak naprawdę nie
      odpowiadała mi w 100%. Postanowiłam zapisać się do Archibalda, ponieważ
      słyszałam dużo bardzo pozytywnych rzeczy na temat tej szkoly. Nie zawiodłam
      się. To superowa szkoła. Atmosfera na zajęciach jak w domu. Trochę drogo, ale
      zawsze można załapać się na promocje.Uważam ze to najlepsza szkola językowa w
      Warszawie. Ciekawa jestem waszych opinii na temat tej szkoły.Piszcie chętnie
      poczytam. I jako słuchacz odpowiem na pytania. A jak wam podoba się ta
      szkola? pozdrowienia dla wszystkich

A zapomniałabym Archibald do końca czerwca ma promocje. wszystkie kursy są za
      50%ceny.Warto słuchajcie ( też się zapisałam już na wakacyjny kurs)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka