Dodaj do ulubionych

1:0 dla mnie

30.12.10, 21:00
Witajcie, dawno nie zagladalam, az tu nagle kolejne 2 miesiace minely... i juz po leczeniu. Ostatni zastrzyk przypadl akurat w Wigilie. Dzisiaj, tak malo sensacyjnie, udalo mi sie dorwac lekarza aby uslyszec: MINUS na koniec. Grzecznie utrzymuje sie od 12. tygodnia leczenia i psychicznie jestem nastawiona, ze tez mu juz tak zostanie. Dziekuje Wam wszystkim na tym forum za informacje, ktore na pewno pomogly w podjeciu decyzji o leczeniu i slowa otuchy.
Utracone kilogramy nie musza wracac, ale czekam na wlosy :) Pozdrawiam i wszytkim w trakcie zycze rownie dobrych wiadomosci.!
Obserwuj wątek
    • bananarama-live Re: 1:0 dla mnie 30.12.10, 21:19
      Fajno.

Włosy będą śmieszne. Będzie ci szło w pałki, jak to mówią. Często bywają mocniejsze.
    • berg1917 Re: 1:0 dla mnie 30.12.10, 23:24
      Tak juz zostanie..TAK JUZ ZOSTAC MUSI!? Ciesze sie..bo pamietam jak dzwonilem
      po 6 m-cach od zakonczenia kuracji do Waszawy po wynik pcr... pani szukala wyniku..a mnie tetno walilo 170/min...Trzymam kciuki! :-)
      • 3-mamuska Re: 1:0 dla mnie 31.12.10, 00:23
        No to fajnie,super ze nastepnej osobie sie udalo,a wlosami sie nie przejmuj odrosna.
        Chodz musze powiedziec ze nie zdawalam sobie sprawy ze mam ich tak malo ,nie dawno ogladalm zdjecia z okresu leczenia,jejku jaki mialam przeswity.
        Teraz pomalu wrocisz do formy.Na poczatku wystwaly takie antenki jak miala kitke to te odrostu zyly wlasnym zyciem i wylazily,troche komicznie to wygladalo,jakbym dopiero z lozka wstala.
        • martan07 Re: 1:0 dla mnie 31.12.10, 02:19
          Gratulacje i niech tak zostanie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka